Тезата че Елана просто са защитили своите клиенти, някак изпуска фактът че всъшност те взимат комисионни от сделките. Та определено постъпката е далеч от рицарската. Интересно дали ще има реакция от БФБ, а и КФН.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Има 5 оферти, въведени преди тази на Елана, учудвам се как някои не могат да разберат защо Елана са се класирали....
Ами просто са въвели офертата преди другите, 6-ти поред, след като търсенето е за 6 млн., естествено ще има и неспечелили, нормално е да са много недоволни...
Съгласен съм, че това да печелят първите е нелогично...
Съвсем логично е този, който е решил да вземе цялата емисия, да допусне преди него няколко дребни поръчки колкото да не е единствен.
Има ли в тази тема човек, който да вярва, че първата класирана поръчка е реална поръчка на някакъв уникално дребен инвеститор с 200 броя акции, който е имал информацията, че трябва в началото на дена на 26 май да си подаде поръчката, и си е направил труда да бие пътя до офис на Елана за да си пусне тази колосална поръчка?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Здравейте,
Не мога да разбера негативизма в някои от Вас относно действията на Елана. Те като компания са се постарали да удовлетворят интересите на техните клиенти, за което те ще получат своите комисионни. В тази компания работят хора, чиито заплати се формират именно от тези комисионни. Аз имам сметки в Карол и БенчМарк, но това не ми попречи, след като проявих интерес към това ИПО да се свържа с Елана, за да ги попитам на какъв принцип ще се проведе ИПО-то. Те ми обясниха, че ще е по ред на приемане на поръчките и ще започнат да приемат поръчки от 26 май. Захраних си сметката на 26-ти сутринта и си пуснах поръчката. Посъветвах и своите познати, които решиха да инвестират в тази компания да си открият сметки в Елана, а да не използват сметките при своите посредници ... сега се надяваме да сме едни от стотината клиенти, за които се говори. Съвета ми към всеки, който мисли, че е прецакан по някакъв начин е да се вгледа в себе си и да види дали той е бил достатъчно съобразителен и дали е действал по най-добрия начин, за да бъде успешен.
Що се отнася до хората, които говорят срещу компанията СИН Карс... никой не ги кара да инвестират в нея. Това е въпрос на избор! Да, може да си държите парите в банките при доходност 0,00 и нищо или да поемете рискът, да се доверите на нечия визия за това, което иска да постигне. И относно липсата на добри компании на БФБ, моят опит с участието ми в ИПО-тата на Алтерко и ТБС е безкрайно положителен.
От един фен на Челси за Harry Kane
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Ти си купил до колкото разбирам вземи сподели с нас кога си въвел поръчката купува
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Това си е (тури си сам категорията, че мен ме е срам)...;- те са тръгнали да стават публични със съдействието на "Елбана" и предполагам ще си си сърбат попарата!
Аз там не се вредих, което може и да е добре, щото каквото остана го забих в Алтеркото, а те взеха че качиха.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеТук нямаше да има проблем, ако предварително беше публикувана информация, че акции ще могат да бъдат записани единствено и само от клиенти на Елана. В момента всички, които искаха да участват в IPO-то но не успяха имат силно негативно мнение към компанията, Елана и към личните им ИП, че са били подведени от изпратената информация. Днес във ФБ е пълно с негативни коментари не само за Син Карс и Елана, но и за БФБ ...
Щото ако си клиент на Елана и тръгнеш да си я подаваш по каналния ред да цъкаш на компа в системата - пак нямаш шанс.
Коментар
-
Има 5 оферти, въведени преди тази на Елана, учудвам се как някои не могат да разберат защо Елана са се класирали....
Ами просто са въвели офертата преди другите, 6-ти поред, след като търсенето е за 6 млн., естествено ще има и неспечелили, нормално е да са много недоволни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Къде може да видя тези поръчки? Аз останах с впечатлението, че всички акции са записани от Елана.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
А всички сделки ли бяха на Елана? Имаше и някакви други там?
- 1 like
Коментар
-
Според мен са за похвала, класираха офертите на техните клиенти, аз като такъв съм доволен от тях, не споделям мнението, че трябваше да оставят други да изкупят акциите преди техните клиенти както писа някой...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеТук нямаше да има проблем, ако предварително беше публикувана информация, че акции ще могат да бъдат записани единствено и само от клиенти на Елана. В момента всички, които искаха да участват в IPO-то но не успяха имат силно негативно мнение към компанията, Елана и към личните им ИП, че са били подведени от изпратената информация. Днес във ФБ е пълно с негативни коментари не само за Син Карс и Елана, но и за БФБ ...
Коментар
-
с биодит, не успях да се класирам въведох в 9:30 в деня на ауциона,
като разбрах че спечелилите са въвели дни преди мойта поръчка, тук не си хабих времето въобще да се занимавам,
бфб-то разбира се затъмни предишното си постижение и показа ново ниво на измама
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 5 Харесвания
Коментар
-
Тук нямаше да има проблем, ако предварително беше публикувана информация, че акции ще могат да бъдат записани единствено и само от клиенти на Елана. В момента всички, които искаха да участват в IPO-то но не успяха имат силно негативно мнение към компанията, Елана и към личните им ИП, че са били подведени от изпратената информация. Днес във ФБ е пълно с негативни коментари не само за Син Карс и Елана, но и за БФБ ...
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар