Неохим АД-Димитровград 29/04/2009 10:01:26 Годишен консолидиран отчет на публично дружество и емитент на ценни книжа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от desperadoПървоначално изпратено от ghettoffОтчетът е и под моите очаквания. Печалбата не ме изненадва, но спадът в приходите е огромен.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Слънчев вятърАнтон, да не пълниш на 25?
Коментар
-
Anton Chigurh
А ясно. Ще си я крепят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от Anton ChigurhМале мале мале... много тежък отчет. Днес ще е мор тук.
Неочаквах толкова лош отчет наистина.
Може би газовата криза + скъпите цени на газа да им се е отразило. /Още не съм видял отчета./
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от Anton ChigurhМале мале мале... много тежък отчет. Днес ще е мор тук.
Може би газовата криза + скъпите цени на газа да им се е отразило. /Още не съм видял отчета./
пазарът не реагира там, нито при одесос
тук мисля е аналогично
естествено не е препоръка
нямам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton ChigurhПървоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от Anton ChigurhМале мале мале... много тежък отчет. Днес ще е мор тук.
пазарът не реагира там, нито при одесос
тук мисля е аналогично
естествено не е препоръка
нямам акцииНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар