Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНа мен ми е интересен един друг въпрос, а той е какво правите с дивидента ?
Реинвестирате ли го, прибирате кеша или пък за плис-плис го ползвате ?
И въобще някой следва ли някаква стратегия или година за година решавате как да процедирате с него ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Мерси Тони ! Аз от две, три години взех да вкарвам всички дивиденти от нашите компании в чужди дивидентни фондове за да диверсифицирам и да не съм само на нашия пазар. А хубавото е, че там плащат на всеки три месеца, да не говорим , че има такива, които плащат всеки месец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
1/3 дърпам в сметка в банката
2/3 купувам си нещичко
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНа мен ми е интересен един друг въпрос, а той е какво правите с дивидента ?
Реинвестирате ли го, прибирате кеша или пък за плис-плис го ползвате ?
И въобще някой следва ли някаква стратегия или година за година решавате как да процедирате с него ?
2/3 купувам си нещичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент от Атерата - пъкнал. 0,10007 лева на акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Важното е да си сит.....,временно че се не знае на къде ще дърпа от сега на напред
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
И аз лапнах ,4.6% за 1 месец.Евала
Важното е да си сит.....,0-временно че се не знае на къде ще дърпа от сега на напред
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент от Атерата - пъкнал. 0,10007 лева на акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от namira Разгледай мнениеИ Монбат се отчете, този път по-малко, но както се казва - от сърце.
Коментар
-
Хубава табличка, Тони. Като цяло доходността е все по-жалка. 2.62% на ликвидните компании - това е позорно ниско. Отделно - силно ликвидността и слабо ликвидността в доста случаи е силно съмнителна - не мисля, че ПДНГ например е по-ликвидна от Жабокът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Коментар
Коментар