IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Сегашните собственици, не са ли му шефове?!

До колкото се чува пак ще има търговия, не знам дали и производство на акцизни стоки

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Полки, по-принцип избягвам да ти отговарям, защото мразя да храня троловете, но за последно в тази тема, тъй като за разлика от други хора си стоя зад думите - бас искаш ли, хубав такъв, за по 100 еврарки, да речем? Ма ще ги преведеш първо на Мариян или друг от форума, на когато имаме доверие, че ми е писнало от неплатени басове, като едно коминче и други подобни От тази позиция съм на печалба от около 50 стинки на акция - купени на 39, продадени на 34, взет чист дивидент от 5,50 на акция в периода на държане - сумата е дребна, даже пренебрежимо малка, но е печалба, не е загуба!

Разбира се, не очаквам да се извиниш, нито да сключиш бас, така че просто плувай и със здраве - наистина не те разбирам защо държиш да се заяждаш с всички и за всичко, дори и когато хората са добронамерени спрямо теб - неква патология е това...
      като не си изкарал пари от акцията се надяваш да сториш това от бас, нали??? ........ заклет комарджия си...
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Така по същото време горе долу купих на 43-44 лева 200 бройки и след дивидента ги продадох на 40-41 лева. Монти може да потвърди, защото преди да продам последните 150 му писах ако е заинтересован да качи 5 стинки над най-добрата оферта купува. Не сме малко хората, които не можаха да изспекулират тоя дивидент подобаващо. Аз лично направих тая спекула със ясното съзнание, че може и да изгубя пари, защото със Дебелото дете не ми се играеше на една детска площадка.
        Греъм ,никой поне в разговора не се съмнява в теб.....
        Но потвърждавам разговор за излизането на нива от над 40 ,колко точно аз също намалявах тогава позицията си с цел да купувам след дивидента на 33 ...?

Коментар

• Така по същото време горе долу купих на 43-44 лева 200 бройки и след дивидента ги продадох на 40-41 лева. Монти може да потвърди, защото преди да продам последните 150 му писах ако е заинтересован да качи 5 стинки над най-добрата оферта купува. Не сме малко хората, които не можаха да изспекулират тоя дивидент подобаващо. Аз лично направих тая спекула със ясното съзнание, че може и да изгубя пари, защото със Дебелото дете не ми се играеше на една детска площадка.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

една лъжа написана 100 не я прави истина!!!
            Полки, по-принцип избягвам да ти отговарям, защото мразя да храня троловете, но за последно в тази тема, тъй като за разлика от други хора си стоя зад думите - бас искаш ли, хубав такъв, за по 100 еврарки, да речем? Ма ще ги преведеш първо на Мариян или друг от форума, на когато имаме доверие, че ми е писнало от неплатени басове, като едно коминче и други подобни От тази позиция съм на печалба от около 50 стинки на акция - купени на 39, продадени на 34, взет чист дивидент от 5,50 на акция в периода на държане - сумата е дребна, даже пренебрежимо малка, но е печалба, не е загуба!

Разбира се, не очаквам да се извиниш, нито да сключиш бас, така че просто плувай и със здраве - наистина не те разбирам защо държиш да се заяждаш с всички и за всичко, дори и когато хората са добронамерени спрямо теб - неква патология е това...
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Мда, ма кво ти пука - да се търси на някого персонална отгвороност, освен в някоя пр акция на гешефтурата. като си спомня как излязох на косъм с минимална печалба тук преди 2 години и нещо - малиии, бахти късмета

една лъжа написана 100 не я прави истина!!!
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

М/у другото днешната сделка си е за Гешев ама едва ли ще се разследва.
                Трайков,Дянков и Прокопиев са обвиняеми за продажбата на държавния дял на ЕВН на предварително оповестен аукцион, Днешното "неочаквано" изсипване очевидно беше известно на няКОЙ. Кредиторите на КТБ ако не направят нещо,няма кой друг.

Коментар

Преди две години и цигари продаваха. Колко от тези имоти вече са апортирани и продадени? А това 33 млн.в с.Марково ме разсмя. А и сградата на графа за почти 100 млн......?!? Защо тогава акцията не струва поне 20 лева? М/у другото днешната сделка си е за Гешев ама едва ли ще се разследва.
                  Не знам но се надявах онзи с власт корумпирания от Щатите да бъде Шишо но както се вижда и те ни хвърлиха да гоним техния интерес ,да воюваме с Русия .....
                  Щом не е Шишо , следващия може да бъде някой водеш управител на компания от БФБ......нищо чудно и чичовия да бъде ,той е в една болна тема .....здравето.... а и едни други са се потопили.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Греъм това пазя последно ,от две години не съм се интересувал...
                    http://www.infostock.bg/download/BTH...%D0%B0%205.pdf
                    Преди две години и цигари продаваха. Колко от тези имоти вече са апортирани и продадени? А това 33 млн.в с.Марково ме разсмя. А и сградата на графа за почти 100 млн......?!? Защо тогава акцията не струва поне 20 лева? М/у другото днешната сделка си е за Гешев ама едва ли ще се разследва.
                    Life won't wait for you.

Коментар

И какви сгради и почивни станции?!?!? Само графа засега е там. Качествените имоти заминаха за Персийския залив. И тук конса ще е важен. Вече без имотите, без Техномаркет....
                      Греъм това пазя последно ,от две години не съм се интересувал...
                      http://www.infostock.bg/download/BTH...%D0%B0%205.pdf

Коментар

И много сгради и почивни станции с прилежащите терени....На графа е още там....
                        И какви сгради и почивни станции?!?!? Само графа засега е там. Качествените имоти заминаха за Персийския залив. И тук конса ще е важен. Вече без имотите, без Техномаркет....
                        Life won't wait for you.

Коментар

Тук вече цигари не се продават. Не се продава вече и черна и бяла техника.... Остана само сирене и кисело мляко.
                          И много сгради и почивни станции с прилежащите терени....На графа е още там....

Коментар

• Тук вече цигари не се продават. Не се продава вече и черна и бяла техника.... Остана само сирене и кисело мляко.
                            Life won't wait for you.

Коментар

Така е ....но в БТХ нищо не е по закон.
                              Продажбата е януари 2017 а дивидента е на оса през май където парите от минали години разпределиха като дивидент от 5,5 лв ,дефакто с парите от БАТ....защото Шиши беше закъсал по линия на руснаци те....
                              Чу се слух началото на 2017-а, потвърди се официално около април за сделката, а реалното плащане трябва да е било второто полугодие или след ОСА. Счетоводно пак си е дивидент за 2016-а, независимо от къде е извадил, а и тези 5-6 лв. биха била съвсем малък %, а компанията преди правеше и доста добри печалби. Тези пари са заминали по каналите в офшорките.
                              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Продажбата се осъществява 2017 - а, а последният дивидент, които спомена, е за 2016 г. Остават си 0 ст. за съжаление.
                                Така е ....но в БТХ нищо не е по закон.
                                Продажбата е януари 2017 а дивидента е на оса през май където парите от минали години разпределиха като дивидент от 5,5 лв ,дефакто с парите от БАТ....защото Шиши беше закъсал по линия на руснаци те....

Коментар

Working...
                                X