Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Както всички знаем, от бфб от няколко години обявяват, че "...до 3 месеца" тръгва BSE International и ще пазарим немски чипове. Виждам, че имаш поглед към международните пазари, би ли насочил вниманието ми към нещо немско?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеTEVA, ама след 3 дни. Така де, за 2 дни падна с 35%. След 3 дни ще е на сгодаLast edited by tony1975; 20.08.2017, 15:53.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеЗдравейте, колеги! Интересувам се от най- добрия (изгоден) ИП в Англия, може и международен различен от Saxo Bank и IB за търговия на акции в Европа и Америка. Някой ако има предложения да пише. Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеА аз само да попитам кои компании чакаме още за дивиденти?
Хим, БРЕФ, Еларг, Монбат, КРЗ, Неохим, Алкомет, Еврохолд, ХИКА и Сирма - тези май всички предстоят или съм изпуснал нечие разплащане? СофИмоти и Розата минаха ли? Нещо съществено пропускам ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеА аз само да попитам кои компании чакаме още за дивиденти?
Хим, БРЕФ, Еларг, Монбат, КРЗ, Неохим, Алкомет, Еврохолд, ХИКА и Сирма - тези май всички предстоят или съм изпуснал нечие разплащане? СофИмоти и Розата минаха ли? Нещо съществено пропускам ли?
Коментар
-
Хим, БРЕФ, Еларг, Монбат, КРЗ, Неохим, Алкомет, Еврохолд, ХИКА и Сирма - тези май всички предстоят или съм изпуснал нечие разплащане? СофИмоти и Розата минаха ли? Нещо съществено пропускам ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
А аз само да попитам кои компании чакаме още за дивиденти?
Хим, БРЕФ, Еларг, Монбат, КРЗ, Неохим, Алкомет, Еврохолд, ХИКА и Сирма - тези май всички предстоят или съм изпуснал нечие разплащане? СофИмоти и Розата минаха ли? Нещо съществено пропускам ли?Last edited by unsworth; 08.08.2017, 07:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнениеЕто тук от сайта на Делойт може да се видят данъците които се удържат при източника плащащ дивидент:
https://www2.deloitte.com/content/da...-tax-rates.pdf
Много често се пропуска факта че има компании които плащат дивидент на всяко тримесечие.
Иначе - крайно полезна таблица, даже помня, че преди време и аз я намерих.
А тримесечно снасят бая ного компании. В Щатите принципно така правят, доста британски - тоже: така - Хъ-Съ-Бъ-Цъ, Мидичката, ВР напримерно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Hargreaves Lansdown примерно. Банките дават сравнително изгодни условия и са flat (всички са еднакви). Апропо са сходни с цените, които дават българските ИП за чужди пазари. В ЮК ли живееш? От България ще ти е трудно да отвориш акаунт, ще те спукат от проверки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеЗдравейте, колеги! Интересувам се от най- добрия (изгоден) ИП в Англия, може и международен различен от Saxo Bank и IB за търговия на акции в Европа и Америка. Някой ако има предложения да пише. Благодаря предварително.
Коментар
Коментар