IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Неохим пуска производствените си мощности
    01.09.2009 12:47

http://www.investor.bg/?cat=5&id=86249

Торовият производител Неохим АД-Димитровград започна поетапно пускане на производствените си мощности за навлизане в цикъл на нормален производствен процес, съобщи дружеството чрез БФБ-София.

През второто тримесечие на годината Неохим АД отчете ускорение на спада на продажбите до 80 на сто на годишна база, като за април-юни те възлязоха на 17 млн. лв. През първото тримесечие спадът на продажбите на Неохим бе 65 на сто.

За полугодието продажбите са за 50,5 млн. лв., което представлява спад на годишна база със 72%.

Производствата на Неохим АД работят между 6 и 9 месеца в годината, а през останалия период се осъществява профилактика, като през настоящата година дружеството осъществи по-дълги прекъсвания на производствения процес.

До момента в днешната борсова сесия няма сделки с книжата на дружеството.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от хималайска мечка
      Интересно, какво ще стане с резултатите, ако спрат за стандартния едномесечен престой за профилактика и ремонт ?!
      Резултатите дотук са постигнати точно при обратния сценарий - един месец работа и пет месеца "релакс"
      Отдавна не бях виждал техен отчет с нулеви материални запаси във вид на готова продукция - явно големи сметки са паднали, за да не бачкат излишно на скъпата газ !!

Коментар

• Интересно, какво ще стане с резултатите, ако спрат за стандартния едномесечен престой за профилактика и ремонт ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Маша и Мечокът
          Първоначално изпратено от Shemata
          Ей вярно бе, тук нещо се позабрави тази тема...
          май вече трябва да си се усетил, защо е така.
          ПОЗНАВАМ фирма ,която пазарува от тях-количеството е в пъти по-малко-май правеха взрив

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
            Ей вярно бе, тук нещо се позабрави тази тема...
            май вече трябва да си се усетил, защо е така.

Коментар

• 8 147 загуба. http://www.x3news.com./displayNovina.jsp?formid=31733

Коментар

• От Дарикфинанс. Комай единствения химически завод в Хасковска област е Неохим.

С 30 на сто е е спаднал оборотът на предприятията в хасковска област през първата половина на тази година в сравнение с предходната. Тревожните данни изнесе шефът на териториалното статистическо бюро в Хасково Наско Нанев.

Трето поредно тримесечие водещи предприятия регистрират стабилни икономически спадове, което доказва, че икономиката е в рецесия, обясни Нанев. Намалението на приходите е значително във всички браншове, с изключение на тютюневата промишленост, където през януари са реализиран износ за 38 милиона лева. Най-осезателно е спаднал оборотът при химическите продукти. Намалението при тях е с повече от три пъти.

Коментар

• Ей вярно бе, тук нещо се позабрави тази тема...
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Хайде инсайдерчета пуснете малко инфо тука. От 11 май никой не е писал в темата. Или са ви потънали гимиите или чакаме добър отчет тука! Бразилците торят яко в момента а пък доколкото знам Неохима имат договор с бразилски компании.
                    Осветлете положението pls.

Коментар

• крумчо, аз напълно споделям мнението ти, че е демокрация и всеки има право да си пише в която тема си иска, каквото си иска, стига да не става въпрос за лъжи и манипулации естествено ;-), но пак ще се повторя: защо когато някой напише нещо, което не е в унисон с икономическите ти интереси в тема на дружество фигуриращо в твоя портфейл и веднага забравяш за демокрацията ;-) и писанките ти са откровен призив за диктатура и ограничаване на словото ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                        аз пък познавам Къци Вапцаров!
                        Той е жесток

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                          ами ти къв го дириш в темата за Неохим? пишеш нещо негативно, а нямаш смелостта да заявиш какво знаеш (аз го знам и без това, няма нужда на мен да го казваш ;-)), защити ли си тезата по някакъв начин?
                          Ами ти си плиткоумник, тъй че идеята да си защитя тезата пред теб отпада....а освен това си и селтак с който по никакъв начин не желая да водя някакъв спор.......а мнението ми за NEOH се основава на доста добри познания на хората управляващи комбината, но който иска да слуша и да се маха овреме, който иска да мисли като теб че злобея демокрация

Коментар

• крумчо, защо ли всеки диалог с теб, ролки, лукчо завършва с дупета, пишки, сексуални наклонности ;-) и защо ли все вие повдигате таз тема ;-). повдигайте го на друго място мойто момче :-)

а сега да не помислиш, че съм голословен ще се аргументирам и защо си ми толкова смешен и противен: ти си от хората, които само да прочетат един ред, едно мнение изказано срещу дружествата, в които имат акции и почвате с обидите и нападките - не търпите чуждо мнение, искате доказателства и аргументи от инакомислещите, не давате човек да си изкаже свободно мнението, само защото нямал акции от въпросното дружество и по тази причина къв го дирил.
                            ами ти къв го дириш в темата за Неохим? пишеш нещо негативно, а нямаш смелостта да заявиш какво знаеш (аз го знам и без това, няма нужда на мен да го казваш ;-)), защити ли си тезата по някакъв начин?

"апокалиптиците" поне сте ни нарочили за злобари, завистници :-), ама вие много креативните е адски смешно отстрани да ви наблюдаваме двойния стандарт: толкова креативни и оптимистични в едни теми, с такива изисквания за коректно отношение и толкова злонамерени и иронични по други теми :-)

Коментар

• аз пък познавам Къци Вапцаров!

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                                Първоначално изпратено от Han Krum
                                Първоначално изпратено от споменЪ
                                Първоначално изпратено от Han Krum
                                Първоначално изпратено от stoian
                                Абе малко грозно стана тука за акционерите.
                                Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                                Ох даже комара с дивидента не излезна.
                                Колко ли трябва де им е печалбата да дадат тука дивидент?....
                                Ама като знам кой го управлява....банда крадци, тук скоро съдбата на КРЕМ-а чакам
                                .....
                                крумчооо, крумчооо, ще умра от смях като чета иначе толкова "креативни" участници във форума, видни "оптимисти", как ходят и плюят из темите, където нямат акции :-). такова лицемерие, такова безочие :-)
                                та викаш тук крадци, а иначе твоя череп цвете за мирисане :-), а?
                                забавен си поне, спор няма ;-)
                                Малоумно същество имам честта да знам доста неща за мажоритарите, който няма как да излезнат в медийното пространство.....винаги съм бил негативно настроен към Неохима точно поради тази причина
                                ако ти поназнайваш нещичко за мажоритарите тук, значи аз им знам и кътните зъби ;-). нали се сещаш стз-дмг - 30-тина километра. идея си нямаш мои приятели с кого са приятели :-).
                                п.п. добре, че не знаеш доста неща за можоритарите на пътя и моста, които няма как да излезнат в медийното пространство, че щеше си загубиш съня ;-). щото аз и там имам познати ;-), а ти?
                                Няма да си меря п***ата с теб поради простата причина, че на теб май ти липсва този атрибут

Коментар

Working...
                                X