IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Така е Тони, до 2-3 ст. ще го докарат дивидента тези Еврохолдци.....
    Та и заплатите са си вдигнали с над 25%....
    Last edited by 15%; 30.07.2013, 21:12.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Кво ти става бе, Тони? Дивидентът ли не е пристигнал?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          А като вземе пазара да калкулира и евентуалната корекция в цената на земите - Импето мисля може и да се прекара на тия нива от 0.88
          Ще ги продам после на 0.98 - и няма да се прекарам.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Абе тия ще дават ли дивидент ?

Коментар

тук пазара недвусмислено показа как оценява новината за заема
              А като вземе пазара да калкулира и евентуалната корекция в цената на земите - Импето мисля може и да се прекара на тия нива от 0.88

Коментар

• тук пазара недвусмислено показа как оценява новината за заема

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                  какво стана с цената тука???
                  Става: естественото, Оракулов.

На около 88 стинки може да си купя пак малко. 8.5% доходност от неземеделски работи - не е зле - дори при лихва 6.5-7% по кредитът.
                  Last edited by Императорът; 15.07.2013, 13:29.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• какво стана с цената тука???

Коментар

• +1
                      Това по скоро е лоша новина
                      Акции нямам от може би 1 година
                      Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      При пазарна 13млн. ми теглят 16млн заем за да купят някакви имоти(най-вероятно тук са и имотите на еврохолд, за които преди дни казаха че са "продали").
                      Жалко за хубавия адсиц!
                      Друг път може да си подписвате съобщенията ако искате - иначе може и аз да пусна някое!

Коментар

• Заемът е около 2 мил. по-малко, щото имаха кеш отпреди. Въпросът е на каква лихва е? Иначе сметките показват 7% годишна доходност от новите имоти. Т.е при ХИПОТЕТИЧНА лихва 6% по заема положителния резултат ще е 300 к годишно.

Но това са само хипотези както казах.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• При пазарна 13млн. ми теглят 16млн заем за да купят някакви имоти(най-вероятно тук са и имотите на еврохолд, за които преди дни казаха че са "продали").
                          Жалко за хубавия адсиц!
                          Друг път може да си подписвате съобщенията ако искате - иначе може и аз да пусна някое!

Коментар

• тук промениха всичко което харесвах в този адсиц - радвам се че намалих позицията си тук!

"Булленд Инвестмънтс АДСИЦ подписа договор за придобиване на диверсифициран
                            портфейл от 5 имота, локализирани в градовете София, Варна и Бургас. Портфейлът
                            съдържа търговски и офис площи в размер на 10 100 кв.м. РЗП и индустриални имоти с
                            площ 68 376 кв.м. Общата покупна цена възлиза на 15.6 милиона лева. Сделката е
                            финансирана преобладаващо с банков кредит, а придобитите имоти са отдадени
                            дългосрочно под наем. След сделката годишните приходи от наеми на Булленд
                            Инвестмънтс АДСИЦ от инвестиции в търговски, офис и индустриални имоти ще
                            достигнат 1.8 милиона лева, a доходността от неземеделското портфолио ще надхвърли 8.5%."

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Явно и в часовете по български не съм внимавал....

Коментар

• Като не можеш да смяташ, чети:

Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                                Колеги,кога е последната дата с дивидент- 9-ти или 10-ти 07.,все не мога да ги изчисля правилно,спал съм в уроците по математика..
                                http://www.bse-sofia.bg/index.php?pa...4cffc93fcbfbe9

Коментар

Working...
                                X