Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арома АД (AROM / AROMA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМного нагли тези Луканови,... Цената уважаеми Луканови трябва да започне от собствения капитал на акция - 1,55 лева, за да говорим за някаква справедливост, макар и това да не е много. Ще видим КФН какво ще направи, но според мен ще го пусне, защото и те са много нагли.
При севтото пускахте ли сигнали и тн. прошения и жалби към наглярите ?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Знам, много съм лъган..От началото но БФБ съм..Така навремето пак с Елана ни измамиха и за жълти стотинки отписаха Агрополихим, а после и други..Много грубо беше и със Слънце БТ..Това обаче не значи, че не трябва да търсим правата и да мълчим..Навремето един от шефовете на КФН оправда безобразията с аргумента..Ами никой не се е оплакал..
Коментар
-
Знаеш ли колко вежлив , задоволителен и ОБРАЗОВАТЕЛЕН /за мен/ отговор получих по казуса със "СЕВТО" ,......ноооо, - пост фактум ! -забележи !
Не ми свърши никаква работа , освен за урок при следващ случай на вливане .
Да не се получи и тук така , да си получим напътствията , но не за случаят сега !!! - мнооого ме съмняват ... независимо че ни четат
Коментар
-
Прав си, но в случая предложението е даже под номинала и много се различава от стойността на активите и счетоводната стойност..Нашите жалби ще бъдят най доброто основание на КФН ДА ГИ ВЪРНЕ..Аз затова предложих да набележим възражения и масово да ги изпратим в Комисията..Тук винаги много са ощетявали миноритарите, но този път и Елана са съпричастни..Нищо няма да ни наврди повече от мълчанието и примирението..
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТрябва да заявявате и изпращате несъгласието си не само тук , а и до КФН.
Ако имаш търговото пред себе си може да пращаш жалба точка по точка защо смяташ че не са прави, но реално няма как да го направим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТакаааа вдигнали цената с 11% (от 0.87 на 0.971лв), сега остава да им сложат окончателна забрана и да чакаме една още по-справедлива цена
Коментар
Коментар