Алианц са гъдулки. Имат няколко позиции да ги мислят дето са инвестирани много навътре и неприятно..., но нали парите са чужди..дреме им..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеСредната ми е 0,497 тук. Взел съм 1 дивидент 6.5 стотинки някъде и сега като гледам още 10 ще дават. Тоест за година и половина 12+20 = 32% дивидент + точно 50% в цената нагоре. Демек около 50% годишно в изключително безрискова и най вече защитена от инфлация позиция. Това колко годишни лихви прави, че както ме разконспирира майстора съм слаб по математика и не мога да смятам ? И да не кажете че зарибявам някой и лъжа хората, тази позиция не я харесвам. Има в пъти по-добри в момента, ама по обясними причини не искам да ги рекламирамLast edited by tony1975; 25.01.2012, 18:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеза купилите под 60 стинки доходността идва над 15%
тихо , че фори ще се самоубие ..това са 3 годишни тлъсти лихвиАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Съветът на директорите на Булленд Инвестмънтс АДСИЦ уведомява акционерите на дружеството и заинтересованите инвеститори, че въз основа на неодитирания годишен счетоводен отчет на дружеството към 31.12.2011 г. е изчислена печалбата съгласно чл.10, ал. 3 от ЗДСИЦ, от която минимум 90% трябва да бъдат разпределени като дивидент, съгласно изискванията на чл.10, ал.1 от същия закон. Размерът на тази печалба е 1 380 677 лева. (при 13 017 889 броя акции = 10,60 ст. / акция). Т.е. дивидента се очаква да е поне 90% от 10,60 ст. или мин. 9,54 ст./акция, което е минимум 12,38 % доходност, спрямо последната цена на БФБ.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеПрез ПФБК абсурд, според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеА според мен продавач бяха – УПФ. ДПФ и ППФ на „ ЦКБ - Сила "
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеНай-вероятно Алианц разкешва, по-интересното е кой купува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеАлианц? С такива бройки кой може да е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениевръткат си пакетите ,само холда или инса ще да е ,а може и хамериканците
имаше реален продавач който продаваше през ПФБК с айсберги на цена 75 ст. И в края на сесията си отмени аск-а и метна всичко на пакетна сделка. За да се лапне такъв голям пакет на тази цена...
Абе всеки сам да си прецени.
Коментар
Коментар