IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Истината е че бърза щото има инфо че някой мисли да го изпревари

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
      В случая си прав, никак не са им спешни, но на чичо му е спешно да си ги върне
      Чичо няма да си връща нищо, защото не им е продавал нищо. Според мен днес е купил, за да покаже, че вярва в компанията. Могъл е и още, но защо не го е направил засега можем само да гадаем. Все пак ако мислихме всички като него да сме мултимилионери всички
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Абсолютно убеден съм, че кеш има да се купи пакета! Според мен проблемът е, че тези, в които се намира той са свикнали да клатят всякакви световни фондове и милиардери с ултраниски оферти. Явно този път няма да се получи точно така - нека си го държат този кеш да ги видим докъде ще го докарат с доходността. Може основната част да мине и по-ниско, но цени от 2,50- 3 лв., които се тиражират тук са мираж, поне докато Дакс примерно е 5-цифренно число.
        Говорех за фонда 2 нули е техен служител

Коментар

• В случая си прав, никак не са им спешни, но на чичо му е спешно да си ги върне

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Ами извадете кеш и купете пакета
            Явно и в фонда няма кеш
            Само гледате от страни и се молите да има сбирка и да вземат пакета
            Абсолютно убеден съм, че кеш има да се купи пакета! Според мен проблемът е, че тези, в които се намира той са свикнали да клатят всякакви световни фондове и милиардери с ултраниски оферти. Явно този път няма да се получи точно така - нека си го държат този кеш да ги видим докъде ще го докарат с доходността. Може основната част да мине и по-ниско, но цени от 2,50- 3 лв., които се тиражират тук са мираж, поне докато Дакс примерно е 5-цифренно число.

Коментар

Тия от Ромфарм са най-обикновени смотаняци, които хал хабер си нямат от фондова борса. Факта че са тук с голям пакет говори по-скоро за договорка за обратно изкупуване на предоставен му в годините на кризата финансов ресурс !!!!!!!
              Те това е, просто като боб
              Според мен пък смотаняците са прехвалените гурута от Грамърси, Абърдийн и т.н. Поне фактите говорят така...Аз лично им се кефя много на ромите как играят досега - казват на всички, че "не са им спешни".

Коментар

Тия от Ромфарм са най-обикновени смотаняци, които хал хабер си нямат от фондова борса. Факта че са тук с голям пакет говори по-скоро за договорка за обратно изкупуване на предоставен му в годините на кризата финансов ресурс !!!!!!!
                Ами извадете кеш и купете пакета
                Явно и в фонда няма кеш
                Само гледате от страни и се молите да има сбирка и да вземат пакета

Коментар

• Аз също се включих днес. При такива обороти .....не ми изглежда, като да падне под 4,27.

Коментар

• И поради това е дошло времето и чичо да си направи доходността

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Мисля, че чичо Оги бе повече от коректен.
                      Преди месец обяви цената и намекна че би купил .
                      Не знам защо ония господа от Ромфарм се крият в сенките и оставят друг да говори вместо тях...
                      Искам да обърна внимание, че г-н Донев не е купувал толкова яко и на такава цена, нито от Грамърси, нито от ЛП - изводите и бъдещето всеки да си проектира
                      Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Мисля, че чичо Оги бе повече от коректен.
                        Не знам защо ония господа от Ромфарм се крият в сенките и оставят друг да говори вместо тях...
                        Искам да обърна внимание, че г-н Донев не е купувал толкова яко и на такава цена, нито от Грамърси, нито от ЛП - изводите и бъдещето всеки да си проектира
                        Успех на всички!
                        Днес бях на платформата, купих си малко, че не издържам като минават такива големи пакети. Не знам дали е така, но изглеждаше, че не само Донев купуваше....

Коментар

• Мисля, че чичо Оги бе повече от коректен.
                          Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Нещо си объркал рейса...! Партньор на чичката - НЕ ставам аз...! А па, ти и останалите партьорЕ /еле па ония с кличпетата/ си се радвайте на кИфтетата..., скоро ще излезне "официалното" инфо...
                            не виждам с какво можеш да партнираш на г-н Донев или на когото и да било
                            освен с едно НИЩО, какво друго?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Лош чичо,много лош........може ли така да обърква дилаверата на Индиянеца и Мавъра?
                              Язък за мастилото,нервите и празните алабалистики.
                              Нещо си объркал рейса...! Партньор на чичката - НЕ ставам аз...! А па, ти и останалите партьорЕ /еле па ония с кличпетата/ си се радвайте на кИфтетата..., скоро ще излезне "официалното" инфо...

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

... доста добре организирана кампания се прави за всички инвеститори на бг пазар (с пари да се включат. на 4.27).. да ама не
                                какво ДА, какво НЕ?????
                                от къде разбра какво се случи днес?
                                аз чакам резултати за дяловете! да не ги пишеш ти?

Коментар

Working...
                                X