IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение

подготвят фалита на БТХ с помоща на бившия прецедател на КФН !!!!
    Аз давам макс 3-години !!
    Има ли други залози ??
    може би Гешеффф ще се заеме с този казус??
    Или ще предпочете да осъди някоя бабичка, която за да свърже 2-та края продава домашно сладко без касофф апарат и не е регистрирана по ддс !!

Коментар

• Първоначално изпратено от boldri4e Разгледай мнение

Множко ми се струват 3 години, според мен работата се поопекла вече и остават не повече от 2 години
      ПЪТЯ Е ЯСЕН ......... дали малко по-рано или по-късно => има ли значение?

не е препоръка
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Има ли други залози ??
        Множко ми се струват 3 години, според мен работата се поопекла вече и остават не повече от 2 години

Коментар

• https://www.capital.bg/politika_i_ik...wrGJPJv6AmIGlI
          Как прокуратурата постави Пеевски и Доган в епицентъра на международна афера

Българин и румънец са задържани по обвинение, че са изнудвали двамата политици с доклад на френските служби за контрабандата на цигари

Коментар

• Не се правете на неразбрали. Почивките в Гърция не са по темата.
            रादोस्त

Коментар

ПОДГОТОВКАТА НА ФАЛИТ НА БТХ НЕ Е ЛИ ПО ТЕМАТА БТХ ????
              Toranaga по темата е, ама думите за фалити на компании на Шиши притесняват много хора явно !

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                Моля, придържайте се към темата.
                ПОДГОТОВКАТА НА ФАЛИТ НА БТХ НЕ Е ЛИ ПО ТЕМАТА БТХ ????

Коментар

• Моля, придържайте се към темата.
                  रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Немам думи за Пеевски....
                    Но някой дава 500 милиона заеми за нещо което струва 45 милиона на маркета....
                    Та не се разбира кое се точи БТХ , БРР , РБ или всички ние.....
                    Та движим се напред като се обърнем.....това по спора за движението........ходих няколко пъти по халхидики , охрид белград за по неколко дни....
                    Ами македонската граница празна ,калотина само с гастърбайтари а на гръцката 100 коли в петък следобед на връщане в неделя бяха по малко.....
                    Питам що нема хора ами нема проблеми и катастрофи.....каза гърка ....така дотук с мантрата за многото българи.....
                    Верно на плажа имаше 20 българи ама това ли са хилядите... а обиколих Кавала ,Драма ,аспровалта ,серес, солун и т.н...

Има ли други залози ??

Коментар

• Монти , и аз бях това лято в Гърция за близо месец..Нагледах се на тънки сметки и ядене на храна от България..Ами там ходят 90% процента хора с ограничени доходи и все ми обясняват , че спестявали от пътя, защото българското море им било по- далече..

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Ако отидеш зимъска съвсем никой няма да завариш ....
                        Когато за първи път отидох за риба извън летните месеци (около Ставрос) имаше селца в които преброих мах 5-ма души по улиците … като във филм за зомби …
                        Ставрос е на около 6 километра от аспровалта и неоврата и там нямаше българи повече от 20....а беше събота сутринта на 14 септември..
                        Софианеца хваща 2 нощувки със закуска за 200 лев и в води четиричленно семейство .....благоевградчанина качва в събота сутрин домочадието си и препуска за аспровалта а от гоце делчев в кавала...
                        Разликата е че софиянците плюскат за световно на закуска и вечер се отпускат за 30 евро в таверна за четирима а другите от българския лидъл си носят яденето и вечерта препускат да минат границата и да хапнат на Лукойл в БГ...
                        Проучих този септември този въпрос.......три пъти в Гърция по уйкендите и по един път в Охрид ,Скопие и Матка и Белград и НИШ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Немам думи за Пеевски....
                          Та движим се напред като се обърнем.....това по спора за движението........ходих няколко пъти по халхидики , охрид белград за по неколко дни....
                          Ами македонската граница празна ,калотина само с гастърбайтари а на гръцката 100 коли в петък следобед на връщане в неделя бяха по малко.....
                          Питам що нема хора ами нема проблеми и катастрофи.....каза гърка ....така дотук с мантрата за многото българи.....
                          Верно на плажа имаше 20 българи ама това ли са хилядите... а обиколих Кавала ,Драма ,аспровалта ,серес, солун и т.н...

Ако отидеш зимъска съвсем никой няма да завариш ....
                          Когато за първи път отидох за риба извън летните месеци (около Ставрос) имаше селца в които преброих мах 5-ма души по улиците … като във филм за зомби …

За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Немам думи за Пеевски....

Коментар

• https://www.investor.bg/bloomberg-tv...comment-newest

Коментар

Working...
                              X