IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

5,60 беше дивидента от продажбата на марките ....
    Продажбата се осъществява 2017 - а, а последният дивидент, които спомена, е за 2016 г. Остават си 0 ст. за съжаление.
    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Сметките са така, но колкото акционерите видяха от 100 - те милиона от продажбите на марките, толкова ще е и от всяка друга продажба. Ако реши, мажо ще източи всяка стотинка.
      5,60 беше дивидента от продажбата на марките ....

Коментар

• Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнение
        Чувал съм на форума мнение от един day trader , че само сградата на Табака би осигурила 15 лв./акция ликвидационен дял. Купувалите днес са имали може би това като обосновка? Нищо лично, спомням си реплики от търговията с акции миналата есен.
        Сметките са така, но колкото акционерите видяха от 100 - те милиона от продажбите на марките, толкова ще е и от всяка друга продажба. Ако реши, мажо ще източи всяка стотинка.

Коментар

• Чувал съм на форума мнение от един day trader , че само сградата на Табака би осигурила 15 лв./акция ликвидационен дял. Купувалите днес са имали може би това като обосновка? Нищо лично, спомням си реплики от търговията с акции миналата есен.

Коментар

• Първоначално изпратено от svetiev Разгледай мнение
            Много мераклий изведнъж да купуват.Ама тя не става така работата,на тези цени могат само отбрани клиенти ,си мисля аз на глас.
            "мераклиЙ", не знаех, че в множествено число може с Й

Коментар

• Много мераклии изведнъж да купуват.Ама тя не става така работата,на тези цени могат само отбрани клиенти ,си мисля аз на глас.
              Last edited by svetiev; 05.02.2020, 19:46.

Коментар

Нека се намеси и тук, има много какво да се изкопае, но може би сегашните собственици са от "недосегаемите".
                Сегашните собственици, не са ли му шефове?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Мда, ма кво ти пука - да се търси на някого персонална отгвороност, освен в някоя пр акция на гешефтурата. като си спомня как излязох на косъм с минимална печалба тук преди 2 години и нещо - малиии, бахти късмета
                  Нека се намеси и тук, има много какво да се изкопае, но може би сегашните собственици са от "недосегаемите".

Коментар

Браво на синдиците, изчакаха цената да се срине до абсолютно дъно и от цена 100 лв. около кризата КТБ и последващи възможности на над 60 лв. през 2016 г., продадоха на над 10 пъти по - ниска цена, чудесна работа в защита интереса на държавата.
                    Мда, ма кво ти пука - да се търси на някого персонална отгвороност, освен в някоя пр акция на гешефтурата. като си спомня как излязох на косъм с минимална печалба тук преди 2 години и нещо - малиии, бахти късмета
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                      Браво на синдиците, изчакаха цената да се срине до абсолютно дъно и от цена 100 лв. около кризата КТБ и последващи възможности на над 60 лв. през 2016 г., продадоха на над 10 пъти по - ниска цена, чудесна работа в защита интереса на държавата.

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/kompan...edva_2_mln_lv/
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Минимум 5,93% са ..... След два дни трябва да се разкрие дори да е нов.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Държавния дял отиде на 4,50 лв. ..... кой е копувача?
                            Взех малко за да компенсирам продажбата си на загуба на 7+ преди време...?

Коментар

• на път към 1 ст.... днес големи кюфтаци се изхвърлят. Следа падението на диаманта на българската икономика

Коментар

• Инициалите Д.П. Част II от Делото КТБ: Липсващите имена.

Вижте втората част от документалното разследване „Делото КТБ: Липсващите имена“. Групата на семейството, ДП, Булгартабак

Вижте втората част от документалното разследване "Делото КТБ: Липсващите имена". Групата на семейството, ДП, Булгартабак... Какво още "не е забелязал"

Коментар

Working...
                                X