IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Алианц са гъдулки. Имат няколко позиции да ги мислят дето са инвестирани много навътре и неприятно..., но нали парите са чужди..дреме им..
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
      Средната ми е 0,497 тук. Взел съм 1 дивидент 6.5 стотинки някъде и сега като гледам още 10 ще дават. Тоест за година и половина 12+20 = 32% дивидент + точно 50% в цената нагоре. Демек около 50% годишно в изключително безрискова и най вече защитена от инфлация позиция. Това колко годишни лихви прави, че както ме разконспирира майстора съм слаб по математика и не мога да смятам ? И да не кажете че зарибявам някой и лъжа хората, тази позиция не я харесвам. Има в пъти по-добри в момента, ама по обясними причини не искам да ги рекламирам
      сега ще те заринат на лични да те питат за кои говориш - поне намекни де! Може да си видял нещо, което виждат и ПОК АЛИАНЦ, че да излязат от ЛАНД
      Last edited by tony1975; 25.01.2012, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        за купилите под 60 стинки доходността идва над 15%
        тихо , че фори ще се самоубие ..това са 3 годишни тлъсти лихви
        Средната ми е 0,497 тук. Взел съм 1 дивидент 6.5 стотинки някъде и сега като гледам още 10 ще дават. Тоест за година и половина 12+20 = 32% дивидент + точно 50% в цената нагоре. Демек около 50% годишно в изключително безрискова и най вече защитена от инфлация позиция. Това колко годишни лихви прави, че както ме разконспирира майстора съм слаб по математика и не мога да смятам ? И да не кажете че зарибявам някой и лъжа хората, тази позиция не я харесвам. Има в пъти по-добри в момента, ама по обясними причини не искам да ги рекламирам
        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• за купилите под 60 стинки доходността идва над 15%
          тихо , че фори ще се самоубие ..това са 3 годишни тлъсти лихви
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Съветът на директорите на Булленд Инвестмънтс АДСИЦ уведомява акционерите на дружеството и заинтересованите инвеститори, че въз основа на неодитирания годишен счетоводен отчет на дружеството към 31.12.2011 г. е изчислена печалбата съгласно чл.10, ал. 3 от ЗДСИЦ, от която минимум 90% трябва да бъдат разпределени като дивидент, съгласно изискванията на чл.10, ал.1 от същия закон. Размерът на тази печалба е 1 380 677 лева. (при 13 017 889 броя акции = 10,60 ст. / акция). Т.е. дивидента се очаква да е поне 90% от 10,60 ст. или мин. 9,54 ст./акция, което е минимум 12,38 % доходност, спрямо последната цена на БФБ.
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• и тук към 10% дивидентна доходност се очертава, сега видях, че даже 12.4% е минимум
              Last edited by znae6t; 25.01.2012, 16:47.

Коментар

• Сега погледнах , че и ЗППФ Алианц имат почти същия пакет - 563 034 бр.
                така ,че напълно възможно е да са те.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  През ПФБК абсурд, според мен
                  Да прав си , но те единствено имат подобен пакет

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                    А според мен продавач бяха – УПФ. ДПФ и ППФ на „ ЦКБ - Сила "
                    През ПФБК абсурд, според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                      Най-вероятно Алианц разкешва, по-интересното е кой купува.
                      А според мен продавач бяха – УПФ. ДПФ и ППФ на „ ЦКБ - Сила "

Коментар

• Най-вероятно Алианц разкешва, по-интересното е кой купува.
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                          Алианц? С такива бройки кой може да е?
                          Хм, дали са толкова изтрещели да продават баш сега. По скоро е някой чужденец си мисля...

Коментар

• Алианц? С такива бройки кой може да е?

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                              връткат си пакетите ,само холда или инса ще да е ,а може и хамериканците
                              не, не е врътка
                              имаше реален продавач който продаваше през ПФБК с айсберги на цена 75 ст. И в края на сесията си отмени аск-а и метна всичко на пакетна сделка. За да се лапне такъв голям пакет на тази цена...
                              Абе всеки сам да си прецени.

Коментар

• връткат си пакетите ,само холда или инса ще да е ,а може и хамериканците

Коментар

Working...
                                X