Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от franky4fingersLele tuka kakvi debili e imalo v poziciqta kak razprodadohte do 35 be mindili.
Коментар
-
КОЙ СРИВА ЦЕНАТА НАРОЧНО ТУК?
АКО НЯКОЙ МИ ОТГОВОРИ ЩЕ СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН! И ЗАЩО ТОЧНО,МАКАР ЧЕ НА ВСИЧКИ Е ЯСНО
ЕЙ МНОГО МЕ НЕРВЯТ ТАКИВА ГАДНИ НОМЕРА, МАЛКИТЕ РИБИ КАТО МЕН АДСКИ ГУБЯТ ОТ ТОВА!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
Anton Chigurh
Оохохо вече и аз съм в комара. Имам оферти и на по-ниски нива. 35 е много по-добре от 75 ми се струва на мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от exclusive_nedКойто иска да продава, който иска да купува.
Аз имам акции и на тия смешни спекулативни цени не бих продал.
ВСИЧКО Е МАНИПУЛАЦИЯ СПОРЕД МЕН!!!
И ВСИЧКИТЕ ТИЯ ГЛУПОСТИ,ЧЕ ЗАВОДА НЕ ЗНАМ СИ КАКВО СА НАРОЧНО ДА ПАНИКЬОСАТ СТАДОТО ДА ПРОДАВА,А ТЕ ДА КУПЯТ ЕВТИНО И ПОСЛЕ ПОНЕ 20% ПЕЧАЛБА,МАНУПУЛАТОРИ КОЛКОТО ИКСАШ ИЗ ТОЗИ ФОРУМ!!!
НЕОХИМ ПРОСТО Е СПРЯЛ ЗА КАПИТАЛЕН РЕМОНТ КАКТО ВСЯКА ДРУГА ГОДИНА, ВЯРНО ЧЕ ИЗЧАКВАТ ДА ВИДЯТ КАКВО ЩЕ СТАНЕ НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ГАЗТА МЕЖДУ РУСИЯ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ (МОЖЕ БИ ДНЕС ЩЕ СЕ ОБСЪДИ,НЕ СЪМ ЗАПОЗНАТ), КАКТО ПИСАХА ДОСТА ВЕСТНИЦИ ИМА ВЕРОЯТНОСТ ГАЗТА ДА ПАДНА СЛЕД НОВА ГОДИНА АКО ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ТЕЗИ НИВА И Т.Н.
НЕОХИМ СИ Е МНОГО ДОБРО ДРУЖЕСТВО, КОЛКО МУ E P/E В МОМЕНТА,НЯКОЙ ТОЧНО МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ?
ЧАСТ ОТ РАБОТНИЦИТЕ СА ПУСНАТИ В ОТПУСК ДО КРАЯ НА ТОЗИ МЕСЕЦ.
СПОРЕД МЕН И САМИТЕ ШЕФОВЕ НА ЗАВОДА ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ КОГА ТОЧНО ЩЕ ПРЕГОВОРЯТ ЦЕНИТЕ НА ГАЗТА, НО КАКВОТО И ДА СТАНЕ ПЕЧАЛБАТА НА ЗАВОДА ЩЕ Е ПОНЕ 45 МЛН. СПОРЕД МЕН НАКРАЯ НА ТАЗИ ГОДИНА!
А АКО ПАДНЕ НАИСТИНА ГАЗТА НИ ОЧАКВАТ ОЩЕ ПРИЯТНИ МОМЕНТИ ТУК ЗА ИНВЕСТИТОРИТЕ!!!
ТАКА, ЧЕ КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ, БЕЗ ПАНИКА, ТЯ Е ВРЕДЕН ФАКТОР НА БОРСАТА!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от exclusive_nedПървоначално изпратено от Stormexclusive_ned, цената на газта ще пада ...
За акцията не зная. Имам съвсем малко тук и съм ги оставил и забравил. Ще тръгне нагоре, като тръгне пазара. Има ли пазар, ще има интерес. Няма ли пазар - нищо не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Слънчев вятърмисля да сложа отдолу с 30%
Коментар
Коментар