IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкомет АД (ALCM / ALUM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да припомня един от качествените анализи по темата:

Първоначално изпратено от Мартин Игнатов Аз анализирах докладите за последните две години и направих извода , че акциите ще продължат да падат.

Коментар

• Да компанията е много подценена и сега този договор с ВMW е голямо нещо!
      Но по-някакви причини печалбата не се показва. Подходяща фирма на изхода или входа, законови трикове и начини колкото искаш.
      Естествено не е препоръка.

Коментар

• Шуменският завод за алуминиеви изделия е подписал 12-годишен договор с германския автомобилен гигант

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Възможните обяснения са две - некадърност или точене. Като на мен лично, по-вероятно ми се струва второто!
          Същото си мисля и аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
            Това май остана единственото индустриално, което не може да трансформира големия ръст на продажбите в някаква смислена печалба.
            Възможните обяснения са две - некадърност или точене. Като на мен лично, по-вероятно ми се струва второто!

Коментар

• Това май остана единственото индустриално, което не може да трансформира големия ръст на продажбите в някаква смислена печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Скоти, твойте драми слабо ме вълнуват, от толко продаване на въпросната акция аз и съдружника ми събрахме над 300к бройки, за което сме ви благодарни, купували сме от всички пакети, доста пъти по неволя, а там като се правеше на отворен и не само ти, че знаете кой продава, ами не знаехте, съдружника ми натискаше, кретена строи къща... ако искаш като си толко отворен да се хванеме на 1 милка кой е натискал цената!!!

Останах сам със Мажо, няма ли да помагаш вече???Днес пак допълних за едни 10 хилки! Препоръки никакви разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Сладур ако искаш едно бързо басче по 100к и да дойдеш да вземеш разпечатката от посредника. И после ти разрешавам да я пуснеш във форума аман от лъжци и фантазьори...
                  Скоти, твойте драми слабо ме вълнуват, от толко продаване на въпросната акция аз и съдружника ми събрахме над 300к бройки, за което сме ви благодарни, купували сме от всички пакети, доста пъти по неволя, а там като се правеше на отворен и не само ти, че знаете кой продава, ами не знаехте, съдружника ми натискаше, кретена строи къща... ако искаш като си толко отворен да се хванеме на 1 милка кой е натискал цената!!!

Last edited by X_Y; 27.05.2021, 09:54.

Коментар

Колко е ? Купи си като си толко отворен, че няма да можеш и 200 акции да вземеш, пак ще си говорим!... Скоти и ти като него, твойте акции са в моята платформа...но щом ти си ги взел така да бъде
                    Сладур ако искаш едно бързо басче по 100к и да дойдеш да вземеш разпечатката от посредника. И после ти разрешавам да я пуснеш във форума аман от лъжци и фантазьори...

Коментар

Колко е ? Купи си като си толко отворен, че няма да можеш и 200 акции да вземеш, пак ще си говорим!... Скоти и ти като него, твойте акции са в моята платформа...но щом ти си ги взел така да бъде
                      Не сме от вчера бе момчета, къде ни мятате на черешата.?
                      Флоутът ви е 10%. Сметнете му капитализацията и после ни мятайте вербалните интервенции
                      От това вие си купувайте и се лъжете с Марадончо. За мен е нисколиквидно
                      Last edited by Vola.X; 26.05.2021, 17:38.
                      Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                        Колко е флоута, знаеш ли. И колко е най-малкия на последното класирано дружество в софикс. Литературни съчинения бол, но вижте ги тез работи.
                        Добре, че на Никито не му се налага, да я брои вече хартишката. А не му е било толкова трудно, колкото го изкара. Действа като машинка по алгоритъм. С Алтерко му е по-трудно.
                        ​​​​​​​Изглежда някои хора са махнали читавата акция и сега гонят михаля

Коментар

Истината е, че няма акции и ако тръгне не се знае къде ще спре... миналия път Никито хич не му беше лесно
                          Колко е флоута, знаеш ли. И колко е най-малкия на последното класирано дружество в софикс. Литературни съчинения бол, но вижте ги тез работи.
                          Добре, че на Никито не му се налага, да я брои вече хартишката. А не му е било толкова трудно, колкото го изкара. Действа като машинка по алгоритъм. С Алтерко му е по-трудно.
                          ​​​​​​​Изглежда някои хора са махнали читавата акция и сега гонят михаля
                          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Скоти, мисля че тук тепърва ще растем! Потенциалът е огромен.... а както ланомия каза - акции почти няма за продаване...
                            Ми добре щом казваш....приемливо ще си замълча...спирам с коментара...но този колега хем не е много наясно с това Кво има и Кво няма а и предният път се оказа че сънува че участва в сделки...прокламира не верни събития та внимавайте ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Истината е че пак не си написал домашното и стига си подвеждал хората...
                              Скоти, мисля че тук тепърва ще растем! Потенциалът е огромен.... а както ланомия каза - акции почти няма за продаване...

Коментар

Истината е, че няма акции и ако тръгне не се знае къде ще спре... миналия път Никито хич не му беше лесно
                                Истината е че пак не си написал домашното и стига си подвеждал хората...

Коментар

Working...
                                X