Първоначално изпратено от dzk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеНякой знае ли кога ще започнат да изплащат Солвей-Соди? Днес са пуснали уведомление "всички акционери да предприемат необходимите действия по получаване на дължимия дивидент". Много странна формулировкаНа мен ми звучи че вече изплащат, но много бързат нещо. Гласуването мина само преди седмица.
Коментар
-
Някой знае ли кога ще започнат да изплащат Солвей-Соди? Днес са пуснали уведомление "всички акционери да предприемат необходимите действия по получаване на дължимия дивидент". Много странна формулировкаНа мен ми звучи че вече изплащат, но много бързат нещо. Гласуването мина само преди седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Прочети по надолу, вече писах в М+С хидравлик , те са изплатили днес и Зенит Агрохолд. също
, но едвали имаш там.. Да, колебаех се между М+Ц , БРЕФ и простите жаби( привет Импе) - сумите са ми близки. Мерси за насоката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеТези каролци взеха да ме изнервят. Гледам че днес (вероятно) имам приход по сметката, но не мога да разбера откъде. Имат някаква справка за финансови транзакции, но там пишат нещо от дъжд на вятър. Дивидента на атерите ги преведоха на 26, и чак днес това е отразено в справката. И сега как да си направя баланса? Някой който е на карол, получавал ли е днес дивидент, и разбрал ли е откъде?
Прочети по надолу, вече писах в М+С хидравлик , те са изплатили днес и Зенит Агрохолд. също
, но едвали имаш там.
Коментар
-
Тези каролци взеха да ме изнервят. Гледам че днес (вероятно) имам приход по сметката, но не мога да разбера откъде. Имат някаква справка за финансови транзакции, но там пишат нещо от дъжд на вятър. Дивидента на атерите ги преведоха на 27, и чак днес това е отразено в справката. И сега как да си направя баланса? Някой който е на карол, получавал ли е днес дивидент, и разбрал ли е откъде?
Last edited by dzk; 03.07.2017, 20:38.
Коментар
-
Хора: някой получи ли дивидентът за пръвото тримесечие от Shell? При мен - проблем - и при другите клиенти на моят посредник - от бамката по веригата вместо дивидент им пратили парченца от акции - сега посредниците се борят да оправят туй.
При вас - ако сте от други посредници - има ли проблем?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Ако вземем персонажите от приказката за мравката и щуреца, участниците във форума по-скоро планират да трупат "за зимата", отколкото да харчат дивидентите си за плис-плис.
Ето и обобщение на резултатите от анкетата:
Дивидентен сезон 2017Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
И тук ли имаш бе Импе ,ти направо си като ПОК ,бреМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Ето и обобщение на резултатите от анкетата:
Дивидентен сезон 2017
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, гледай след многото сосни дивиденти да не пропуснеш пак плис- плис..Аз два пъти ще ходя на плис- плис..
А аз цяло лято всеки ден!
Коментар
Коментар