Значи и Полша не е панацея
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ (ICPD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепо-рано очаквах това да се случи, защото както знаем "първите продали печелят"
не е препоръка за покупко-продажби, нямам я тази акция ....................... не бих доверил парите си на аматьори с клептомански наклонности
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеЩо стана тука бе, Танасе?!?
не е препоръка за покупко-продажби, нямам я тази акция ....................... не бих доверил парите си на аматьори с клептомански наклонности
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеИзвинявам се но този боклук и 0,25лв не струва! С нищо не е по-добър от BMREIT. Въпроса е кой от двата ще фалира пръв
нямам акции, но сериозно съм се замислил дали да не си купя няколко бройки за да мога да присъствам на ОСА и да задам няколко въпросаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениене знам какво си очаквал, но нещата не са никак розови
искаш да продадеш на 2.25, но за сега 1.25 ............... скоро и на по-ниска цена
не е препоръка за покупко-продажби
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениене знам какво си очаквал, но нещата не са никак розови
искаш да продадеш на 2.25, но за сега 1.25 ............... скоро и на по-ниска цена
не е препоръка за покупко-продажбиLast edited by Чичо Уорън; 11.07.2011, 13:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМерси за инфото!
Сега очаквам добри новини за акцията и разбира се ИЗКУПУВАНЕ до 2.30, както става с Еврохолд например!
Не е препоръка за нищо!
Имам акции!
Продавам ги на 2.25
не е препоръка за покупко-продажбиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМерси за инфото!
Сега очаквам добри новини за акцията и разбира се ИЗКУПУВАНЕ до 2.30, както става с Еврохолд например!
Ама още днеска ли ще стане? Чак и аз съм на път да се изненадам
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
Не е препоръка за нищо!
Имам акции!
Продавам ги на 2.25
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПълно информационно затъмнение!
Добре, че има и други сайтове, че човек да се информира малко:
ПП Имам акции и не е препоръка за покупко-продажба на ЦКfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКакво стана тука? Платиха ли си лихвата тези мизерници?
Днес акцията отчита 9-процентен ръст, явно нещо хубаво се е случило
Добре, че има и други сайтове, че човек да се информира малко:
Предпазливост и спад на българския пазар
дневник.бг
Печеливши
+5.33%
5IC
"Евроинс" също се нареди сред печелившите. Миналата седмина фондът за имоти "Интрекапитал" плати забавения си дълг по облигации и така застрахователят няма да покрива плащанията. Вчера акциите му се изкачиха до 1.38 лв. само при 70 лв. оборот.
Коментар
Коментар