IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Погледнато технически SOFIX е прав, може да се очаква плавно понижение на цената, което ще достигне нива от 8.20-8.25, и то към края на Май. Мисля обаче, че не е взел в предвид влиянието на странични фактори като евентуално приемане на страната в ЕС, а също и много добър Q1 в сравнение с 2005г., фактори които ще променят низходящата тенденция, според мен някъде на нива 8.50- 8.40 . Всичко това е в рамките само на един оптимистичен вариант зароден в моята глава. Песимистичен вариант също има, но него няма да го разглеждам.
    Моята прогноза е за нива от 9.80 през Октомври. А до тогава не ме интересува много.Стопа ми е на 8.30 и то само ако е в рамките на първите две седмици на Април/ в което се съмнявам да се случи/. Времето ще покаже , успех на всички.

Коментар

• Много сълзи ще има тука

А дали съм познал времето ще покаже.

Коментар

• Аз мисля, че Софикс ще излезе прав и акцията ще върне поне до 8.5-8.4.

Коментар

• Това, че Софиксов е любимияш ни шаман на техническият анализ, не значи че е ба`а Ванга...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• SOFIX този път не позна

Коментар

• Коментар

• yeah baby
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Пак поехме нагоре
                  Дано да е трайно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                    stu, аз много рядко греша в прогнозите си. Повечето прогнози които съм правил са се сбъдвали ако не вярваш може да се разровиш из форума.

А това че си направил една или няколко успешни сделки нищо не значи.
                    Софикс, в никакъв случай не те подценявам и се радвам, че успяваш да прогнозираш правилно . Просто всеки си има някакви "лични" правила и си ги спазва на борсата. Аз също мисля, че цените на СФАРМ може за кратко да тръгнат на долу, но определено(според мен) няма да стигнат нивата 8.20-8.25 или 7.7 както някой други прогнозират.Може да стигнат 8.60 примерно, ама по-надолу не.... все пак каквото и да говорим на този етап е почти безсмислено, защото на БФБ всичко става.Пак казвам, че когато излезе отчета всичко ще се изясни.Според мен нетната печалба ще е поне с 5% повече спрямо първото тримесечие на 2005(лично мнение), а повечето инвеститори гледат главно това.
                    ПС:Според теб до кога тренда ще е надолу?И кога надушваш корекциика за ъп?
                    Лек ден и успех

Коментар

• Ей-го на - Медика дръпна-а-а...

Коментар

• stu, аз много рядко греша в прогнозите си. Повечето прогнози които съм правил са се сбъдвали ако не вярваш може да се разровиш из форума.

А това че си направил една или няколко успешни сделки нищо не значи.

Коментар

• Винаги е добре да има шарани като stu.[/quote]
                          Софикс, радвам се, че мислиш така, защото ако и аз бях на твоето мнение(да купя на 8.20лв), нямаше да е интересно на борсата.Като заговорих за 8.20 - 8.25 лв за фармата, по-добре се откажи, няма да стане скоро- ех, ех блаженни са вярващите.
                          ПС:Остави времето да си покаже преди да се изкажеш за някого. Вярно
                          е , че нямам голям опит, но не съм тъп и вече припечелих нещо от тая работа.
                          Все пак ти желая успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Абсурден или не времето ще покаже. Това, че фундаментално СФАРМ е много добре не означава, че ще искараш 30-40% от скъпите акциите които си купи. Увеличение на цените ще има в момента, в който се намеси някой голям инвеститор. За сега лека полека на долу.
                            Кой говори за 30-40 % в скоро време? 13 кинта не ги виждам скоро... а и Софарма не ми е основна акция - по си тача Медика аз...

Коментар

• Първоначално изпратено от stu
                              Първоначално изпратено от Nikola
                              Абсурден или не времето ще покаже. Това, че фундаментално СФАРМ е много добре не означава, че ще искараш 30-40% от скъпите акциите които си купи. Увеличение на цените ще има в момента, в който се намеси някой голям инвеститор. За сега лека полека на долу.
                              НИки, ще си позволя малко да те покритикувам.Петък 24.03 и днес 27.03 никой голям не се намеси, ама фармата дръпна малко.Днес бяха изтъргувани само към 770 парчета, но деня беше добър. Не се надявай на
                              7.7 лв, защото според мен на този етап това е невъзможно. А мисля, че скоро ще влязат и някой големи и обемите значително ще се увеличат.Тази незаинтересованост от страна на инвеститорите също се дължи и на общия спад на цените.
                              Винаги е добре да има шарани като stu.

Коментар

• Stu извинявай , но почти съм те повторил.Явно бавничко пиша)

Коментар

Working...
                                X