IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой знае ли датата до която трябва да си купил за да участваш в разпределянето на дивидента ?
    Благодаря за информацията предварително !

Коментар

• много сме малки за да знаем - със сигурно големите четат отчетите един - два дни преди нас!

Коментар

• Да не са продали затова Алианца

Коментар

• много оптимисти нещо!
          ами ако сега стигнат левче и обявят двойно увеличение на капитала до юни дивидента ще падне на половина - е остава капиталовата естествено!

Коментар

• Те направо с бадемче маслинките
            Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            9.5ст дивидент - 95ст акцията.
            Айде юруш на маслините тука.
            Почна се
            Акционерите на Булленд Инвестмънтс АДСИЦ ще получат дивидент за 2011 г.

Коментар

• 9.5ст дивидент - 95ст акцията.
              Айде юруш на маслините тука.
              Почна се
              Акционерите на Булленд Инвестмънтс АДСИЦ ще получат дивидент за 2011 г.
              Last edited by X_Y; 26.01.2012, 09:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Това е вермо- те първи продаваха когато започна спада в БГ
                Да де, ама после се разбра че набушили тоя кеш в ипотечни облигации на Лемън

Коментар

• Марияне - няма ли да ги потърсиш за коментар - доста милиони минаха за нашата нисколиквидна борса!!!

Коментар

• Това е вермо- те първи продаваха когато започна спада в БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      А ето и какво още изрових. Алианците явно отдана са му вдигнали мерника и го продават на цени около текущата. Не им допадат явно 10% дивидентска доходност и потенциал за добра капиталова печалба. Предпочитат да набият парите в някой нов Лемън Брадърс явно

ЗУПФ Алианц България е продал 2,3% от Булленд инвестмънтс АДСИЦ
                      Бате, Алианц имат мъдри инвестиции - или знаят нещо или освобождават от квотата си с акции за следващото енерго или просто като ДСК излизат от БГ пазара.
                      или видяха какво мисли г-н Маврудиев за БФБ
                      Last edited by tony1975; 25.01.2012, 21:34.

Коментар

• А ето и какво още изрових. Алианците явно отдана са му вдигнали мерника и го продават на цени около текущата. Не им допадат явно 10% дивидентска доходност и потенциал за добра капиталова печалба. Предпочитат да набият парите в някой нов Лемън Брадърс явно

ЗУПФ Алианц България е продал 2,3% от Булленд инвестмънтс АДСИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                          И тези новини ако не качат до номинал ,егати борсата ,като се вземе и в предвид намалянето на лихвите по депозитите очаквам раздвижване в посока нагоре ,само не знам кой продаде на 0.55 лв.....и съжалявам че не ми обади ,тогава нямах кеш ако знаех назаем щях да взема за да напълня ..
                          На 55 ст. продадоха един полски институционален през Интеркапитал. Както тогава писах много сладко се получи че брокерите нещо сгафиха, направиха аукцион и се издадоха че подготвят пакетна сделка на тая цена. Така успях да си щипна 25Т, ама сега ме е яд че малко съм взел. Лаком гъз съм, кво да правиш

А иначе номиналчето ще го гони и според мен. И то не толкова заради дивидента, той може да е само като доп. стимул. Основното е че еврохолдци и тук искат да поналеят пари чрез увеличение. Още в началото на 2011 изразиха такъв мерак, но последвалия спад на пазара им попречи. Е, сега момента може би е доста по добър

- Планирате ли увеличение на капитала си в следващите години?

Разбира се, това ще е една от целите ни и за настоящата 2011 г. Булленд до момента финансира 100% от проектите си със собствен капитал и не е ползвал кредити или възможностите, предлагани от облигационни емисии.
                          С. Асенов: В Булленд Инвестмънт АДСИЦ раздавахме дивиденти през всичките години

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                            И тези новини ако не качат до номинал ,егати борсата ,като се вземе и в предвид намалянето на лихвите по депозитите очаквам раздвижване в посока нагоре ,само не знам кой продаде на 0.55 лв.....и съжалявам че не ми обади ,тогава нямах кеш ако знаех назаем щях да взема за да напълня ..
                            Точно заради това, което казваш е фразата "Кеш ис Кинг"
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• И тези новини ако не качат до номинал ,егати борсата ,като се вземе и в предвид намалянето на лихвите по депозитите очаквам раздвижване в посока нагоре ,само не знам кой продаде на 0.55 лв.....и съжалявам че не ми обади ,тогава нямах кеш ако знаех назаем щях да взема за да напълня ..

Коментар

• Аз пък от позицията съм мнооого доволен!
                                Средната ми цена тук е малко под 60стинки което прави 15-16% доходност от дивидент за тая година(кой имот ще донесе толкоз доходност питам аз). И за разлика от БРЕФ - тук не са продали основния си актив за да получат тази доходност, а просто си управляват и си капе - БРАВОС!!!
                                Last edited by tony1975; 25.01.2012, 18:53.

Коментар

Working...
                                X