IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...lgariya-897381

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение

Монти, Монти, Монтиииииии
      Торонага сан , не съм ти васал.....НалЕ...
      Относно БТХ това е преди три години игра и последната ми покупка е на 5 + сега е на 9 +..ако имаше дивидент щеше да е на 20+..
      А играта ми е на ДАХ...
      https://www.finanznachrichten.de/nac...ss-tlg-016.htm
      в Аареалбанк и Верекард ...която ти откри два месеца по късно ....
      Last edited by Монти; 06.07.2019, 19:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от boldri4e Разгледай мнение
        И тази година дивидент нЕма,
        http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831636680
        Монти, Монти, Монтиииииии

Коментар

• И тази година дивидент нЕма,
          http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=831636680

Коментар

• На 20.05.2019 г. в „Булгартабак – Холдинг“ АД са постъпили уведомления за разкриване на дялово участие на основание чл. 145 от Закона за публично предлагане на ценни книжа от Удфорд Естаблишмент (Woodford Establishment) – Балзерс, Лихтенщайн, ТиАй Холдинг ФЗЕ (TI Holding FZE) - Дубай, Обединени Арабски Емирства, Гифтид Мастър ЛТД (Gifted Master LTD) - Дубай, Обединени Арабски Емирства и от Уардиа ЛТД (WARDIA LTD) – Дубай, Обединени Арабски Емирства.
            Във връзка с изискванията на чл. 148б от Закона за публично предлагане на ценни книжа, уведомяваме всички заинтересовани, че:
            Вследствие извършени сделки за придобиване (прехвърляне) на акции с право на глас от капитала на „Булгартабак – Холдинг“ АД:
            1) Дяловото участие на WARDIA LTD – Дубай, Обединени Арабски Емирства в капитала на „Булгартабак – Холдинг“ АД, с ЕИК 831636680 възлиза на 1 122 108 бр. акции с право на глас, представляващи 15,23% от капитала на дружеството.
            2) Дяловото участие на Удфорд Естаблишмент (Woodford Establishment) в капитала на „Булгартабак – Холдинг“ АД, с ЕИК 831636680 възлиза на 1 768 133 бр. акции, представляващи 24,00 % от капитала на дружеството.
            3) Ти Ай Холдинг ФЗЕ (TI Holding FZE) - Дубай, Обединени Арабски Емирства не притежава акции от капитала на „Булгартабак – Холдинг“ АД
            4) Дяловото участие на Гифтид Мастър ЛТД (Gifted Master LTD) - Дубай, Обединени Арабски Емирства в капитала на „Булгартабак – Холдинг“ АД възлиза на 1 775 636 бр. акции, или се е променило от 18,10 % на 24,00 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Не е ли възможно държавата да сипва през Капман а Мажо да обира в ниското.

как ти дойде на акъла??? .......... пиши на шиши и може да изкараш една почерпка заради идеята
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Държавата трябва да продаде акциите на търг.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  https://www.capital.bg/biznes/kompan...v_bulgartabak/

Пуснах тази статия от Капитал поради три причини.....
                  Първата е че на ОСА на БТХ има разнобой на гласуванията.....
                  Втората е че миноритарите са около един процент 70 К....
                  Третата е че посредника е Капман...
                  А от последните няколко месеца основен продавач е Капман...
                  Или дребните масово продават в което се съмнявам за количества над 50 акции.....
                  Втората е че някой от мажо се изтегля в която също се съмнявам ...като знам че плащанията са над 50 лв...на акция
                  Третата някой дебне от мажо и Капман държавния дял на нива около 3-5 лева... за 350 К акции около милион...
                  Та така...
                  Много неизвестни....но покритието в момента е над 15 лв на цената....
                  Не е препоръка...
                  п.п Статията е от миналата година....

Коментар

• Хайде и да си призная грешката за ликвидация на Холдинга през 2018 г...
                    Просто не прочетох привационния договор докрай ,че трябва да съществува до поне още 10 г. след приватизацията и да запазят някаква дейност като БТХ ,те вече не са БТХ а БИХ ....интересно.
                    Така че до 2021 г. трябва да съществува и да се правят че правят цигари ....по кашон на година....другите условия са изпълнени.

