If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересна търговия, аз поне не помня пакети да са минавали по този начин, обикновено го правят залпово , а сега се слагат големи ордери и от двете страни , дава се достатъчно време за реакция, поне за мен добра комуникация с пазара.
не е препоръка
... доста добре организирана кампания се прави за всички инвеститори на бг пазар (с пари да се включат. на 4.27).. да ама не
След като толкова време си оцелял на борсата, то вероятно стратегията ти работи. Срещу стадото съм съгласен, срещу пазара обаче не. Някои хора виждат фундамент тук. Ако растат с този темп продажбите и печалбите защо да се движим срещу пазара? Въпреки, че на БФБ е по-лесно да се манипулира пазара и един пакет от 20 млн акции би задържало цената, все се намират желаещи да купуват, стига да има добри отчети.
Тук си много прав ....
Проблема е , че имаме различна трактовка за състоянието на маркета...
За мен е рейндж и следващ спад....
Продаващите в ХИМ ,БРЕФ ,ФИБ и Софарма и доста други позиции са на това мнение...
А купуващите днес във фармата е ..
За купуващите е мед и масло.....
Винаги правя обратно на стадото ..
Купувам когато си продава и продавам когато се купува........
Според форумните клюки , купувачи няма между 8 и 12 милиона ....
Що да се бутам между шамарите....
След като толкова време си оцелял на борсата, то вероятно стратегията ти работи. Срещу стадото съм съгласен, срещу пазара обаче не. Някои хора виждат фундамент тук. Ако растат с този темп продажбите и печалбите защо да се движим срещу пазара? Въпреки, че на БФБ е по-лесно да се манипулира пазара и един пакет от 20 млн акции би задържало цената, все се намират желаещи да купуват, стига да има добри отчети.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Аз пак да се включа - казвал съм го и друг път - дружеството си е добро, но ако може да се купи по-евтино, защо да се купува по-скъпо? Иначе става като вица на мутрата, дето се срещанали 2 браточки и единият се хвали: - Браточка, глей къв часовник си взех - 20 000 евро, супер е А другият му отговорил: - ПрееВал си се, браточка, аз имам същият за 25 000 Аз лично мисля да не се прееВавам и да купувам на заветното число (извинявам се, вярно е от Адамс и Стопаджията - омотал съм се снощи, но декември и януари е така - като запразним, та по два месеца ), а ще чакам дисконт от поне 20% спрямо сегашните нива. Щом на чича ви Оги му го говорят звездите за някакво число, що пък на мен Шестимата индианци, които единствени имат връзка с Кораба-майка, да не ми говорят за друго число Ако позная - чудесно, ще си купя, ако не позная - няма да гоня акцията по пътя и нагоре, а ще си търся друга алтернатива, така съм се научил през годините - за ненаправена инвестиция да не се съжалява, а да се намери друга такава. Успех на играещите, като пожеланието ми е повече кибици като мен да станат акционери. П.С. Утре е денят на шарана, така че би било чудесна дата за интервенция, ако има такава въобще
+1 (плюс едно и щото Р'и'шаваме уравнението x(х'+1')=42 с решение в целичисла удовлетворено за шест и минус (шест'+1'), т.е. да не се окаже че и седмицата е камуфлажна, след денят на шараните ) (у) Не бързаме за никъде, от 80 мил кинти остават ..за още 70 мил кинти А деня на шарана е утре и е готин и вкусен, та и с по-гоуем приоритет според мен, поздрави
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Сега има достатъчно акции за всички. Не виждам някой да ни спира да търгуваме. Защо не правим като него? А не вярвам някой да търгува с цел да загуби.
Винаги правя обратно на стадото ..
Купувам когато си продава и продавам когато се купува........
Според форумните клюки , купувачи няма между 8 и 12 милиона ....
Що да се бутам между шамарите....
Коментар