Като видя човек да се оправдава и да търси проблема в другите и аз стигам до подобен извод.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеФинансират се на 8%, не на 9%... сега проверих
Такова мнение имам за него както и да е всеки си има глава на раменете както казах не ме Кефи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеВлизай в Еврохолд тогава. Доколкото го разбирам от интервюто там се справят много по-добре и пазарът скоро ще ги оцени подобаващо. Какво означава подобаващо с тези 9%, на които се финансират не знам, но той загатна за по-високи цени ако не се лъжа. Виж си и ти интервюто за да не те подведа.
Само да кажа че излязох на печалба преди кризата но никога не ме е кефил ,пък знам ли аз взимам решения на момента
Сега съм в ХЕС една от първите ми хартии
Коментар
-
Влизай в Еврохолд тогава. Доколкото го разбирам от интервюто там се справят много по-добре и пазарът скоро ще ги оцени подобаващо. Какво означава подобаващо с тези 9%, на които се финансират не знам, но той загатна за по-високи цени ако не се лъжа. Виж си и ти интервюто за да не те подведа.Keep going ...
Коментар
-
Гледахте ли интервюто на Асен Христов в Блумбърг?
Критикува регулаторите, говори за промяна във валутния борд и се замислих, че това са неща, които биха им подобрили резултатите, но не търси проблема в тях самите. Гласувах им доверие и сума ти години ги чаках да покажат, че могат, но уви... проблемът бил ликвидността - разбираш ли, и пазарът не ги оценявал правилно.
Отделно говори за метода на образуване на цената и пропусна дисконтираните парични потоци и цената на дружества аналози. Защо ли? Защото те ще покажат как се финансират на 9% от ирландската борса и как има други, които се справят много по-добре от тях. Този висок процент на финансиране контрастира рязко на 1.8% на Софарма трейдинг и говори повече от всички негови интервюта!Keep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеПремислих информацията от последните дни.
Прегледах и представянето на акцията средносрочно и моят субективен отговор е, че няма какво да се очаква от търговото.
Естествено визирам отсъствие на основания за положителни очаквания.
Иначе разочарования и чувство за скроена и нагласена работа могат да споходят или затвърдят във всеки мотивиран инвеститор. Дори в не особено мотивираните като мен.
Не споделям мотивите и аргументите на мениджмънта за предстоящото отписване.
Натиснах бутова за продай всичко. Горното не е интересно, вече са споделени по-професионални и задълбочени възгледи. По-скоро се обаждам да споделя за някакви преживявания, които ме споходиха около натискането на "приеми поръчката". Беше странно и някак ново чувство.
От една страна ме доминираше усещане за неуюта, дори извество възмущение и дори малко погнусяване. Но след това всичко се трансформира в една особена лекота. Усетих един флаш, който мина през мислите ми. Няма да ти се налага да им четеш търговото. Приеми го като неочакван бонус.
Забрави за тази група, както вече си забравил и не попипваш и други. Приеми и това за бонус.
До есента ще бъдат изтраяни някак в индекса, пък след това нищо не се знае.
Равносметката показва. Скромните остатъчни количества са продадени на загуба от 226 лв.
През 2014 продадох основното - знам, че спечелих нещо тогава, но не си струва споменаването, нито пък си струва да проверявам.
Отивам в непоносимата лекота на битието.
Хубаво е!
П.П. Този холдинг, барабар с всичките му "дъщери" отдавна са в "черния" ми списък. Добре дошъл в отбора на "прогледналите".Vanitas vanitatum...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениезащо тогава някои продават на цена 1.25?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениезащо тогава някои продават на цена 1.25?Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнениечудя се има ли техническа възможност първото търгово да е под 1,25?
имайки предвид безпринципната лакомия на всеки мажоритар...Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Премислих информацията от последните дни.
Прегледах и представянето на акцията средносрочно и моят субективен отговор е, че няма какво да се очаква от търговото.
Естествено визирам отсъствие на основания за положителни очаквания.
Иначе разочарования и чувство за скроена и нагласена работа могат да споходят или затвърдят във всеки мотивиран инвеститор. Дори в не особено мотивираните като мен.
Не споделям мотивите и аргументите на мениджмънта за предстоящото отписване.
Натиснах бутова за продай всичко. Горното не е интересно, вече са споделени по-професионални и задълбочени възгледи. По-скоро се обаждам да споделя за някакви преживявания, които ме споходиха около натискането на "приеми поръчката". Беше странно и някак ново чувство.
От една страна ме доминираше усещане за неуюта, дори извество възмущение и дори малко погнусяване. Но след това всичко се трансформира в една особена лекота. Усетих един флаш, който мина през мислите ми. Няма да ти се налага да им четеш търговото. Приеми го като неочакван бонус.
Забрави за тази група, както вече си забравил и не попипваш и други. Приеми и това за бонус.
До есента ще бъдат изтраяни някак в индекса, пък след това нищо не се знае.
Равносметката показва. Скромните остатъчни количества са продадени на загуба от 226 лв.
През 2014 продадох основното - знам, че спечелих нещо тогава, но не си струва споменаването, нито пък си струва да проверявам.
Отивам в непоносимата лекота на битието.
Хубаво е!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар