Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ (ICPD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМен като спекулант в случая ме интересува дали ще има търгово
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИ сега какво правим )
стратиева е бившата шефка на на публичното "слънчев бряг"ад
севлиевска пък е "собственичка на два магазина с обща площ 20 м2" и жена на фактическия досегашен собственик "таралежа мирослав севлиевски" (онзи от яхтата в монако)
ако това е верно => Нова явка: Баце се крие в хотела на Мирослав Севлиевски в Ахелой
то нещата се наместват и няма да се търси произхода на въпросните почти 22 млн.лв.
не е препоръка ....... нямам акции тук и никога не съм имал ........ само гледам...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИ сега какво правим )
[ATTACH=CONFIG]n3664813[/ATTACH]
Коментар
-
Преди 10 години търсеха от пазара 53 млн.лв., а сега само 24 млн.лв. Последни издихания на мъртвеца, но защо се допуска увеличение на капитала когато цената от години се движи между 10 и 20 ст.? Не би ли следвало цената да се търгува около номинала и тогава да се разреши увеличение???
Както и да е. Гледам мача от първи ред. Случайни хора опитали бизнес от който не разбират, съвсем очаквано поемат към това което са заслужили...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Много, особено ако някой го запише
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИнтересно ще да е това увеличение...
https://www.investor.bg/novini-i-ana...opmynt-309713/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеИзвинявам се, но този боклук и 0,25лв не струва! С нищо не е по-добър от BMREIT. Въпроса е кой от двата ще фалира пръв
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕто възможност за инвестиция в светлото бъдеще, купуваш евтино ако се стигне до несъстоятелност и чакаш да направят нова пречиствателната станция на мегаполиса Слънчев Бряг......току виж я заустили на друго място
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАз това се чудя от години, кой ходи там като наблизо се излива канализацията на Несебър и Слънчев бряг???Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЯ виж аз тук съм ходил.
Миналото лято съвсем случайно се озовах за 2-3 дни в Марина Кейп без да подозирам че собственика му се търгува на БФБ.
Комплекса е завършен и не е крайно лош но мястото е кофти.
Около него земеделска земя и до там се стига по черен път. Плаж няма а на 150 метра е заустен колектор за отпадни води от Слънчев Бряг.
Баровете в комплекса са безбожно скъпи, такива цени и в София няма.
Само едно трябва да им се признае, имат най добрата фитнес зала по южното черноморие. Спа центъра също не е лош ......
Коментар
-
Я виж аз тук съм ходил.
Миналото лято съвсем случайно се озовах за 2-3 дни в Марина Кейп без да подозирам че собственика му се търгува на БФБ.
Комплекса е завършен и не е крайно лош но мястото е кофти.
Около него земеделска земя и до там се стига по черен път. Плаж няма а на 150 метра е заустен колектор за отпадни води от Слънчев Бряг.
Баровете в комплекса са безбожно скъпи, такива цени и в София няма.
Само едно трябва да им се признае, имат най добрата фитнес зала по южното черноморие. Спа центъра също не е лош ......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар