If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Az oficialno zaqvqvam che nikoga nqma da si kupq akcii na IBG!
Nqma svoboda na slovoto. Otkoga dumi kato "sex" sa necenzurni. Mnogo mi e interesno moderatora, sturkela li go e donesul???
IBG - koi lud ste kupuva takuv balon.
Niama ludi koito da kupuvat toia balon, koito spred men si go pompat ot Investora narochno i chat pat kato vidiat chujda kotirovka mu prodavat. Vij che gi e sram da si slojat PE-to, PB, PS!!!!!!!!! Sega shte ti kajat kolko choveka im vlizat po saitovete i ala bala. PE 4333 na IBG. Taia akcia struva pod 1 lev za da ima niakakva stoinost. Jalko che niama short u nas inache shtiah da ia skusam
Кучетата си лаят, кервана си върви...
Темата е за АРОМА все пак де.. Нека не се отклоняваме..
Ако бяхте слушали vhk и бяхте погледнали отчетите навреме, сега нямаше да споменавате вътрешна информация
98 kilogramova, nie otchetite sme gi cheli mnogo otdavna i znaem mnogo dobre, che ima interesen fundament, no tazi akzia e murtva ot godini !!! ne ot mesezi, i sega IZVEDNUJ taka se razdviji. Tuka opredeleno ima vutreshna info!
Ако бяхте слушали vhk и бяхте погледнали отчетите навреме, сега нямаше да споменавате вътрешна информация
Az spomenah za vutreshnata informaciq(izpushila mi e kitarata), no posle napisah che napisanoto e produkt na petuchna iznervenost, a obqsnitelniqt mi post beshe iztrit ot moderatora.
Nqma svoboda na slovoto. Otkoga dumi kato "sex" sa necenzurni. Mnogo mi e interesno moderatora, sturkela li go e donesul???
IBG - koi lud ste kupuva takuv balon.
Niama ludi koito da kupuvat toia balon, koito spred men si go pompat ot Investora narochno i chat pat kato vidiat chujda kotirovka mu prodavat. Vij che gi e sram da si slojat PE-to, PB, PS!!!!!!!!! Sega shte ti kajat kolko choveka im vlizat po saitovete i ala bala. PE 4333 na IBG. Taia akcia struva pod 1 lev za da ima niakakva stoinost. Jalko che niama short u nas inache shtiah da ia skusam
и аз никога не бих си купил акции на ИБГ, но поради други причини, а и това е една друга тема. Но това, че трият някой мнения си е тяхно право, дори смея да твърдя, че тук има и доста хора, чиито постове трябва да са бан-нати изцяло. Добре, че поне ни отърваха от т.н Дон Емилио ...
Tuka naistina njamshe nikakva likvidnost, az zatova ja razkara, to nito moje da vlezesh, nito da izlezesh posle ... Dano se porazdviji sega
Franky, moderatora trie neudobnite vuprosi i info. Demagogia i podtiskane na svobodnoto slovo ima v tozi site, zasto njama short sells da mu razkajem igrata i bez tova e svruh nadzenen. PUTT na IBG
Еххххххххх....... поредната позиция, по която търговия с вътрешна информация НЯМА!!!!!
Последните месеци, раздвижи ли се някоя "заспала" позиция, веднага следва новина за увеличение на капитала- то не беше ELTOS, HES, CENHL, а сега и тези...
А тази беше "заспала на квадрат"!
Само и единствено vhk ни "насочваше" вниманието тук..., дано компенсира срутването на VAMO
Еххххххххх....... поредната позиция, по която търговия с вътрешна информация НЯМА!!!!!
Последните месеци, раздвижи ли се някоя "заспала" позиция, веднага следва новина за увеличение на капитала- то не беше ELTOS, HES, CENHL, а сега и тези...
А тази беше "заспала на квадрат"!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар