Истината е че бърза щото има инфо че някой мисли да го изпревари
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеВ случая си прав, никак не са им спешни, но на чичо му е спешно да си ги върнеПътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Абсолютно убеден съм, че кеш има да се купи пакета! Според мен проблемът е, че тези, в които се намира той са свикнали да клатят всякакви световни фондове и милиардери с ултраниски оферти. Явно този път няма да се получи точно така - нека си го държат този кеш да ги видим докъде ще го докарат с доходността. Може основната част да мине и по-ниско, но цени от 2,50- 3 лв., които се тиражират тук са мираж, поне докато Дакс примерно е 5-цифренно число.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Ами извадете кеш и купете пакета
Явно и в фонда няма кеш
Само гледате от страни и се молите да има сбирка и да вземат пакетаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Тия от Ромфарм са най-обикновени смотаняци, които хал хабер си нямат от фондова борса. Факта че са тук с голям пакет говори по-скоро за договорка за обратно изкупуване на предоставен му в годините на кризата финансов ресурс !!!!!!!
Те това е, просто като бобПътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Тия от Ромфарм са най-обикновени смотаняци, които хал хабер си нямат от фондова борса. Факта че са тук с голям пакет говори по-скоро за договорка за обратно изкупуване на предоставен му в годините на кризата финансов ресурс !!!!!!!
Те това е, просто като боб
Явно и в фонда няма кеш
Само гледате от страни и се молите да има сбирка и да вземат пакета
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМисля, че чичо Оги бе повече от коректен.
Преди месец обяви цената и намекна че би купил.
Не знам защо ония господа от Ромфарм се крият в сенките и оставят друг да говори вместо тях...
Искам да обърна внимание, че г-н Донев не е купувал толкова яко и на такава цена, нито от Грамърси, нито от ЛП - изводите и бъдещето всеки да си проектира
Успех на всички!
Те това е, просто като боб
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМисля, че чичо Оги бе повече от коректен.
Не знам защо ония господа от Ромфарм се крият в сенките и оставят друг да говори вместо тях...
Искам да обърна внимание, че г-н Донев не е купувал толкова яко и на такава цена, нито от Грамърси, нито от ЛП - изводите и бъдещето всеки да си проектира
Успех на всички!Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че чичо Оги бе повече от коректен.
Успех на всички!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Нещо си объркал рейса...!Партньор на чичката - НЕ ставам аз...!
А па, ти и останалите партьорЕ /еле па ония с кличпетата/ си се радвайте на кИфтетата..., скоро ще излезне "официалното" инфо...
освен с едно НИЩО, какво друго?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЛош чичо,много лош........може ли така да обърква дилаверата на Индиянеца и Мавъра?
Язък за мастилото,нервите и празните алабалистики.Партньор на чичката - НЕ ставам аз...!
А па, ти и останалите партьорЕ /еле па ония с кличпетата/ си се радвайте на кИфтетата..., скоро ще излезне "официалното" инфо...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
... доста добре организирана кампания се прави за всички инвеститори на бг пазар (с пари да се включат. на 4.27).. да ама не
от къде разбра какво се случи днес?
аз чакам резултати за дяловете! да не ги пишеш ти?
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар