Първоначално изпратено от Innocent
Разгледай мнение

Мога да ти препоръчам, така да се каже: горещо и HSBC - бамка с нечувана мощ, и Мидичката - втората по сила компания за природен газ на света, освен че е историческа суперкласа в петролът, а инвестира и във ВЕИ (тук внимавай какво купуваш, информацията е подвеждаща, защото клас А са холандски акции, а там има 15% данък дивидент, значи купи си клас В). ВР са доста задлъжнели - ного ги дерат с глоби - още - заради катастрофата в Мексиканският залив, ама пак стават, Гъските са ного силна фармация (тая седмица мисля, са представили дългосрочна стратегия, трябва да попрочетем, не подценявай в никой случай Тинтата - нищо че снася по два дивидента - защото е най-голямата минна компания на света. Към нея ще си купя в най-скоро време (впрочем вече имам поръчка) ВНР - макар да не съм ного сигурен дали са на далавера, че продават шистовите си работи на ВР, Имперският бранд тоже съм си го заплюл, ще си купя до 6 месеца. ВТ са ми малко съмнителни откъм стабилност. Вода-фон - там ти казах - толкова са затънали, че са мрътви за мене

Коментар