IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Истината е, че няма акции и ако тръгне не се знае къде ще спре... миналия път Никито хич не му беше лесно

Алчнееш ми се чини!
    Дори с разширението на Софка едва ли ще стигне до "профилираните",- мнооого стават мераклиите, но виж ако изкарат някоя скрита новинка, де я крият или пък затворят някой "кран" от страничните по хранилките, и видиш ли потекът едни печалби.....ха дано!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Айде де,и аз това се чудя!
      Истината е, че няма акции и ако тръгне не се знае къде ще спре... миналия път Никито хич не му беше лесно

Коментар

Не им отваряй очите
        Айде де,и аз това се чудя!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Грешка
          Не им отваряй очите

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
            ще пропусна
            Грешка

Коментар

• ще пропусна

Коментар

• Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение

Може ли да разкажете малко повече за сметките си? И в друга тема прочетох Ваше мнение, че и Неохим има шанс. И кои според вас ще напуснат индекса?
                Има методология на БФБ и по нея си смятам.

Коментар

• Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение

Може ли да разкажете малко повече за сметките си? И в друга тема прочетох Ваше мнение, че и Неохим има шанс. И кои според вас ще напуснат индекса?
                  Шанс няма балоняка за софикс. Няма фрифлоут. Сметките на Мапата са гола вода. Чисто спекулативни вербални интервенции, докато разкеши с профит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Ами има шанс за влизане в Софикс по мои сметки

Коментар

Какво става? защо пълните
                      Ами можеше да ми зададеш тоя въпрос и при Агрия на 6.60-6,70!P.S. Станаха 3K стигат ми толкова.Препоръки никакви разбира се!

Коментар

Какво става? защо пълните
                        Ами има шанс за влизане в Софикс по мои сметки

Коментар

• Какво става? защо пълните

Коментар

• Да, и аз се очудвам как толкова време и след толкова инвестиции не могат да си оправят рентабилността. За да инвестират така настървено обаче явно имат надежда за бъдещето.. някаква фундаментална промяна, може би търговски бариери от ЕС или нещо подобно.. Имам малко акции и ще ги държа засега. Първо че тук предлагането е много тънко и лесно може да катери акцията, второ че има постоянно търсене от интитуционален играч, който явно текущите отчети не го тревожат

Коментар

Като гледам как продаваш Неохим, тук, а май и двете има сериозен шанс да влязат в Софикс, за мен отчета е супер, но няма да казвам защо, даром нищо
                              Чак разпродаване... не случайно употребих олекотяване.тук. Но аз поне казах какво мисля по отчета и то даром.. щом ти смяташ отчета за супер браво сега даже имаш възможност да купиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Беше ясно вътрешните не купуваха и за това олекотих позицията си тук последните дни преди празниците ...Нямат оправдание следя тази компания отдавна и бяха заявявали за проблема с ниската цена и отражението на продажните цени ( миналата година за за първи път на загуба с средна цена 1450 Е на алуминия ) а сега с много по висока цена пак проблем заради пазарен натииск на крайната цена . Явно имат фундаментален проблем с крайните цени и оттам с рентабилността . Как след толкова инестиции грам не подобриха тази рентабилност а само обеми ? Ли4но аз ще взема решение за остатъка по позицията ми след 2то тримесе4ие през което алуминия литна до 2300 Е и имаме мерки срещу Китайския внос ...Ако нишо не се промени явно са изправени пред сериозни проблеми с рентабилността ...
                                Като гледам как продаваш Неохим, тук, а май и двете има сериозен шанс да влязат в Софикс, за мен отчета е супер, но няма да казвам защо, даром нищо

Коментар

Working...
                                X