Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Тогава що - осмак?
Моите - Евро финанс - минимум 2 кинта, иначе 0.35%.Last edited by lobos; 20.08.2017, 23:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
минимум 4 евро за сега нямам праблем с тях IB
Моите - Евро финанс - минимум 2 кинта, иначе 0.35%.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко за
Ако твоят посредник би ти взел 8 кинта комисион, задето си си купил 3 Даймлерченца, значи е крайно време да го напляскаш като непослушно чааве на селска сватба и да си намериш нов посредник. Щото моят ще ми вземе само 2 кинта.
Коментар
-
Ако заПървоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
daimler -3 лота имаш 8 евро комисионни тоест кам 5%
Тони донякъде е прав - малко сякаш така да се каже един вид прекалено малко съм диверсифицирал може би, ърм. Макар комисионите да са по-ниски то тия, дето вий явно снасяте. Но ако трябва да окълцам позиции, пръво ще отпаднат (ако критерият е сосността на доходът) - Трейдингът, Имотчето, Pfizer и Rio Тinto - тоест да жертвам патриотизъм и могъщество в името на доходността.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Посочи ми поне една позиция, при която дивидентът няма да покрие комисионът дори не за година, но за 9 месеца.
Посочи ми тоже поне една небългарска компания, която има превъзхождащ я български еквивалент. Че аз две от нашите ги сложих само от патриотизъм !!! Ако бях избрал вместо тях британски, доходността щеше да е над 6% още в следващата година.
Не препоръчвам Allianz за дивидентен портфейл, докато акцията е над 180 еврака. Аз си се нагувичих на сгода - средно на малко над 140, сега е късно.
Биков - ако имаш по-добри идеи - посочи ми ги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМитак тоя портфейл 2 години е назад само от комисионните. 5 бона? Ти си се забравил. Да не говорим че в БГ има по-добри компании но както и да е. Благодаря за - виждам че и ти вече не препоръчваш Алианц
Посочи ми тоже поне една небългарска компания, която има превъзхождащ я български еквивалент. Че аз две от нашите ги сложих само от патриотизъм !!! Ако бях избрал вместо тях британски, доходността щеше да е над 6% още в следващата година.
Не препоръчвам Allianz за дивидентен портфейл, докато акцията е над 180 еврака. Аз си се нагувичих на сгода - средно на малко над 140, сега е късно.
Биков - ако имаш по-добри идеи - посочи ми ги.Last edited by Императорът; 20.08.2017, 22:25.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНаивников - пренебрежителството ти е несправедливо. Защото в сила е и обратното: ако някоя акция не се търгува във Франкфурт, то най-вероятно е смотана.
Обещанията за БФБ ме блазнят само ако има вариант да бъдем по-малко чесани с данък дивидент за немски и американски кации - иначе не - каквото ме кефи, мога да си го купя и във Франкфурт.
Тони: нещо - варианти ли търсиш?Извън туканка, ърм? Днес един приятел - аматьорченце - ме помоли да го посъветвам - де да инвестира 5 Б, тъй че да печели повече, отколкото от бамковите депозити. Ето какво го посъветвах аз - става дума за 5 Б:
БЪЛГАРИЯ:
Атера - 200 бр
Привилегирован Жабок - 100 бр
Трейдингче - 30 бр
Имотчета - 50 бр
БРИТАНИЯ:
HSBC - 25 бр
GSK - 10 бр
Rio Tinto - 5 бр
Admiral Group - 4 бр
САЩ:
Pfizer - 5 бр
Ford - 14 бр
Senior Housing - 8 бр
ГЕРМАНИЯ
Daimler - 3 бр
ХОЛАНДИЯ
Shell - 11 бр
РУСИЯ
Gazprom - 70 бр
Този портфейл ще му носи дивидентна доходност около 5.8% засега - с тенденции да иде около и над 6%.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНаивников - пренебрежителството ти е несправедливо. Защото в сила е и обратното: ако някоя акция не се търгува във Франкфурт, то най-вероятно е смотана.
Обещанията за БФБ ме блазнят само ако има вариант да бъдем по-малко чесани с данък дивидент за немски и американски кации - иначе не - каквото ме кефи, мога да си го купя и във Франкфурт.
Тони: нещо - варианти ли търсиш?Извън туканка, ърм? Днес един приятел - аматьорченце - ме помоли да го посъветвам - де да инвестира 5 Б, тъй че да печели повече, отколкото от бамковите депозити. Ето какво го посъветвах аз - става дума за 5 Б:
БЪЛГАРИЯ:
Атера - 200 бр
Трейдингче - 30 бр
Имотчета - 50 бр
БРИТАНИЯ:
HSBC - 25 бр
GSK - 10 бр
Rio Tinto - 5 бр
Admiral Group - 4 бр
САЩ:
Pfizer - 5 бр
Ford - 14 бр
Senior Housing - 8 бр
ГЕРМАНИЯ
Daimler - 3 бр
ХОЛАНДИЯ
Shell - 11 бр
РУСИЯ
Gazprom - 70 бр
Този портфейл ще му носи дивидентна доходност около 5.8% засега - с тенденции да иде около и над 6%.
- 1 like
Коментар
-
БЪЛГАРИЯ:
Атера - 200 бр
Трейдингче - 30 бр
Имотчета - 50 бр
БРИТАНИЯ:
HSBC - 25 бр
GSK - 10 бр
Rio Tinto - 5 бр
Admiral Group - 4 бр
САЩ:
Pfizer - 5 бр
Ford - 14 бр
Senior Housing - 8 бр
ГЕРМАНИЯ
Daimler - 3 бр
ХОЛАНДИЯ
Shell - 11 бр
РУСИЯ
Gazprom - 70 бр
Този портфейл ще му носи дивидентна доходност около 5.8% засега - с тенденции да иде около и над 6%.
Коментар
-
Наивников - пренебрежителството ти е несправедливо. Защото в сила е и обратното: ако някоя акция не се търгува във Франкфурт, то най-вероятно е смотана.
БЪЛГАРИЯ:
Атера - 200 бр
Трейдингче - 30 бр
Имотчета - 50 бр
БРИТАНИЯ:
HSBC - 25 бр
GSK - 10 бр
Rio Tinto - 5 бр
Admiral Group - 4 бр
САЩ:
Pfizer - 5 бр
Ford - 14 бр
Senior Housing - 8 бр
ГЕРМАНИЯ
Daimler - 3 бр
ХОЛАНДИЯ
Shell - 11 бр
РУСИЯ
Gazprom - 70 бр
Този портфейл ще му носи дивидентна доходност около 5.8% засега - с тенденции да иде около и над 6%.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениена бфб интернешънъл не би трябвало да има само немски акции, по-скоро от цял свят(стига да се търгуват, като адр на ксетра), както и етф-и
поне така каза Иван Такев
Коментар
Коментар