гледах постингите донякъде - не се ориентирам, продажба ли се готви, за мен това е крайно некъдърен мениджмънт 6-7 години.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арома АД (AROM / AROMA)
Collapse
X
-
Е, най-после се случи това увеличение, на което се надявах и заради което почти година не пропускам да купувам по малко на дъната! Надявам се също така правилно да съм преценил, че има потенциал тук, но ако и при тази ситуация не се раздвижи търговията - май ще ставам много дългосрочен инвеститор...
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от 98КилаКрасотаАко бяхте слушали vhk и бяхте погледнали отчетите навреме, сега нямаше да споменавате вътрешна информация
Обаче, това че не си се сетил нищо не говори за твоите способности. Просто си го пропуснал. Чудя се защо го приемаш така лично ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от 98КилаКрасотаАко бяхте слушали vhk и бяхте погледнали отчетите навреме, сега нямаше да споменавате вътрешна информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от mashinaПървоначално изпратено от MartingaleПървоначално изпратено от franky4fingersAz oficialno zaqvqvam che nikoga nqma da si kupq akcii na IBG!
Nqma svoboda na slovoto. Otkoga dumi kato "sex" sa necenzurni. Mnogo mi e interesno moderatora, sturkela li go e donesul???
Темата е за АРОМА все пак де.. Нека не се отклоняваме..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 98КилаКрасотаАко бяхте слушали vhk и бяхте погледнали отчетите навреме, сега нямаше да споменавате вътрешна информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersAz oficialno zaqvqvam che nikoga nqma da si kupq akcii na IBG!
Nqma svoboda na slovoto. Otkoga dumi kato "sex" sa necenzurni. Mnogo mi e interesno moderatora, sturkela li go e donesul???Tova mi haresa
No az vse si mislja, che s putove na IBG ste se izkarat mnogo pari. Voobste ne e preporuka
Коментар
-
Първоначално изпратено от MartingaleПървоначално изпратено от franky4fingersAz oficialno zaqvqvam che nikoga nqma da si kupq akcii na IBG!
Nqma svoboda na slovoto. Otkoga dumi kato "sex" sa necenzurni. Mnogo mi e interesno moderatora, sturkela li go e donesul???
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersAz oficialno zaqvqvam che nikoga nqma da si kupq akcii na IBG!
Коментар
Коментар