If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами бройки почти никакви няма в Полша, така че това отпада.
А за репо, съмнявам се че някой би открил репо на клиент на 1.355, когато това е пазарната цена.
Колко бройки според вас имат да продават още ирландците?
Интересно е от сделките на блоков на 11ти дали 135те хил бройки на 1.355 не са именно продажба на техни акции?
Няма как да знаем точната бройка. Възможно е да има продажби и в Полша. Според мен тези 135 140 бройки са откриване на ново репо. Същия ден вероятно е било затворено репо за 85 140 броя на същата стойност. Възможно е сделката за продажба на 55 000 броя на 1 лев да е на ирладнците. Според мен това е малко вероятно и трудно доказуемо.
Колко бройки според вас имат да продават още ирландците?
Интересно е от сделките на блоков на 11ти дали 135те хил бройки на 1.355 не са именно продажба на техни акции?
Изтрити са само личните нападки. "Ти имаш облигации и то точно 16", "не нямам", Не имаш", "не нямам". И така общо 10 пъти.
Според мен, ако някои има облигации няма да пише в негативен оттенък, освен ако не е мазохист, което също е вариант. Чатът "имаш-нямам" е изтрит.
Къде по безумни разговори оставяте по темите, и обидни при това.
Въпросът е, че се толерират определени писачи тук, които умишлено пишат манипулативни постове.
Ти знаеш кои са, и че преследват определени цели.
Коментар