IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Или увеличение на капитала на 2 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      Дали това беше зорът и бутането нагоре няколко дена, да се направи прехвърляне на голям пакет на 1.15 лева?
      Яко алхимия. В кой ли остана жокера? Бъдеще и Евроинс Румъния?

Коментар

• Дали това беше зорът и бутането нагоре няколко дена, да се направи прехвърляне на голям пакет на 1.15 лева?

Коментар

• Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнение
          Според мен тука мирише много сериозно на Еврофинанс и увеличение на капитала - справка увеличението про Еврохолд същия тип изкупувания

Другия вариянт е някакво вътрешно инфо дето ние ще го разберем последни както винаги
          Що, как мирише Еврофинанс?
          Мнозина подозират увеличение на капиталът, но ще се види това, ще се види това...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Според мен тука мирише много сериозно на Еврофинанс и увеличение на капитала - справка увеличението про Еврохолд същия тип изкупувания

Другия вариянт е някакво вътрешно инфо дето ние ще го разберем последни както винаги

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
              За 222 бр. ли става въпрос ?
              Да - нали рекох - ще шитна малко - нямам намерение да напускам позицията. Просто искам да проверя едно мое предположение, което изложих по-долу.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                http://www.borbabg.com/?action=news&news=8221

Намерих - 270 лв без ДДС за м2 за 7.5 декара. Това ми се струваше скъпичко навремето за имот извън града.
                Интересно е как четете без капка критичност към прочетеното в провинциален вестник, а тук се дъвчете за всяка дума.
                1. 1,7 млн лв за 7,5 дка прави 226 лв/кв.м., а не 270
                2. Ако си направите усилието да погледнете отчета за 1Q2008 в т.4 Инвестиционни имоти ще видите, че цената на придобиване е 1,457 млн.лв. и това прави 194 лв/кв.м. при това цената е с всички разходи по сделката.

Имам акции
                Last edited by alzag; 30.08.2012, 15:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Това стана тема за кавги и за ругатни. Но хубаво е, че моите зехте, отивам си сега у дома, за да си зема Атерки с тез парички.

Нормално е когато човекът добие доходност - по-висока оптимистическия очакваният дивидент (и то очакван след близо годинка) с поне част от обемът да излезе.
                  За 222 бр. ли става въпрос ?

Коментар

• Това стана тема за кавги и за ругатни. Но хубаво е, че моите зехте, отивам си сега у дома, за да си зема Атерки с тез парички.

Нормално е когато човекът добие доходност - по-висока оптимистическия очакваният дивидент (и то очакван след близо годинка) с поне част от обемът да излезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                      Държиш се като магаре, непризнавайки че си написал подвеждащо инфо.
                      Както и да е, със здраве!
                      Написах "всички обирания", а не "всички сделки". На теб ли да обяснявам какво означава първото?
                      Че съм магаре - магаре съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                        Винаги съм коректен. Инфо за сделките и часа има за всички. Това че Първи стъпки е проспал обирането до 1,05 а после е сложил на 1,04 за да му ги купи някой друг в две сделки, не означава, че е прав.
                        Държиш се като магаре, непризнавайки че си написал подвеждащо инфо.
                        Както и да е, със здраве!
                        Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
                          Хей съб, в случай ти си подвеждащия. Първо пишеш:

а после излиза че и друг е участвал.
                          Така че бъди ти коректен с информацията който споделяш, за да очакваш коректност и насреща!
                          Винаги съм коректен. Инфо за сделките и часа има за всички. Това че Първи стъпки е проспал обирането до 1,05 а после е сложил на 1,04 за да му ги купи някой друг в две сделки, не означава, че е прав.

Коментар

• Хей съб, в случай ти си подвеждащия. Първо пишеш:
                            Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                            Не знам в какви сделки си участвал, но вчера при всички обирания купувач е бил Еврофинанс за собствена сметка.
                            а после излиза че и друг е участвал.
                            Така че бъди ти коректен с информацията който споделяш, за да очакваш коректност и насреща!
                            Добрият, стар Батя

Коментар

• Не мога да разбера сега за какво спорите, ама както и да е. Пак е доста по-добре от вчера.
                              Иначе по темата. Смятам, че този който надуваше вчера определено го правеше с цел. При толкова малко оборот да да вдигнеш цената с 10% или трябва да си пълен идиот, или да си намислил нещо. Предполагам, че е по-скоро второто. Увеличение на капитала е най-вероятното. Това надуване не беше направено тихомълком, но все пак сравнително културно. За да купиш около 0,5% капитала и да платиш за това над 10% по-скъпо, трябва да си рядко тъп.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                                Не съм "тънкообиден", а изказвам мнение, зад което което съм готов да застана с пари.
                                Имам 3 сделки на нива 0, 85 - 0,90 ст., в различни дни, с прилични бройки и продавач ми е бил Еврофинанс. Пак ти предлагам - ако искаш, може да се обзаложим и ще направиш някой лев.
                                Акоко вярваш, че продаваха усилено на 0,85 -0,90 и 2-3 седмици след това изкупуват на над 1 лв., кажи защо го правят според теб.
                                Ти на луд ли се правиш?!? Правиш ли разлика между "собствена сметка" и "клиентска"? Ако пишеш, за да избиеш някое комплексче с тези "прилични количества" и тем подобни изрази, сбъркал си адреса.
                                Защо ли изобщо се занимавам.

Коментар

Working...
                                X