Първоначално изпратено от Майната
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от puf_paf Разгледай мнение
Не знам дали има ,
но в последните дни от ask-а обира ПИБ) ха ха
та нали тяхната ПФБК
срути цената от 4,50
) до 3,70
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа няма нов слух тук?
но в последните дни от ask-а обира ПИБ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vankata892 Разгледай мнениеПолучих дивидент от $1.07 бруто от моите акции 4 в Realty Income Corp купени през мобилното приложение на банката с цел тест. Удраха ме 30% данък дивидент и бонус 2евро комисионна като ги питах какво става получих този отговор.
Комисионната на Fibank при получаване на дивидент по сметка на клиент е 2 EUR по тарифа на банката – т.е. 3,91 BGN във Вашият случай.
Движението със сумите 2,17 BGN е поради техническа грешка и затова е възстановена.
Fibank не предлага декларация W8-Ben поради високи такси на клиринговите партньори. Моля, да проверите електронната си поща за получено потвърждение за дивидента като официален документ.
Елана Трейдинг за $35 предлагат такава услуга докато Interactive Brokers безплатно и нямат комисионни за получаване на дивидент. Гледам че работят с CLEARSTREAM BANKING може би те не искат да махнат тези безумни такси не знам. Писах им че няма да ползвам услугите им при тези условия.
Хелп Деска им още са малко неадекватни по темата с модула Инвестиции
сега чакам БГ дивидента как ще ми го таксуват
Коментар
� -
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
P/e е 4. Явно е множко, щом и инсайдърите не купуват!
Коментар
� -
Получих дивидент от $1.07 бруто от моите акции 4 в Realty Income Corp купени през мобилното приложение на банката с цел тест. Удраха ме 30% данък дивидент и бонус 2евро комисионна като ги питах какво става получих този отговор.
Комисионната на Fibank при получаване на дивидент по сметка на клиент е 2 EUR по тарифа на банката – т.е. 3,91 BGN във Вашият случай.
Движението със сумите 2,17 BGN е поради техническа грешка и затова е възстановена.
Fibank не предлага декларация W8-Ben поради високи такси на клиринговите партньори. Моля, да проверите електронната си поща за получено потвърждение за дивидента като официален документ.
Елана Трейдинг за $35 предлагат такава услуга докато Interactive Brokers безплатно и нямат комисионни за получаване на дивидент. Гледам че работят с CLEARSTREAM BANKING може би те не искат да махнат тези безумни такси не знам. Писах им че няма да ползвам услугите им при тези условия.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от donchev65 Разгледай мнение
Може ли информация, къде го видяхте?
Ама нещо тогава Капитал погледнаха към небето и се направиха, че няма нищо, защото трябваше да признаят, че информацията им е доста спекулативна ... Гърците реагираха, защото тамошното им КФН ги е питало какви са тия неща, които се пишат, а на италианците им е през оная работа на за БГ. Иначе според Капитал работата беше опечена и до дни щеше да стане, а то цяла година почти мина. Да си знаете после ако има / няма нещо, на кой да се сърдитеI dream
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от donchev65 Разгледай мнение
Може ли информация, къде го видяхте?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
Е, и без това в Уникредит ни остана надеждата. Ако Постбанк опровергаха категорично материала в Капитал, то Уникредит не реагираха по никакъв начин...или пък реагираха с мълчание по темата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЗащо така се омърлушихте тук?
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЗащо така се омърлушихте тук?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЗагубата на 1во място по активи със сигурност е отекнало зле в Милано.Life won't wait for you.
- 6 Харесвания
Коментар
�
Коментар