IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
    Много тънкообидни станахте и тук. В обиранията до 1 лев и до 1,05 купувача казах кой е
    А на пазара търгуват не само те.
    Не съм "тънкообиден", а изказвам мнение, зад което което съм готов да застана с пари.
    Имам 3 сделки на нива 0, 85 - 0,90 ст., в различни дни, с прилични бройки и продавач ми е бил Еврофинанс. Пак ти предлагам - ако искаш, може да се обзаложим и ще направиш някой лев.
    Акоко вярваш, че продаваха усилено на 0,85 -0,90 и 2-3 седмици след това изкупуват на над 1 лв., кажи защо го правят според теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      Вчера продадох на 1, 040 /мисля, че с прилично количество/.
      Просто исках добронамерено да ви отговоря и да помогна.
      Ако искаш информация - черпи от моята, ако искаш да се заяждаш, може да се обзаложим и ще ти го докажа чрез извлечението ми.
      Много тънкообидни станахте и тук. В обиранията до 1 лев и до 1,05 купувача казах кой е
      А на пазара търгуват не само те.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
        Не знам в какви сделки си участвал, но вчера при всички обирания купувач е бил Еврофинанс за собствена сметка.
        Вчера продадох на 1, 040 /мисля, че с прилично количество/.
        Просто исках добронамерено да ви отговоря и да помогна.
        Ако искаш информация - черпи от моята, ако искаш да се заяждаш, може да се обзаложим и ще ти го докажа чрез извлечението ми.

П.П. многото бройки продава на 0,85 - 0,90 от началото на месеца бе на Еврохолдци, ако искаш и за това може да се обзаложим, отново с извлечения.
        Last edited by първи стъпки; 30.08.2012, 12:40.

Коментар

И аз това питах преди седмица някъде /когато започна раздвижването/, но отговор няма.
          За това реших да поспекуланствам малко /въпреки че колкото и пъти да съм го правил, все имам пропуснати ползи/ и резултатът е:
          Продавач: Еврофинанс /най-вероятно акции от Еврохолд/
          Купувач: Кей Би Си

Не намирам логика да има връзка с евентуално увеличение на капитала. Просто не виждам смисъл от него при сегашното финансово състояние на компанията. Въпреки това, решението им /мисля от миналата година за подобен ход/ си стои.
          От мен пък купи клиент на КАПМАН
          , но не вчера

Коментар

• Днес нещо пазарът заспа - рекох за идеята да пусна малко фъндък - ама никой не ще да ми ги земе, засега де...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

И аз това питах преди седмица някъде /когато започна раздвижването/, но отговор няма.
              За това реших да поспекуланствам малко /въпреки че колкото и пъти да съм го правил, все имам пропуснати ползи/ и резултатът е:

Не намирам логика да има връзка с евентуално увеличение на капитала. Просто не виждам смисъл от него при сегашното финансово състояние на компанията. Въпреки това, решението им /мисля от миналата година за подобен ход/ си стои.
              Не знам в какви сделки си участвал, но вчера при всички обирания купувач е бил Еврофинанс за собствена сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                Ти кажи по-добре кой ти ги купи днес ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  винаги има и такива моменти, но ако разгледаме в детайли продажбите на земи примерно от еларга си мисля, че ленда ще ти се вдигне в очите, но дай да не оспамваме темата, че нито ти нито аз имаме акции

Поздрави и успех на акционерите тук
                  Чак да оспамваме... Мисля че инфото е много по-важно от дискусията за личността на Императора, която се вихреше в темата вчера.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                    Помня само едина покупка на имот за шоурум в Леденик. Цената беше височка дори за ония години. Сигурно в архива пише по колко лева на м2 е сделката. За другите им придобивания нямам наблюдения, може да са по-добри.
                    винаги има и такива моменти, но ако разгледаме в детайли продажбите на земи примерно от еларга си мисля, че ленда ще ти се вдигне в очите, но дай да не оспамваме темата, че нито ти нито аз имаме акции

Поздрави и успех на акционерите тук
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• http://www.borbabg.com/?action=news&news=8221

Намерих - 270 лв без ДДС за м2 за 7.5 декара. Това ми се струваше скъпичко навремето за имот извън града.
                      Last edited by ОК; 30.08.2012, 10:59.

Коментар

знам, че си последния човек в този форум дето може да се нарече фен на холда, но ако трябва да сме честни ленда се управлява съвсем добре...за българският стандарт.

поздрави
                        Помня само едина покупка на имот за шоурум в Леденик. Цената беше височка дори за ония години. Сигурно в архива пише по колко лева на м2 е сделката. За другите им придобивания нямам наблюдения, може да са по-добри.

Коментар

Въпросът е, че е по-малко вероятно да има капиталова доходност, освен текуща. АДСИЦ с градски имоти се търгуват с доста по-голям отбив от НАВ. Ако приемем, че тоя е смесен, цената горе долу изглежда справедлива.
                          знам, че си последния човек в този форум дето може да се нарече фен на холда, но ако трябва да сме честни ленда се управлява съвсем добре...за българският стандарт.

поздрави

Коментар

вярно има и градски имоти, но се отдават под наем и носят прилична доходност.
                            Въпросът е, че е по-малко вероятно да има капиталова доходност, освен текуща. АДСИЦ с градски имоти се търгуват с доста по-голям отбив от НАВ. Ако приемем, че тоя е смесен, цената горе долу изглежда справедлива.

Коментар

Това не е АДСИЦ за земеделска земя, така че сравнението ти не важи. Доста над 50% от балансовата стойност на активите му (не казвам реалната) са градски имоти. Нямам и не смятам да имам, най-вече заради основния акционер.
                              вярно има и градски имоти, но се отдават под наем и носят прилична доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                                Императора май пак има честни игри за разкарване...
                                Да бе - ама друг път - тъкмо смятам дали не е мъдро да си зема още.

Чета - на полугодието - вече заработени по 1.7 стинки дивидент.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X