IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

"О" всеки месец
    Може и на тримесечие, както съм написал не е проблем. По-важното е да е читава компанията в дългосрочен план с добра див. доходност. В UK намерих следните компании с 4 дивидента на година: https://www.dividenddata.co.uk/divid...market=ftse100
    п.п Може да се променят по доходност ... остава риска от Brexit, промяна на данъците (печалба, дивидент) и риск от обезценяване на британската лира.
    Last edited by Innocent; 27.07.2018, 21:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Ок,мерси за инфото. От известно време търся компании които изплащат дивидент всеки месец или на тримесечие. Ще се радвам, ако има колеги които притежават акции на подобни компании да споделят мнението си. Приемам съвети и предложения. Поздрави
      "О" всеки месец

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

От 17-18 години съм на борсата и винаги съм набивал и печалбите и дивидентите в акции.

Вземи покажи, че покани някой с Н.Имоти- що не и от мое име .
        Да сравнят и те кога са от акции тухли връз бетон купили, че и от наемите удвотроили ... активи !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          изпл~= 22195лв.
          Див-нт За-2017г
          Остава само от Софимоти 3 200 - това е картинката която от началото положено в края на 2008г. ми носи над 11%див. дох-ст и ме храни за сега, а капиталовата - тя е виртуална!

а това са първите дивиденти;-
          Получени дивиденти > за2011г. 6 300лв
          Получени дивиденти > за2010г. 4 700.лв
          Адмирации ! Жив и здрав да си.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение
            Дивидента компания в щатите плащаща всеки месец https://finance.yahoo.com/quote/O?p=O&.tsrc=fin-srch-v1. Имат огромно портфолио от имоти които отдават поднаем за дълъг период от време. Аз съм инвестирал в този високо рисков MLP фонд https://finance.yahoo.com/quote/AMZA...rc=fin-srch-v1 дават $0.11 на месец.
            Здравей! Благодаря за инфото, ще ги прегледам. Писах ти преди няколко дни, предполагам, че не си видял съобщението или не си го получил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
              На мен ми е интересен един друг въпрос, а той е какво правите с дивидента ?
              Реинвестирате ли го, прибирате кеша или пък за плис-плис го ползвате ?
              И въобще някой следва ли някаква стратегия или година за година решавате как да процедирате с него ?
              От 17-18 години съм на борсата и винаги съм набивал и печалбите и дивидентите в акции.

Коментар

БФБ - от сутрин до здрач,
                полагаш неистов, къртовски бач
                и се молиш богу да те пази,
                да я не докараш тук до плач...

Копан му е майката ...
                Така е, без копане не става !
                Поздравления за което !

Коментар

• Дивидента компания в щатите плащаща всеки месец https://finance.yahoo.com/quote/O?p=O&.tsrc=fin-srch-v1. Имат огромно портфолио от имоти които отдават поднаем за дълъг период от време. Аз съм инвестирал в този високо рисков MLP фонд https://finance.yahoo.com/quote/AMZA...rc=fin-srch-v1 дават $0.11 на месец.
                  http://www.proflashgame.com

Коментар

Браво и от мен ! А дивидента реинвестираш ли го, това "храни" значи, че го изпапкваш ли ?
                    БФБ - от сутрин до здрач,
                    полагаш неистов, къртовски бач
                    и се молиш богу да те пази,
                    да я не докараш тук до плач...

Копан му е майката ...

Коментар

изпл~= 22195лв.
                      Див-нт За-2017г
                      Остава само от Софимоти 3 200 - това е картинката която от началото положено в края на 2008г. ми носи над 11%див. дох-ст и ме храни за сега, а капиталовата - тя е виртуална!

Браво и от мен ! А дивидента реинвестираш ли го, това "храни" значи, че го изпапкваш ли ?

Коментар

• ИМПЕРАТОРЕ - ахой...

Коментар

изпл~= 22195лв.
                          Див-нт За-2017г
                          +1 Браво

Коментар

Здравей, нямам такова за сега, отговарям ти тук. Дивидентните фондове на Шрьодерс: Европейски дивидентен, Глобален дивидентен и Азиатски дивидентен. Този последния плаща всеки месец, а другите два на тримесечие. И да уточня, че дивидента се получава под формата на дялове от дадения фонд, но за мен това е ок, защото тъй или иначе не тегля кеш от там, така че дяловете се трупат. Гледам, че стремежа им е да разпределят 7% на година. Инвестицията е в долари или евро, кой както предпочита .
                            Ок,мерси за инфото. От известно време търся компании които изплащат дивидент всеки месец или на тримесечие. Ще се радвам, ако има колеги които притежават акции на подобни компании да споделят мнението си. Приемам съвети и предложения. Поздрави

Коментар

• изпл~= 22195лв.
                              Див-нт За-2017г

Last edited by inta53; 27.07.2018, 18:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Здравей! 50 на 50 ... Може ли повече инфо за фондовете. Писах ти, но не знам дали получаваш съобщенията. Поздрави
                                Здравей, нямам такова за сега, отговарям ти тук. Дивидентните фондове на Шрьодерс: Европейски дивидентен, Глобален дивидентен и Азиатски дивидентен. Този последния плаща всеки месец, а другите два на тримесечие. И да уточня, че дивидента се получава под формата на дялове от дадения фонд, но за мен това е ок, защото тъй или иначе не тегля кеш от там, така че дяловете се трупат. Гледам, че стремежа им е да разпределят 7% на година. Инвестицията е в долари или евро, кой както предпочита .

Коментар

Working...
                                X