IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги,кога е последната дата с дивидент- 9-ти или 10-ти 07.,все не мога да ги изчисля правилно,спал съм в уроците по математика..

Коментар

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнение
      Някой да знае кога ще се изплаща дивидента тук ?
      Аз полека-лека ги разкарах тия - оставих си само около 111.

То кога всъщност беше сборището - че мен ме домръзя да ходя?

Хм - видях - 28-ий - нали се сещате - няма начин да бях отишъл там, а не в Криптата на Жабоците.
      Last edited by Императорът; 02.07.2013, 12:43.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
        Импе то туй ти се превърна бате като "запазена марка".Вземи я патентовай ...и btw гледам при оловните има подобна поръчка на 0,199 със 1999 бройки пак някой те пунтира май

Не е препоръка за ПК на ЦК !
        Какво са Оловните - ОЦК ли?

Никога не съм имал такива и не ща и да.

Коментар

• Някой да знае кога ще се изплаща дивидента тук ?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            харесва ли ви новото имотче
            Кое е то, как да се запознаем с него?
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• харесва ли ви новото имотче
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Защо мислиш, че някой не ме пунтира?

Помниш ли как веднъж някой бе напускал около осем поръчки с еднакви цифри точно по тази позиция - и "продава" и "купува" - тогава пак изкараха, че съм аз.
                Импе то туй ти се превърна бате като "запазена марка".Вземи я патентовай ...и btw гледам при оловните има подобна поръчка на 0,199 със 1999 бройки пак някой те пунтира май

Не е препоръка за ПК на ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
                  Могъщ инвеститор си, личи ти
                  Вероятно гигантското изкупуване на 111 акции на феърплей тази сутрин, също е плод на мощните ти инвестиции?!
                  Защо мислиш, че някой не ме пунтира?

Помниш ли как веднъж някой бе напускал около осем поръчки с еднакви цифри точно по тази позиция - и "продава" и "купува" - тогава пак изкараха, че съм аз.

Коментар

• Импе, извади от печалбата ПРЕОЦЕНКИТЕ и ще го получиш .. . На физическите лица данъка ще бъде удържан при източника, а на ЮЛ ще бъде изплатен целия!

Дивидента ще е около 13 ст./акция бруто.

Поздрави!
                    Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Отчетът показва друго, ще видим.

Импе, радвам се че си доволен ..!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Имам си известно количество - около 555 бройчици.
                      Могъщ инвеститор си, личи ти
                      Вероятно гигантското изкупуване на 111 акции на феърплей тази сутрин, също е плод на мощните ти инвестиции?!

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                        Ох, на батко! Много доволно и напълно очаквано. 13,5% доходност за мен
                        Импе, ти да не избяга от тук?
                        Аз около два пъти излизам и се връщам... докарах си едно 20% доходност само от врътки.
                        Имам си известно количество - около 555 бройчици.

Коментар

• Ох, на батко! Много доволно и напълно очаквано. 13,5% доходност за мен
                          Импе, ти да не избяга от тук?

Коментар

• Ми не е зле. Дивидентно доходност - над 10% при тая цена.

Коментар

• 11 ст.дивидент -
                              Булленд инвестмънтс АДСИЦ-София представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 28-06-2013г. от 12:00 часа в София 1592, бул. Христофор Колумб №43, при следния дневен ред:

1. Приемане на доклад на Съвета на директорите за дейността на дружеството през 2012 г. (проекторешение – Общото събрание на акционерите приема доклада на Съвета на директорите за дейността на дружеството през 2012 г.); 2. Приемане на доклада на специализираното одиторско предприятие за извършеното одитиране на годишния финансов отчет на дружеството за 2012 г. (проекторешение – Общото събрание на акционерите приема доклада на специализираното одиторско предприятие за извършеното одитиране на годишния финансов отчет на дружеството за 2012 г.); 3. Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2012 г. – (проекторешение – Общото събрание на акционерите приема годишния финансов отчет на дружеството за 2012 г.); 4. Приемане на решение за разпределяне на печалбата от 2012 г. - (проекторешение - Общото събрание на акционерите приема решение да разпредели дивидент в размер на 1 523 093 лева, представляващи 90,16 % от преобразувания по реда на чл. 10, ал. 3 от Закона за дружествата със специална инвестиционна цел финансов резултат за 2012 г., като разпределяният дивидент е по-висок от минимално предвидените за разпределяне 90 % от преобразувания финансов резултат съгласно закона. Брутният дивидент, разпределян на една акция, е в размер на 0,117 лева. Нетният дивидент, разпределян на една акция, е 0,11115 лева. Останалата печалба от дейността на дружеството през 2012 г. в размер на 966 259 лева да бъде отнесена по сметка „Неразпределени печалби от минали години”); 5. Избор на специализирано одиторско предприятие на дружеството за 2013 г. (проекторешение – На база препоръката на съвета на директорите на дружеството, изпълняващ функциите на одитен комитет по смисъла на чл. 40ж от Закона за независимия финансов одит, Общото събрание на акционерите избира специализираното одиторско предприятие “БДО България” ООД, ЕИК 831255576, с право да провери годишното счетоводно приключване на дружеството за 2013 г. 6. Освобождаване на членовете на Съвета на директорите от отговорност за дейността им през 2012 г. (проекторешение – Общото събрание на акционерите освобождава от отговорност членовете на Съвета на директорите за дейността им през 2012 г.); 7. Приемане на отчета по чл. 40л от Закона за независимия финансов одит за 2012 г. на съвета на директорите на дружеството, изпълняващ функциите на одитен комитет по смисъла на чл. 40ж, ал. 1 от Закона за дружествата със специална инвестиционна цел (проекторешение – Общото събрание на акционерите приема отчета по чл. 40л от Закона за независимия финансов одит за 2012 г. на съвета на директорите на дружеството, изпълняващ функциите на одитен комитет по смисъла на чл. 40ж, ал. 1 от Закона за дружествата със специална инвестиционна цел); 8. Приемане на отчета за дейността на директора за връзка с инвеститорите за 2012 г. (проекторешение – Общото събрание на акционерите приема отчета за дейността на директора за връзка с инвеститорите за 2012 г.); 9. Избор на одитен комитет на дружеството (проекторешение – Общото събрание на акционерите избира одитен комитет на дружеството за срок от 3 години в състав: Милена Василиева Аврамова 7411136439, Виолета Георгиева Станишева 6003206399, Атанаска Дончева Иванова 7511167599).

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                                Събранието за дивидент ще е друго

Аз лично не очаквам дивидент за 2013 г. (за 2012 г. все още ще има), защото мисля, че фонда ще спре да си продава земята. А няма продажби, няма дивидент. Така може да е по-добре

Поздрави

Коментар

Working...
                                X