If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко е добре пазара показва а то за момента е следното продавач има но няма купувач
Другото е бош лаф ,вече над месец сериозен купува няма кво говори това поне за мен доверие никакво както в компанията така и за целият пазар
Много си сигурен НО и днес минаха едни 900 хил лева та ще видим до края на Декември дали големите ще купят пакета
Колко е добре пазара показва а то за момента е следното продавач има но няма купувач
Другото е бош лаф ,вече над месец сериозен купува няма кво говори това поне за мен доверие никакво както в компанията така и за целият пазар
Ами то и аз съм сериозен купувач ,но обема е твърде голям.Последните години изобщо засичал ли си да минава пакет на БФБ с такива размери ,поне аз не си спомням.Та си мисля че проблема не е в недоверието а по скоро размера има значение
37проц. Ръст на оперативната печалба!
П/е 10.9
Печалба на акция 0.40
28проц. Ръст на ебитда
Новината днес е резултата за последното тримесечие и той е 0,1% спад на оперативната печалба и 29,4% спад на печалбата. Печалба на акция в размер на 3 стотинки за последното тримесечие и 25 стотинки за деветте месеца
Това изсипване не ми прилича като че няма да се продава. Разбира се, че ще се продава, но си мисля, ако пакета се продава с месеци или години дали си заслужава купуването на тези цени и чакането след това. А става силно спекулативна акция след раздробяването на големия пакет. Така мисля. Нямам препоръки.
Коментар