IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от споменЪ
    Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от stoian
    Абе малко грозно стана тука за акционерите.
    Първоначално изпратено от Anton Chigurh
    Ох даже комара с дивидента не излезна.
    Колко ли трябва де им е печалбата да дадат тука дивидент?....
    Ама като знам кой го управлява....банда крадци, тук скоро съдбата на КРЕМ-а чакам
    .....
    крумчооо, крумчооо, ще умра от смях като чета иначе толкова "креативни" участници във форума, видни "оптимисти", как ходят и плюят из темите, където нямат акции :-). такова лицемерие, такова безочие :-)
    та викаш тук крадци, а иначе твоя череп цвете за мирисане :-), а?
    забавен си поне, спор няма ;-)
    Малоумно същество имам честта да знам доста неща за мажоритарите, който няма как да излезнат в медийното пространство.....винаги съм бил негативно настроен към Неохима точно поради тази причина
    ако ти поназнайваш нещичко за мажоритарите тук, значи аз им знам и кътните зъби ;-). нали се сещаш стз-дмг - 30-тина километра. идея си нямаш мои приятели с кого са приятели :-).
    п.п. добре, че не знаеш доста неща за можоритарите на пътя и моста, които няма как да излезнат в медийното пространство, че щеше си загубиш съня ;-). щото аз и там имам познати ;-), а ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
      Ама като знам кой го управлява....банда крадци, тук скоро съдбата на КРЕМ-а чакам
      .....
      крумчооо, крумчооо, ще умра от смях като чета иначе толкова "креативни" участници във форума, видни "оптимисти", как ходят и плюят из темите, където нямат акции :-). такова лицемерие, такова безочие :-)
      кажи му нещо за КАО и не го закачай повече. Насадил се е на глината като заяк в лисичарник

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
        .....
        Малоумно същество имам честта да знам доста неща за мажоритарите, който няма как да излезнат в медийното пространство.....винаги съм бил негативно настроен към Неохима точно поради тази причина

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          .....

Коментар

• уникални мажоритари, поне няколко стотинки да бяха раздали да се отсрамят

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
              Ама като знам кой го управлява....банда крадци, тук скоро съдбата на КРЕМ-а чакам .....

Коментар

• Абе малко грозно стана тука за акционерите.

Коментар

• Ох даже комара с дивидента не излезна.

Коментар

• Неохим капитализира 44,8 млн. лв. печалба11.05.2009 13:11 (3NB / NEOH)

Неохим не предвижда разпределяне на печалбата за миналата година, която е на стойност 44,841 млн. лв., става ясно от съобщение на компанията, представено пред инвестиционната общност чрез БФБ-София.
                    Печалбата ще бъде изцяло заделена за фонд „допълнителни резерви“ (капитализирана).
                    За първо тримесечие на годината торовият производител отчете загуба на стойност 2,6 млн. лв. при печалба от 22,3 млн. лв. година по-рано.
                    Продажбите на неконсолидирана база през първо тримесечие се сринаха с 65 на сто до 33,3 млн. лв.
                    За 2009 година Неохим АД очаква спад на продажбите на амониев нитрат (тор) в натурално изражение от 55,8 на сто и спад на приходите от продажби на продукта от 58 на сто.
                    До момента акциите на Неохим губят 1,8% до 27,5 лева.

Коментар

• Тук пилците ще ги броим напролет, а сега чакаме едно голямо лятно яйце за миналата година.

Коментар

• Просто от юли с евината газ стават конкурентни отново.

Първоначално изпратено от SEBULBA
                        С 30 % по-евтин газ от 1 юли предлага Булгаргаз
                        Гергана Тодорова, ., 8 май 2009 15:38

Намаление в цената на природния газ от 1 юли с 29.92 на сто предлага газовият доставчик Булгаргаз на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране.

Ако предложението бъде одобрено от регулатора, цената на синьото гориво за третото тримесечие на годината ще се понижи с 163.34 лева до 382.63 лева за 1 000 кубически метра без ДДС.

От Булгаргаз мотивират исканото намаление с поевтиняването на алтернативните на газа горива на международните пазари и по-ниския валутен курс на щатския долар към лева. Газовия доставчик ще внесе в Държавната комисия окончателното си предложение за промяна в цената на газа на 10 юни.

Чака ни доста силно второ полугодие, не мислите ли?

Коментар

• С 30 % по-евтин газ от 1 юли предлага Булгаргаз
                          Гергана Тодорова, ., 8 май 2009 15:38

Намаление в цената на природния газ от 1 юли с 29.92 на сто предлага газовият доставчик Булгаргаз на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране.

Ако предложението бъде одобрено от регулатора, цената на синьото гориво за третото тримесечие на годината ще се понижи с 163.34 лева до 382.63 лева за 1 000 кубически метра без ДДС.

От Булгаргаз мотивират исканото намаление с поевтиняването на алтернативните на газа горива на международните пазари и по-ниския валутен курс на щатския долар към лева. Газовия доставчик ще внесе в Държавната комисия окончателното си предложение за промяна в цената на газа на 10 юни.

Чака ни доста силно второ полугодие, не мислите ли?

Коментар

• НЕОХИМ АД (3NB) източник: profit.bg 29 Април 2009 09:58

Неохим излезе на загуба за тримесечието
                            Неохим АД - Димитровград отчита загуба от 2.6 млн. лв. за първото тримесечие на годината, в сравнение с печалба от 22.3 млн. лв. година по-рано.

Причина за драстичното влошаване на финансовия резултат е спадът на продажбите на продукция със 71% от 93.8 млн. лв. на 27.4 млн. лв. за периода. През настоящото тримесечие се наблюдават приходи от продажба на стоки от 5.24 млн. лв. при едва 3 хил. лв. година по-рано.

Приходите от продажба на стоки са основно от продукти от внос и от страната, които не се произвеждат в дружеството в периоди на планови ремонти и престои, а са предварително договорирани, като постоянни доставки за клиенти.

Наполовина се свиват и разходите за дейността на компанията до 35.9 млн. лв. Основна причина за спада на разходите е понижените разходи за природен газ до 6.174 млн. лв. от 48.68 млн. лв.

Материалните запаси към 31 март 2009 г. са 20.86 млн. лв., спрямо 36.6 млн. лв. година по-рано. Паричните средства в края на периода са в размер на 15 млн. лв.

Към 31 март 2009 регистрираният акционерен капитал на Неохим АД възлиза на 2.654 млн. лв. Обратно изкупените собствени акции са 68 394 броя.

На 15 декември 2008 е взето решение от Съвета на директорите за съкращения на персонал, за което засегнатите страни са информирани през 2009.

Планираният брой на работниците и служителите, които да бъдат освободени в периода от 10 февруари 2009 до 30 април 2009 e 145, от които до датата на изготвяне на отчета, вече са освободени 137. Очакваният размер на общо дължимите обезщетения за съкращения е 400 хил. лв.

Последната сделка по позицията е на цена от 25 лв. за брой.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                              Неохим АД-Димитровград 29/04/2009 10:01:26 Годишен консолидиран отчет на публично дружество и емитент на ценни книжа
                              Good catch.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                                Първоначално изпратено от desperado
                                Първоначално изпратено от ghettoff
                                Отчетът е и под моите очаквания. Печалбата не ме изненадва, но спадът в приходите е огромен.
                                Да но акцията ше се вдигне... започва да има някаква логика на нашата борса.
                                каква логика?
                                Пазара гледа 6-9 месеца напред( тези които са наредили поръчки на 25)

Коментар

X