If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе аз също съм от Димитровград, но слухове за съкращения не съм чул. Напротив ръководството на завода официално заяви че поне до нова година съкращения няма да има.
А относно слуховете - носят се някакви слухове че се очаква всеки момент заводът да започне подготовка за пуск, уж имало някаква поръчка, но чесно казано на мен не ми се вярва да пуснат преди нова година.
Знам обаче едно нещо със сигурност, това слуховете са голямо нещо
Дано твоите слухове да са по-достоверни! Искрено се надявам
Абе аз също съм от Димитровград, но слухове за съкращения не съм чул. Напротив ръководството на завода официално заяви че поне до нова година съкращения няма да има.
А относно слуховете - носят се някакви слухове че се очаква всеки момент заводът да започне подготовка за пуск, уж имало някаква поръчка, но чесно казано на мен не ми се вярва да пуснат преди нова година.
Знам обаче едно нещо със сигурност, това слуховете са голямо нещо
Приятели, аз съм от Димитровград за тези, които не знаят.
Искам да ви кажа, че в града се нсоят следните слухове (повтарям слухове - не е препоръка).
Слуховете са: "От 20 до 40% съкращения в комбината".
Това е положението.
Може и да са на 100% верни, може и на 50% - не зная. Може просто да са провокирани от репортажи по новините за други торови заводи - не знам. Но това са слуховете в града ни в който не малка част от населението е заето освен на големия пазар - в Неохим.
Дано да не са прави все пак слуховете...
Знам, че не е хубаво точно тук да се споменават дори слухове, но мисля, че съм длъжен да го споделя с вас.
кофти ако е вярно
Добре бе Нед, вярваш на слухове а не ми повярва, че преспективите пред сектора са лоши, когато акцията беше 75 лева?
просто Нед е продал и се е рахатясал, а другите чакат помощ от Всевишния )))
Коментар
�
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от exclusive_ned
Първоначално изпратено от PeterLD
Искам да ви кажа, че в града се нсоят следните слухове (повтарям слухове - не е препоръка).
Това е положението.
Може и да са на 100% верни, може и на 50% - не зная. Може просто да са провокирани от репортажи по новините за други торови заводи - не знам. Но това са слуховете в града ни в който не малка част от населението е заето освен на големия пазар - в Неохим.
Знам, че не е хубаво точно тук да се споменават дори слухове, но мисля, че съм длъжен да го споделя с вас.
кофти ако е вярно
Добре бе Нед, вярваш на слухове а не ми повярва, че преспективите пред сектора са лоши, когато акцията беше 75 лева?
Това е положението.
кофти ако е вярно
Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
�
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Marti
http://www.monitor.bg/bussiness/article?sid=&aid=178332&cid=40&eid=1532
"ЕК обяви за интервенционното изкупуване на зърно по цена по 101 евро/т, когато пазарната му цена падне под посочената"
Tova bi tqrbvalo da otpushi pazara malko po malko.
Явно пазарната икономика се е провалила, като концепция.
http://www.monitor.bg/bussiness/arti...id=40&eid=1532
"ЕК обяви за интервенционното изкупуване на зърно по цена по 101 евро/т, когато пазарната му цена падне под посочената"
Tova bi tqrbvalo da otpushi pazara malko po malko.
Това е положението.
Коментар