IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Смених ленда за Синергон. По-натам ще видим дали съм се набутал или да

Коментар

• тук са добрите - мдааааа!
      няма друго НИ които да носят такъв хубав дивидент - 13% от рента и наем

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
        Дивидента не е ли 10,6 ст?
        Приемам забележката 0,106 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
          Тука май се виждат едни 0,106 ст. дивидент на акция, но може и да греша!
          ...:
          Дивидента не е ли 10,6 ст?

Коментар

• Euroins Rumania S.A. преди около 2-3 месеца продадоха около 1 000 000 акции и сега си върнаха една част,а за дивидента си прав .

Коментар

• Тука май се виждат едни 0,106 лв. дивидент на акция, но може и да греша!

" Дружеството Булленд Инвестмънтс АДСИЦ съобщи, че на 25.01.2012 г. Euroins Rumania S.A. е придобило 541 600 акции на Булленд Инвестмънтс АДСИЦ. Акциите са придобити чрез покупка на БФБ – София АД.

В резултат на покупката, правото на глас на Euroins Rumania S.A. в общото събрание на акционерите се променя от 3.47% на 7.63%, допълват от там.

Ациите на Булленд Инвестмънтс АДСИЦ участват при изчисляването на борсовите индекси BGTR30 и BGREIT. Неотдавна дружеството съобщи, че ще дава дивиденти на акционерите си за миналата 2011 г. Дружествоо изчисли, че печалбата му, от която ще трябва да се отдели сума за анкционерите, е 1380 677 лв.

Последната сделка с тях е от 02.02.2012 г., на цена 0.796 лв. за брой, което прави пазарна капитализация за компанията от над 10 млн. лв."
              Last edited by KFC1976; 05.02.2012, 16:40.

Коментар

• Да не ти е уроки ,скоро може да събереш за 1 Дачия ,за няколко седмици "ТРУД"
                Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Хоп, и с още 190Т го "отърваха" някой
                И пътя към номиналче продължава да се изчиства

Коментар

• Без свежа кръв няма ръстеж на БФБ ,защото има стари които още помнят кататрофалните загуби ,и алчността доста време няма да надделее над страха

Коментар

• Хоп, и с още 190Т го "отърваха" някой
                    И пътя към номиналче продължава да се изчиства

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      ееее нека да се пошегувкам де!!! как може вече да търгува на бфб без да знае елементарни правила - кефи ме!
                      Може да не търгува още човека, аз питах дали може да се купува "Софикс" , но тогава само мислех да започвам и друг ми правеше сделките по негови съвети. За мен трябва да се окуражават нови хора тук, въпреки че според мен на БФБ най-важно е опита /като изкл. инсайдерството/, който всеки сам трябва да си плати.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Глупости...Това сериозно ли....За първи път ли вземаш дивидент
                        ееее нека да се пошегувкам де!!! как може вече да търгува на бфб без да знае елементарни правила - кефи ме!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          да аз знам - до 31.12.2011година.
                          който взел , взел

Глупости...Това сериозно ли....За първи път ли вземаш дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
                            Някой знае ли датата до която трябва да си купил за да участваш в разпределянето на дивидента ?
                            Благодаря за информацията предварително !
                            Както написаха в една друга тема -

Дивидентите се гласуват и одобряват на Общо събрание на акционерите /ОСА/.
                            Редовните ОСА се провеждат след излизането, одита и заверката на годишните финансови отчети, обикновено, април - юни следващата година.
                            Кога точно ще бъде ОСА на емитента, който те интересува, трябва да следиш.
                            Най-лесно достъпната информация е на сайта на БФБ / Вход в Общи събрания.
                            Не е лошо да хвърляш и някое "око" на Вход в Отчети
                            .
                            Така, че до юни 2012 г. спокойно можеш да купуваш.

Коментар

Някой знае ли датата до която трябва да си купил за да участваш в разпределянето на дивидента ?

да аз знам - до 31.12.2011година.
                              който взел , взел

Коментар

Дивидента още не е гласуван, че да се знае датата... То и дивидента още не е ясно колко ще бъде точно...
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X