IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Страхотна подкрепа, няма що преди поне имаше някаква търговия, а сутринта една пазарна поръчка за 500 акции и го успа...
    tya

Коментар

• Искрено съжалявам Софиксов, но така се държат позиции.Ако се бяха уплашили вече средната щеше да е към осем и половина лв.Виж Севто и там положението е същото, станаха няколко сделки на 6.53, ама продава-не пада под 6.69лв.

Коментар

• Ей тия спекуланти не я пускат тая акция да падне и тва е

Пу да му ... мамата

Коментар

• Виждам само едно - никой тук няма намерение да излиза от позицията... поне не трайно, това е показателно.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Едно е сигурно - целта не е една - целите май са толкова, колкото сме и участниците в търговията по тази позиция! И на мен ми се иска да дам прогноза, но няма да го направя, защото се чувствам "зеленичък" и някак си ще направя по безлични постингите на авторитетите тук. Ето защо, ще си позволя само едно просто разсъждение: мечките, които евнтуално ще продадат на Никола и Софикс на 8.00,вероятно като следваща цел ще имат 7.50. Аз не мога да ги разбера, вероятно по горните причини. Но пък може точно този сценарий да ми помогне в "узряването".
            Успех на всички!

Коментар

• Ти пък само с 5 стотинки
              Нека да падне с повече та и ние да си купим

Коментар

• Приятели, вижте офертите купува и продава-днес, ако няма малко раздвижване ще е надолу(поне с 0.05лв)

Коментар

• Бе дружеството си е супер, развива се отлично. Това временно колебание в цената е без особено значение, средно- и дългосрочно сме твърдо Яхо-о-о-о-о-о !!!!
                  Да.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Дано си прав СОФИКС.

Коментар

• Според мен следващата цел е 8.25-8.00 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm
                        STU , ти много се отрака ... поздравления ... аз мисля , че на този общ фон СОФАРМА няма скоро да мине 9 лева ... даже продадох преди известно време
                        Приемам първата част на изречението като комплимент, а за втората- всеки има право на лично мнение и всеки има право да действа. Не знам какво имаш предвид под "скоро", но от моя гледна точка към края на май и началото на юни е идеалното време за девятката, а може пък и да я отстреляме по-рано. Успех "хкм" в другите ти позиции.

Коментар

• STU , ти много се отрака ... поздравления ... аз мисля , че на този общ фон СОФАРМА няма скоро да мине 9 лева ... даже продадох преди известно време

Коментар

• ПС:Добре, че не съм попаднал на тази статия!А за г-н Тошев нямам думи.

Коментар

• Ан-елдер, приеми моите искрени извинения, за реакцията ми.Но поглеждайки думата "сриване", внезапно отреагирах.Не знам дали си забелял, но когато някое дружество върви малко надолу, то търпи толкова остри критики от страна на пишещите в форума(който са го подкрепяли до преди няколко дни), че чак пушек се вдига. Още веднъж ти се извинявам и ти обещавам, че вече ще чета по-внимателно.

А сега относно фармата: Смятам, че и утре ще продължи да пада малко можеби до 8.67(средна), но мисля че в понеделник пак ще започне да ни зарежда с полжителни емоции поне до края на май. УСПЕХ инвестори!!!

Коментар

• Спокойно, днес си купих, утре добавям и другата седмице потегляме нагоре. айде със здраве

Коментар

Working...
                                X