Може да се кажеч че имаме добър отчет печалбата се увеличава 10 пъти но приходите все още са намаляващи дано за Q3 се обърне и той.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арома АД (AROM / AROMA)
Collapse
X
-
Браво на Луканчо,изгони Евгени Иванов/между другото шеф на Съюза на работодателите в България/и на негово място като член на Надзорния съвет постави Людмила Иванова/любовница от много години/, той-Председател и трети член някой си световно неизвестен Васил Стоев.Е така се управлява със здрава ръка.Никаква препоръка не е това.
С Решение на Софийски градски съд от 05.07.2007 год. се вписват в регистъра за търговски дружества следните промени по партидата на Арома АД-София /AROMA/:
- Промени в управителните органи:
Заличава като член на Надзорния съвет: Евгений Спасов Иванов.
Вписва като нов член на Надзорния съвет: Людмила Йосифова Иванова,
Лукан Димитров Луканов - Председател, Венцислав Симеонов Стоев - Зам. председател.
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrПървоначално изпратено от DeveloperПървоначално изпратено от vhkНе ме жалете толкова средната ми цена при ВАМО е 32.5лв.Мажоритарите водят в резултата срещу миноритарите .Полу4ения кеш ще инвестирам в Феър млей пропертис и НЕОХ.
Обобщавам - sell VAMO, buy FPP, buy NEOH, hold SHERA, hold ATERA, hold AROMA
Коментар
-
Е, най-после се случи това увеличение, на което се надявах и заради което почти година не пропускам да купувам по малко на дъната! Надявам се също така правилно да съм преценил, че има потенциал тук, но ако и при тази ситуация не се раздвижи търговията - май ще ставам много дългосрочен инвеститор...
Коментар
Коментар