If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
,ти ще се чупиш да постваш тук и се радваш като малко дете на 1% дивидент.Почвам да се чудя в ред ли си?
Другия вариант е да си много зле с математиката и да не можеш да си направиш сметката че си вътрешна гума и то много
Не го мисли мазньото, той играе с пари за вестници.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Баце - и твоята единствена акция падна, така че все едно не си взел никакъв дивидент, ама ти подскачаше кат` тако`а... какво стана?
За математика се оказа че наистина си много зле,остава да видим дали си в ред . Атерата е -1.4% докато тоя шит -25% .Правиш ли разлика между тея числа ?
,ти ще се чупиш да постваш тук и се радваш като малко дете на 1% дивидент.Почвам да се чудя в ред ли си?
Я, Вълчан, де изчезна, бе?
Баце - и твоята единствена акция падна, така че все едно не си взел никакъв дивидент, ама ти подскачаше кат` тако`а... какво стана? Къде видя, че се радвам като малко дете - просто информирам какво е пъкнало като дивидент. Още преди време казах, че тая акция ще я разкарам, не ми харесва задлъжнялостта на компанията. За разлика от тебе, аз не отричам нито, че някоя компания, в която съм инвестирал, се е скофтила, нито че съм сбъркал, като съм заложил дългосрочно на нея. Разбира се - некраткото цоцане на дивиденти от - ще ми помогне да се измъкна с минимална или дори с никаква загуба.
1% дивидент - повече е - и това е на тримесечие - не е като твойта любима Атера. Всъщност доходността им е сходна. Вместо да се чудиш дали са в ред хора, които инвестират от времето, когато си щъкал с памперс, вземи чети.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Нулев е повече от прав - това ми е една от най-малките позиции в. Обикновено около началото на годината - и извънредният дивидент цената се качва, тогава ще се бяга от туканка - дума да няма.
Другия вариант е да си много зле с математиката и да не можеш да си направиш сметката че си вътрешна гума и то много
Нулев е повече от прав - това ми е една от най-малките позиции в. Обикновено около началото на годината - и извънредният дивидент цената се качва, тогава ще се бяга от туканка - дума да няма.
И при мен пъкна дивидентчето от Gazprom - 0,184 зеленички на акция.
И при вас ли толкова, другари? Защо толкова ного? Очаквах с около цент по-малко.
Фортиссов - ако някоя акция е около 1.88% от тежестта на твоят портфейл - ще можеш ли с дивидентът да си купиш кола? Стига си мрънкял кат` тако`а.
Спрямо цената от 03.01.2018 (знаете моята методология на изчисление) - 3.79 еврака нва АДР-че - дивидентната сгода на Газпром е 4.19% - тоест - съизмерима с по-сгодната част от нашите акции на БФБ-то. Разбира се - колосалната разлика в могъществото е извън всякакви сравнения...
Last edited by Императорът; 27.08.2018, 10:54.
Причина: Сгодата от.
Коментар