Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Last edited by Innocent; 20.07.2018, 23:15.
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеЗдравейте! Има ли колеги във форума, които са запознати по-подробно с промените които ще настъпят при търговия с британски акции и данък дивидент след излизане на Англия от ЕС ?
п.п Допускам, че е напълно възможно дори и Тереза Мей да не знае
Надали и ще се ограничи търговията с британски акции - поне на най-могъщите компании, а аз обичам такива... Британия има ного могъщи компании.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Здравейте! Има ли колеги във форума, които са запознати по-подробно с промените които ще настъпят при търговия с британски акции и данък дивидент след излизане на Англия от ЕС ?
п.п Допускам, че е напълно възможно дори и Тереза Мей да не знаеLast edited by Innocent; 20.07.2018, 22:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Кой така ми казва освен тебе бе - плешив?
Това е заради мазния косъм който ти е останал на главата и не го къпеш за да изглежда по-внушителен.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидент от Софарма: пъкнал. 0.105 лева на акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Въпроса е към импето.
Нов си май?
А, сега видях че не си нов. Извинявай.
Ами всички така му казват, та за това...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеБе не съм много нов.... Първите си артии ги купих 2006 от тогава горе долу съм и в тоя форум......
що се майтапите така с Митака..... Всеки има право сам да решава как да си харчи (инвестира) парите .... Едва ли има някой тука със 100% успешни позиции.... Успех на всички!!!
И малко забавление си трябваНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
???????????
Нов си май?
А, сега видях че не си нов. Извинявай.
Ами всички така му казват, та за това...
Last edited by Имхотеп; 18.07.2018, 21:18.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМазньо поздравления, дано си взел поне дваис лева общо,
Коментар
Коментар