IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като видя човек да се оправдава и да търси проблема в другите и аз стигам до подобен извод.
    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
      Финансират се на 8%, не на 9%... сега проверих
      За Асен Христов ли тоз ако ти каже че вали сигурно е слънчево
      Такова мнение имам за него както и да е всеки си има глава на раменете както казах не ме Кефи

Коментар

• Финансират се на 8%, не на 9%... сега проверих
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
          Влизай в Еврохолд тогава. Доколкото го разбирам от интервюто там се справят много по-добре и пазарът скоро ще ги оцени подобаващо. Какво означава подобаващо с тези 9%, на които се финансират не знам, но той загатна за по-високи цени ако не се лъжа. Виж си и ти интервюто за да не те подведа.
          Не мерси там бях преди кризата от тогава не ме кефи може и да имат ръст ама не ме кефи както и ПИБ
          Само да кажа че излязох на печалба преди кризата но никога не ме е кефил ,пък знам ли аз взимам решения на момента
          Сега съм в ХЕС една от първите ми хартии

Коментар

• Влизай в Еврохолд тогава. Доколкото го разбирам от интервюто там се справят много по-добре и пазарът скоро ще ги оцени подобаващо. Какво означава подобаващо с тези 9%, на които се финансират не знам, но той загатна за по-високи цени ако не се лъжа. Виж си и ти интервюто за да не те подведа.
            Keep going ...

Коментар

• Тук тъкмо бях влезнал под левче и си викам ей тук ще остана те па взеха ,че искат търгово

Коментар

• Гледахте ли интервюто на Асен Христов в Блумбърг?

Критикува регулаторите, говори за промяна във валутния борд и се замислих, че това са неща, които биха им подобрили резултатите, но не търси проблема в тях самите. Гласувах им доверие и сума ти години ги чаках да покажат, че могат, но уви... проблемът бил ликвидността - разбираш ли, и пазарът не ги оценявал правилно.

Отделно говори за метода на образуване на цената и пропусна дисконтираните парични потоци и цената на дружества аналози. Защо ли? Защото те ще покажат как се финансират на 9% от ирландската борса и как има други, които се справят много по-добре от тях. Този висок процент на финансиране контрастира рязко на 1.8% на Софарма трейдинг и говори повече от всички негови интервюта!
                Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                  Премислих информацията от последните дни.
                  Прегледах и представянето на акцията средносрочно и моят субективен отговор е, че няма какво да се очаква от търговото.
                  Естествено визирам отсъствие на основания за положителни очаквания.
                  Иначе разочарования и чувство за скроена и нагласена работа могат да споходят или затвърдят във всеки мотивиран инвеститор. Дори в не особено мотивираните като мен.
                  Не споделям мотивите и аргументите на мениджмънта за предстоящото отписване.

Натиснах бутова за продай всичко. Горното не е интересно, вече са споделени по-професионални и задълбочени възгледи. По-скоро се обаждам да споделя за някакви преживявания, които ме споходиха около натискането на "приеми поръчката". Беше странно и някак ново чувство.

От една страна ме доминираше усещане за неуюта, дори извество възмущение и дори малко погнусяване. Но след това всичко се трансформира в една особена лекота. Усетих един флаш, който мина през мислите ми. Няма да ти се налага да им четеш търговото. Приеми го като неочакван бонус.
                  Забрави за тази група, както вече си забравил и не попипваш и други. Приеми и това за бонус.
                  До есента ще бъдат изтраяни някак в индекса, пък след това нищо не се знае.

Равносметката показва. Скромните остатъчни количества са продадени на загуба от 226 лв.
                  През 2014 продадох основното - знам, че спечелих нещо тогава, но не си струва споменаването, нито пък си струва да проверявам.

Отивам в непоносимата лекота на битието.
                  Хубаво е!
                  Еха-а-а! Колегата притежава солидни литературни заложби! Браво!

П.П. Този холдинг, барабар с всичките му "дъщери" отдавна са в "черния" ми списък. Добре дошъл в отбора на "прогледналите".
                  Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнение
                    защо тогава някои продават на цена 1.25?
                    Защото не им се чака месеци да получат 1.27-1.28....

Коментар

защо тогава някои продават на цена 1.25?
                      Защото искат си получат кеша веднага, а не след изтичане на цялата процедура по разглеждане, одобрение и въвеждане в действие на търговото предложение. Предполагат, че цената на търговото няма да надвишава значително текущия бид и за малката разлика, която очакват, преценяват, че им е по-изгодно да продават сега.
                      Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• защо тогава някои продават на цена 1.25?

Коментар

чудя се има ли техническа възможност първото търгово да е под 1,25?
                          имайки предвид безпринципната лакомия на всеки мажоритар...
                          Не може. Ще противоречи на закона.
                          Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Защо ли си мисля, че миноритарите продали на 1.25 могат да претендират за компенсация до размера на превишението на цената от търговото... Поне в бяла държава би било така....!

Коментар

• чудя се има ли техническа възможност първото търгово да е под 1,25?
                              имайки предвид безпринципната лакомия на всеки мажоритар...

Коментар

• Премислих информацията от последните дни.
                                Прегледах и представянето на акцията средносрочно и моят субективен отговор е, че няма какво да се очаква от търговото.
                                Естествено визирам отсъствие на основания за положителни очаквания.
                                Иначе разочарования и чувство за скроена и нагласена работа могат да споходят или затвърдят във всеки мотивиран инвеститор. Дори в не особено мотивираните като мен.
                                Не споделям мотивите и аргументите на мениджмънта за предстоящото отписване.

Натиснах бутова за продай всичко. Горното не е интересно, вече са споделени по-професионални и задълбочени възгледи. По-скоро се обаждам да споделя за някакви преживявания, които ме споходиха около натискането на "приеми поръчката". Беше странно и някак ново чувство.

От една страна ме доминираше усещане за неуюта, дори извество възмущение и дори малко погнусяване. Но след това всичко се трансформира в една особена лекота. Усетих един флаш, който мина през мислите ми. Няма да ти се налага да им четеш търговото. Приеми го като неочакван бонус.
                                Забрави за тази група, както вече си забравил и не попипваш и други. Приеми и това за бонус.
                                До есента ще бъдат изтраяни някак в индекса, пък след това нищо не се знае.

Равносметката показва. Скромните остатъчни количества са продадени на загуба от 226 лв.
                                През 2014 продадох основното - знам, че спечелих нещо тогава, но не си струва споменаването, нито пък си струва да проверявам.

Отивам в непоносимата лекота на битието.
                                Хубаво е!

Коментар

Working...
                                X