If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чудесни новини от СФТРД. Доста дръпна в цената,а тук стоим на място - до кога ли Нека да лети трейдинга и да дава по 30ст всяка година, а тук ще чакаме да видим дядо Коледа какво ще ни донесе.
Успех на всички!
Какво сте се вдървили като парализирани тука в най-оптимистичната тема!?!?)) Днес пожелаваме честит имен ден на Ангелите и производните им! Да внесат малко оптимизъм към по-добро И да са живи и здрави разбира се!(всички)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Форти, това че ти ще купуваш не означава абсолютно нищо. Ти ще купуваш, друг ще продава, а трети само ще наблюдава. Личното ми мнение е, че с Тони малко прекалявате. Купувайте си щом искате, но не е нужно всеки път да го обявявате във форума.
ти не идва ли на срещата в петък?
щеше да се обаждаш май?
Форти, това че ти ще купуваш не означава абсолютно нищо. Ти ще купуваш, друг ще продава, а трети само ще наблюдава. Личното ми мнение е, че с Тони малко прекалявате. Купувайте си щом искате, но не е нужно всеки път да го обявявате във форума.
Аз излязох днес на добра печалба ..това с РОМФАРМ не ми хареса честно казано и не отива на такава компания анонси от този тип '' Те ми казаха ...'' Естествено следя ситуацията и бих влязъл отново ...
разбира се че ще излезеш.....
Донорите го направиха това положение....
Чичо Оги и сие направиха демарш че ще купуват малко на тези цени ,некое ПФ и то ще купи малко на тези цени....
Ако съм в Ромпетрол ,трЕбва да съм идиот да не видя колко ще купят донорите ,мажо и пф за да ме подкрепят с печалбата....
та те дадоха 45 дни срок да купуват ...що да не гледаме как ще купуват....
Пък после ще правиме рекапитулацията кой крив и кой прав...
за мен положението е по старата поговорка...
Ум царува ,ум робува ,ум патки пасе.....
П.П. Сега донорите начело с 02ще свалят през 5 минути блокировката да прочетат как съм ги обидил....
Моля да не се цитирам ......
Аз излязох днес на добра печалба ..това с РОМФАРМ не ми хареса честно казано и не отива на такава компания анонси от този тип '' Те ми казаха ...'' Естествено следя ситуацията и бих влязъл отново ...
Защо плачеш щом си на добра печалба, ами рискувай изчакай, или очакваш някой да ти гарантира 1000 % ???? За да стигна твоето ниво на печалба ще трябва да чакам ХИМ на 10.27 .......
ами, Монти надига цената, да ми прави сечено и да вдигам и аз
ще надигне, ама с какво? то с драскане по форума не става, а с парички, които той определено няма ...
Не знам вече какво драска този тип, вчера го блокирах и съм ХАПИ
Коментар