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/kompan...v_bulgartabak/

Пуснах тази статия от Капитал поради три причини.....
                      Първата е че на ОСА на БТХ има разнобой на гласуванията.....
                      Втората е че миноритарите са около един процент 70 К....
                      Третата е че посредника е Капман...
                      А от последните няколко месеца основен продавач е Капман...
                      Или дребните масово продават в което се съмнявам за количества над 50 акции.....
                      Втората е че някой от мажо се изтегля в която също се съмнявам ...като знам че плащанията са над 50 лв...на акция
                      Третата някой дебне от мажо и Капман държавния дял на нива около 3-5 лева... за 350 К акции около милион...
                      Та така...
                      Много неизвестни....но покритието в момента е над 15 лв на цената....
                      Не е препоръка...
                      п.п Статията е от миналата година....
                      Last edited by Монти; 12.05.2019, 13:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение

Със сигурност бройката ще е по-голяма от колкото на 36. Вероятно вярват е сходна с тази когато беше на 36. Монти би казал, че го уязвявам, но не е така. Според мен за всички е ясно, че от ловене на падащи кинжали може да се правят пари като се спекулира по спреда със смешни обеми. Разликата във възгледите ни е от позицията, която заемаме. Аз обичам да се возя по тренда на компании и изпитвам страх от падащи кинжали като Булгартабак и Елтос. Но всеки от нас е важен за пазара. За да има сделки и обеми трябва да има хора с различна мотивация. Така, че пожелавам успех на Монти с ясното съзнание, че тази стратегия при падаща акция е трудно приложима за спекула над 1000 лева, което пада под прага на значимост за повечето спекуланти. Не може да да отрека, че изпитвам ужас да спекулирам срещу дългосрочният тренд на някоя компания. Това просто не е за мен. Та още един път да пожелая успех на Монти в игра, която определено не е за мен.
                        +1

монти е непоправим оптимист относно стратегията наречена "лов на падащи кинжали" .......... не си спомням да е пропуснал да опита да улови падащ нож на бфб през последните над 10 години и много отдавна спрях да му давам съвет да спре да опитва...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение

Със сигурност бройката ще е по-голяма от колкото на 36. Вероятно вярват е сходна с тази когато беше на 36. Монти би казал, че го уязвявам, но не е така. Според мен за всички е ясно, че от ловене на падащи кинжали може да се правят пари като се спекулира по спреда със смешни обеми. Разликата във възгледите ни е от позицията, която заемаме. Аз обичам да се возя по тренда на компании и изпитвам страх от падащи кинжали като Булгартабак и Елтос. Но всеки от нас е важен за пазара. За да има сделки и обеми трябва да има хора с различна мотивация. Така, че пожелавам успех на Монти с ясното съзнание, че тази стратегия при падаща акция е трудно приложима за спекула над 1000 лева, което пада под прага на значимост за повечето спекуланти. Не може да да отрека, че изпитвам ужас да спекулирам срещу дългосрочният тренд на някоя компания. Това просто не е за мен. Та още един път да пожелая успех на Монти в игра, която определено не е за мен.
                          4д,
                          За мен 95 % от акциите на БФБ са падащи кинжали ,въпроса дали има желаещи да ги подпират....гледам че мажо и патньорете си плащат за това в огромното мнозинство на компаниите.
                          Въпросът е дали участниците на БФБ го разбират или не....
                          Изпитваш ужас от това да ловиш падащи ножове а аз изпитвам ужас от акции който се подпират от мажо ,ДФ и ИП и след всеки удар на тренда надолЕ те намаляват подкрепата....и идва този весел момент когато я оттеглят на много по ниски нива или я маха изобщо...
                          В момента софарма Бакалии и Неедоверие са най добрите....
                          Но спомня ли си някой цената на 75 стинки ,цената на Недоверие....И Батя как се хвалеше че ми ги е продал на 80 стинки на балъци като мен.... а в бранша никсой не казва добра дума за Тренинга и техното финансово състояние .........
                          А идва финансова криза и тайфун на БФБ.....тогава да гледаш ,падащи сатъри не ножове.....
                          Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Монти и колко акции ще вземеш на 5 лева..Наистина ли вярваш на Шиши..Как виждаш тук бъдещето..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти

Лично към теб никога не бих се обърнал за съвет поради ред съображения за наколенки към мажо и нечистоплътност , що си мислиш че трябва да ми го даваш.....
                              Комплекси ли, гледам си се разпищолил и на други места!
                              Ако имаш да пишеш нещо по същество пиши иначе си поредния викач.....обиден от мой пост за корекност и вървящ след мен да ме Оязви и да си го върне за нараненото его.....
                              Цвети купуваш ли вече, гледам качил си обемите, по над 20 акции вече! Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

6 лева е цената само на сградата на Графа ....
                                дебелянчо е майстор по имотите ....... те са му слабост

Коментар

Working...
                                X