Смених ленда за Синергон. По-натам ще видим дали съм се набутал или да
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеДивидента не е ли 10,6 ст?
Коментар
-
Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнениеТука май се виждат едни 0,106 ст. дивидент на акция, но може и да греша!
...:
Коментар
-
Тука май се виждат едни 0,106 лв. дивидент на акция, но може и да греша!
" Дружеството Булленд Инвестмънтс АДСИЦ съобщи, че на 25.01.2012 г. Euroins Rumania S.A. е придобило 541 600 акции на Булленд Инвестмънтс АДСИЦ. Акциите са придобити чрез покупка на БФБ – София АД.
В резултат на покупката, правото на глас на Euroins Rumania S.A. в общото събрание на акционерите се променя от 3.47% на 7.63%, допълват от там.
Ациите на Булленд Инвестмънтс АДСИЦ участват при изчисляването на борсовите индекси BGTR30 и BGREIT. Неотдавна дружеството съобщи, че ще дава дивиденти на акционерите си за миналата 2011 г. Дружествоо изчисли, че печалбата му, от която ще трябва да се отдели сума за анкционерите, е 1380 677 лв.
Последната сделка с тях е от 02.02.2012 г., на цена 0.796 лв. за брой, което прави пазарна капитализация за компанията от над 10 млн. лв."Last edited by KFC1976; 05.02.2012, 16:40.
Коментар
-
Да не ти е уроки ,скоро може да събереш за 1 Дачия ,за няколко седмици "ТРУД"Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХоп, и с още 190Т го "отърваха" някой
И пътя към номиналче продължава да се изчиства
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеееее нека да се пошегувкам де!!! как може вече да търгува на бфб без да знае елементарни правила - кефи ме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеГлупости...Това сериозно ли....За първи път ли вземаш дивидент
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда аз знам - до 31.12.2011година.
който взел , взел
Глупости...Това сериозно ли....За първи път ли вземаш дивидент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеНякой знае ли датата до която трябва да си купил за да участваш в разпределянето на дивидента ?
Благодаря за информацията предварително !
Дивидентите се гласуват и одобряват на Общо събрание на акционерите /ОСА/.
Редовните ОСА се провеждат след излизането, одита и заверката на годишните финансови отчети, обикновено, април - юни следващата година.
Кога точно ще бъде ОСА на емитента, който те интересува, трябва да следиш.
Най-лесно достъпната информация е на сайта на БФБ / Вход в Общи събрания.
Не е лошо да хвърляш и някое "око" на Вход в Отчети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеНякой знае ли датата до която трябва да си купил за да участваш в разпределянето на дивидента ?
Благодаря за информацията предварително !
да аз знам - до 31.12.2011година.
който взел , взел
Коментар
-
Благодаря за информацията предварително !Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар