IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от spurs
    прав си Коле - годишния ще отвори вратичката.
    Ще сравним резултата от Q4'2008 с Q3'2007 и ак са поработили поне малко - мисля че ще сме доволни, а за по-нататък - дано февруари март има поне продажби като през 2007 - стискам палциии.
    Дано имаш нерви да удържиш и да сравниш някой ден и бъдещия отчет за 2009 с този от 2008, че не се знае колко ще е оптимистично сравнението.

Коментар

• прав си Коле - годишния ще отвори вратичката.
      Ще сравним резултата от Q4'2008 с Q3'2007 и ак са поработили поне малко - мисля че ще сме доволни, а за по-нататък - дано февруари март има поне продажби като през 2007 - стискам палциии.

Коментар

• Ей ти пък.Радвай се на малките неща.
        Първоначално изпратено от Nikola
        Първоначално изпратено от frei1974
        Имате Консолидиран.
        Е големо важно. Годишния в важен.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974
          Имате Консолидиран.
          Е големо важно. Годишния в важен.

Коментар

• Имате Консолидиран.

Коментар

• За мен въпроса с разходната част на бизнеса на NEOH, макар и доста съществен, отстъпва пред проблемите в приходната.

Коментар

• Първоначално изпратено от чичо Скрудж
                Първоначално изпратено от noko6
                Значи все пак ще има увеличение на цената на газа от 01.09,макар и разсрочено макар и "плавно" http://www.investor.bg/?cat=5&id=72209 Може пък в Април газа да е с висока цена и тогава пак да реализираме големи печалби
                е то тогава, какво излиза, че Неохима я отвори през 2009, я не. По телевизията някави репортерчета казаха, че у нас имало торови резерви да се осигури новата реколта ...
                Май ще се минава на натурални торни резерви - намерили доста богати находища в района на Телевизионната кула! ;-)
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6
                  Значи все пак ще има увеличение на цената на газа от 01.09,макар и разсрочено макар и "плавно" http://www.investor.bg/?cat=5&id=72209 Може пък в Април газа да е с висока цена и тогава пак да реализираме големи печалби
                  е то тогава, какво излиза, че Неохима я отвори през 2009, я не. По телевизията някави репортерчета казаха, че у нас имало торови резерви да се осигури новата реколта ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                    Първоначално изпратено от Nikola
                    Спокойно Участниците във форума очакват цената на газта да падне през 2009.
                    Обаче как се покрихте всички.
                    Няма как да падне, тя за Европа е около 400 долара. Руснаците казаха, че и за Украйна ще бъде толкова за 2009 година и те такъв рев надодоха, че не може да бъде ...
                    Sarcasm - rarely understood on the internet

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Няма как да падне, тя за Европа е около 400 долара. Руснаците казаха, че и за Украйна ще бъде толкова за 2009 година и те такъв рев надодоха, че не може да бъде ...

Интересна акция е тук. Ще видим отчетите догодина и ще го мислим. Но да не стане така, че да са по добри и от тази година, защото дружеството си има пазари и се надявам да има работа.

Коментар

• Що, нека си я вдигат. Но ми е интересно толкова ли ще са стриктни с методиката, когато трябва да свалят цените с 50-60%

Коментар

• Първоначално изпратено от noko6

Коментар

• Значи все пак ще има увеличение на цената на газа от 01.09,макар и разсрочено макар и "плавно" http://www.investor.bg/?cat=5&id=72209 Може пък в Април газа да е с висока цена и тогава пак да реализираме големи печалби

Коментар

• Първоначално изпратено от Сашо Роман
                              Може да е продал на 35 или 45, той си знае човека. Рахатясал се е според мен.
                              абе вие двамката с Никола що не си гледате работата,ами с мен се занимавате. Рахатясъл съм бил, ха-ха-ха Много знаете какъв съм,какво правя и дали това дето го пиша тук е вярно,както и за всички останали Вие големи психолози се извъдихте браво!!!
                              Аз купувам,продавам, после пак така Не е длъжно да ми знаете далаверите
                              Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Първоначално изпратено от spooky
                                Абе аз също съм от Димитровград, но слухове за съкращения не съм чул. Напротив ръководството на завода официално заяви че поне до нова година съкращения няма да има.
                                А относно слуховете - носят се някакви слухове че се очаква всеки момент заводът да започне подготовка за пуск, уж имало някаква поръчка, но чесно казано на мен не ми се вярва да пуснат преди нова година.
                                Знам обаче едно нещо със сигурност, това слуховете са голямо нещо
                                Дано твоите слухове да са по-достоверни! Искрено се надявам

Коментар

Working...
                                X