IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Преци, пускай жалби- Не се плаши
    От какво да се плаша, тия нагляри да не ми направят нещо ли, не стига че им стискаме картоните и кадастроните ами и да се плашим !? ))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Преци, пускай жалби- Не се плаши

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        Много нагли тези Луканови,... Цената уважаеми Луканови трябва да започне от собствения капитал на акция - 1,55 лева, за да говорим за някаква справедливост, макар и това да не е много. Ще видим КФН какво ще направи, но според мен ще го пусне, защото и те са много нагли.
        И на мен така ми се струва и дори и повече - мисля, че след слуачая севто напълно изнагляха и го ползват като форлаги - светъл пример за набутвация на хакционера
        При севтото пускахте ли сигнали и тн. прошения и жалби към наглярите ?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Изпратих и втората жалба до КФН

Коментар

• Аз съм си пуснал подробна жалба, точка по точка по методиката за търговите предложения. Повече не мога да направя. Втора не виждам смисъл да пускам, след като в първата ясно съм демонстрирал, че цена, която не е близка до нетната стойност на активите е много далеч от справедлива.

Коментар

• Знам, много съм лъган..От началото но БФБ съм..Така навремето пак с Елана ни измамиха и за жълти стотинки отписаха Агрополихим, а после и други..Много грубо беше и със Слънце БТ..Това обаче не значи, че не трябва да търсим правата и да мълчим..Навремето един от шефовете на КФН оправда безобразията с аргумента..Ами никой не се е оплакал..

Коментар

• Знаеш ли колко вежлив , задоволителен и ОБРАЗОВАТЕЛЕН /за мен/ отговор получих по казуса със "СЕВТО" ,......ноооо, - пост фактум ! -забележи !
                Не ми свърши никаква работа , освен за урок при следващ случай на вливане .
                Да не се получи и тук така , да си получим напътствията , но не за случаят сега !!! - мнооого ме съмняват ... независимо че ни четат

Коментар

• Аз утре ще изпратя втора жалба..Борба до край с наглите мажоритари..Моля направете го и Вие..

Коментар

• Прав си, но в случая предложението е даже под номинала и много се различава от стойността на активите и счетоводната стойност..Нашите жалби ще бъдят най доброто основание на КФН ДА ГИ ВЪРНЕ..Аз затова предложих да набележим възражения и масово да ги изпратим в Комисията..Тук винаги много са ощетявали миноритарите, но този път и Елана са съпричастни..Нищо няма да ни наврди повече от мълчанието и примирението..

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Трябва да заявявате и изпращате несъгласието си не само тук , а и до КФН.
                      Безумието е там че ние недоволстваме от нещо което реално не знаем какво е, нямаме достъп до проекто-търговото. Ние може да си избираме методи и коефициенти които да доказват по-висока цена, но търговият предложител избира такива които доказват ниска цена и разчитаме Комисията да открива тесни места в техните оценки и да им изисква по-щедри оценки.

Ако имаш търговото пред себе си може да пращаш жалба точка по точка защо смяташ че не са прави, но реално няма как да го направим.

Коментар

• Още утре пак ще пратя нова жалба в КФН.НАПРАВЕТЕ ГО МОЛЯ И ВИЕ..Кажете какви аргументи и показатели да посочим..Да сме единни в исканията и аргументите си..

Коментар

• Трябва да заявявате и изпращате несъгласието си не само тук , а и до КФН.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            Такаааа вдигнали цената с 11% (от 0.87 на 0.971лв), сега остава да им сложат окончателна забрана и да чакаме една още по-справедлива цена
                            Много нагли тези Луканови, после ще ми претендират "Изберете българското". Цената уважаеми Луканови трябва да започне от собствения капитал на акция - 1,55 лева, за да говорим за някаква справедливост, макар и това да не е много. Ще видим КФН какво ще направи, но според мен ще го пусне, защото и те са много нагли.

Коментар

• Такаааа вдигнали цената с 11% (от 0.87 на 0.971лв), сега остава да им сложат окончателна забрана и да чакаме една още по-справедлива цена

Коментар

• Аз бях решил да взимам от тези, компанията се развиваше доста добре, ама докато се наканя и обявиха продажбата. Успех наистина заслужава повече...

Коментар

Working...
                                X