Или увеличение на капитала на 2 лв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
ОК
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеДали това беше зорът и бутането нагоре няколко дена, да се направи прехвърляне на голям пакет на 1.15 лева?
Коментар
-
Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнениеСпоред мен тука мирише много сериозно на Еврофинанс и увеличение на капитала - справка увеличението про Еврохолд същия тип изкупувания
Другия вариянт е някакво вътрешно инфо дето ние ще го разберем последни както винаги
Мнозина подозират увеличение на капиталът, но ще се види това, ще се види това...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеЗа 222 бр. ли става въпрос ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеhttp://www.borbabg.com/?action=news&news=8221
Намерих - 270 лв без ДДС за м2 за 7.5 декара. Това ми се струваше скъпичко навремето за имот извън града.
1. 1,7 млн лв за 7,5 дка прави 226 лв/кв.м., а не 270
2. Ако си направите усилието да погледнете отчета за 1Q2008 в т.4 Инвестиционни имоти ще видите, че цената на придобиване е 1,457 млн.лв. и това прави 194 лв/кв.м. при това цената е с всички разходи по сделката.
Имам акцииLast edited by alzag; 30.08.2012, 15:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова стана тема за кавги и за ругатни. Но хубаво е, че моите зехте, отивам си сега у дома, за да си зема Атерки с тез парички.
Нормално е когато човекът добие доходност - по-висока оптимистическия очакваният дивидент (и то очакван след близо годинка) с поне част от обемът да излезе.
Коментар
-
Това стана тема за кавги и за ругатни. Но хубаво е, че моите зехте, отивам си сега у дома, за да си зема Атерки с тез парички.
Нормално е когато човекът добие доходност - по-висока оптимистическия очакваният дивидент (и то очакван след близо годинка) с поне част от обемът да излезе.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеДържиш се като магаре, непризнавайки че си написал подвеждащо инфо.
Както и да е, със здраве!
Че съм магаре - магаре съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеВинаги съм коректен. Инфо за сделките и часа има за всички. Това че Първи стъпки е проспал обирането до 1,05 а после е сложил на 1,04 за да му ги купи някой друг в две сделки, не означава, че е прав.
Както и да е, със здраве!Добрият, стар Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнениеХей съб, в случай ти си подвеждащия. Първо пишеш:
а после излиза че и друг е участвал.
Така че бъди ти коректен с информацията който споделяш, за да очакваш коректност и насреща!
Коментар
-
Хей съб, в случай ти си подвеждащия. Първо пишеш:
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеНе знам в какви сделки си участвал, но вчера при всички обирания купувач е бил Еврофинанс за собствена сметка.
Така че бъди ти коректен с информацията който споделяш, за да очакваш коректност и насреща!Добрият, стар Батя
Коментар
-
Не мога да разбера сега за какво спорите, ама както и да е. Пак е доста по-добре от вчера.
Иначе по темата. Смятам, че този който надуваше вчера определено го правеше с цел. При толкова малко оборот да да вдигнеш цената с 10% или трябва да си пълен идиот, или да си намислил нещо. Предполагам, че е по-скоро второто. Увеличение на капитала е най-вероятното. Това надуване не беше направено тихомълком, но все пак сравнително културно. За да купиш около 0,5% капитала и да платиш за това над 10% по-скъпо, трябва да си рядко тъп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНе съм "тънкообиден", а изказвам мнение, зад което което съм готов да застана с пари.
Имам 3 сделки на нива 0, 85 - 0,90 ст., в различни дни, с прилични бройки и продавач ми е бил Еврофинанс. Пак ти предлагам - ако искаш, може да се обзаложим и ще направиш някой лев.
Акоко вярваш, че продаваха усилено на 0,85 -0,90 и 2-3 седмици след това изкупуват на над 1 лв., кажи защо го правят според теб.
Защо ли изобщо се занимавам.
Коментар
Коментар