Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Сметките са така, но колкото акционерите видяха от 100 - те милиона от продажбите на марките, толкова ще е и от всяка друга продажба. Ако реши, мажо ще източи всяка стотинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеЧувал съм на форума мнение от един day trader , че само сградата на Табака би осигурила 15 лв./акция ликвидационен дял. Купувалите днес са имали може би това като обосновка? Нищо лично, спомням си реплики от търговията с акции миналата есен.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от svetiev Разгледай мнениеМного мераклий изведнъж да купуват.Ама тя не става така работата,на тези цени могат само отбрани клиенти ,си мисля аз на глас.
Коментар
-
Нека се намеси и тук, има много какво да се изкопае, но може би сегашните собственици са от "недосегаемите".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мда, ма кво ти пука - да се търси на някого персонална отгвороност, освен в някоя пр акция на гешефтурата. като си спомня как излязох на косъм с минимална печалба тук преди 2 години и нещо - малиии, бахти късмета
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Браво на синдиците, изчакаха цената да се срине до абсолютно дъно и от цена 100 лв. около кризата КТБ и последващи възможности на над 60 лв. през 2016 г., продадоха на над 10 пъти по - ниска цена, чудесна работа в защита интереса на държавата.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Инициалите Д.П. Част II от Делото КТБ: Липсващите имена.
Вижте втората част от документалното разследване „Делото КТБ: Липсващите имена“. Групата на семейството, ДП, Булгартабак…
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар