Първоначално изпратено от radon222a
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Син Карс Индъстри АД-София
Друга нерегулирана информация
10:28
Електромобилът L CITY беше посрещнат с възторг на транспортно изложение в Холандия
Нашият партньор и представител за страните от Бенелюкс – JOHAN KRAAN GROUP B.V. , представи електромобила L CITY на изложениието „Transport Compleet“.
Г-н Краан сподели с нас своите впечатления: „Отзвукът от изложението беше повече от положителен. Задължителният преход от двигатели с вътрешно горене към електрически такива е предпоставка много компании да търсят решения като L CITY за своите автопаркове. Най-положителните реакции бяха свързани с цялостния вид на автомобила. Високо оценена беше и предоставената гаранция за електромобила.“
Сред участниците в изложението бяха международни компании като MAN, Toyota, Cenntro, Nissan и Maxis.
„През следващите седмици сме планирали много срещи със собственици на автопаркове и лизингови компании. Сключихме споразумение с компания за обслужване и поддръжка, която има европейска мрежа от сервизи за поддръжка- нещо, което е много важно за продажбите на L CITY. Потенциалните клиенти искат да знаят дали сервизът и поддръжката са уредени на местно ниво в Холандия. В следващите седмици ще бъде организирана и дилърската мрежа, с която ще бъде покрт целия Холандски пазар“, допълни г-н Краан.
Йохан Краан е бивш автомобилен състезател и създател на собствен бранд спортни автомобили с марката Saker sportscars през 2003г. Заедно с много състезателни отбори е участвал в общо 583 състезания с близо 150 победи - многократни шампиони в Холандия и Белгия с много и различни автомобили. Спортните автомобили Saker sportscars са реализирани успешно и присъстват в 22 различни държави. Успяват да спечелят различни състезания в САЩ, Канада, Обединеното Кралство, Австралия, Нова Зеландия, Китай, Германия и Франция.
- 2 Харесвания
Коментар
-
СИН КАРС ИНДЪСТРИ АД подписа предварителни споразумения за доставка, внос и дистрибуция на електромобилите L CITY за Белгия, Холандия и Люксембург. Договорът обхваща всички модели L CITY, както и резервни части и допълнителни компоненти с марката L CITY. Двете страни по споразумението са в процес по уточняване на всички детайли по бъдещото си сътрудничество, като до края на годината ще бъдат подписани окончателните договори за дистрибуция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнениеУважаеми майстори на бързия профит,
кое събитие, според вас е по-вероятно?
Дронът да започне да разнася пратки или Син-карс да изважда електрички?
Според мен второто. Ако гледаме обаче цените на акциите, инвеститорите оценят като по-вероятно първото събитие ....
Ако разбира се, приемем, че пазарът е адекватен...
Не е перпоръка, за нищо! Наблюдавам и двете из късо, но по-скоро ще заложа на факти, а не на обешания за световна доминация.
Бай ви ХълкLast edited by Hulk; 05.06.2022, 17:04.
- 1 like
Коментар
-
Син Карс Индъстри АД-София
Друга нерегулирана информация
09:13
Поредният електромобил L CITY от нашата малка серия е произведен и днес пътува към новия си собственик в Мюнхен, който е нашият потенциален партньор за Германия. Доволни сме да споделим, че през последните месеци, успяхме да направим допълнителни подобрения в автомобила, да оптимизираме още процеса по сглобяването и да осъвършенстваме изработката на много от детайлите. Подобрена е също и работата на софтуера - с добавени нови два режима на движение и сега автомобилът отговарят на всички изисквания и съвременни параметри.
L CITY този път е изработен във варианта Pickup (Пикап). Товарният му отсег е изработен изцяло от алуминий и е с тегло под 100кг.
Отзивите за L CITY от нашите международни консултанти, които ни посетиха през последните месеци, са отлични.
Продължаваме!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнениеУважаеми майстори на бързия профит,
Според мен второто. Ако гледаме обаче цените на акциите, инвеститорите оценят като по-вероятно първото събитие ....
Скокът на производствените разходи направо ги закла такива гаражи за картинги.
Коментар
-
Мари, малко грешно представяш нещата.
За да разнася пратки - трябва да е доста по-напред в цикъла, отколкото да произведе (по-скоро да поръча бройки).
Докато при син - бидейки те производител няма как да не залегнат цех/машини за по-масово производство. А и са доста по-напред в хомологацията спрямо дрон. Вече дали и колко поръчки ще има син от клиенти е друг въпрос.
Искам да кажа - син е доста по-напред времево и съответно няма как коректно да се сравни вероятността.
Участвал съм и в двете ипо-та.
Продал съм всикчо и пак съм влизал/излизал.
В момента имам само тук.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Уважаеми майстори на бързия профит,
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеОсвен слушане трябват и топки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКато се успокоят пазарите и се поднови устойчиво бичия тренд, мисля че има потенциал и тази опортюнистична хартия да се покатери към номинала поне. Да изкарам и тук едно добро възнаграждение за поетия риск
Коментар
Коментар