IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Монти и колко акции ще вземеш на 5 лева..Наистина ли вярваш на Шиши..Как виждаш тук бъдещето..
    Кире ,няма да взема на 5 ....
    Ще взема на 2, 3 ако дадат...
    Има много продавачи но има сериозен купувач с по 500 акции ...от 17 купува...през левче...
    Даже се чудя кой ли го храни с толкова...?
    Може би до 3- 5К ...
    Така купих доста на елтоса на от 1,8 до 3,6 и ги разкарах на от 8 до 10 стотинки...
    Знаеш това са акции на банки и посредници който не им се занимават да потдържат ...Капман е основен продавач...
    Все пак на всеко лефче купувам по 100-150лефче и аз акции....пред големия купувач...
    Знам че е поне 70% рисково но....
    Но печеля от 3,2 ,за сега само Елтоса е минал....требва втори....

Коментар

• Монти и колко акции ще вземеш на 5 лева..Наистина ли вярваш на Шиши..Как виждаш тук бъдещето..

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Леле майко. Осъзнай се, моля те. И като падне на 0.001 лв може да си смъкнеш средната на 2-3 лв. Мъдър е този, който има смелостта да си признае грешките. Всички сме се вътрили Монти, недей повече да се набълбукваш.
        Джони ,по спокойно ,що се грижиш за парите ми......
        Имам кеш и желание да спекулирам....?
        Кажи ми коя друга акция да си купя освен Холдинг Варна на 37 , Холдинг Св.София на 3,4 ,
        Вирекард се изчисти около 100 и стигна 140 .....
        Та дай съвет ,коя акция да си купя свестна според теб.....от нашата качествена БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

За мен е изгубена позиция ,но 6 лева е цената само на сградата на Графа ....
          Бях спрял да купувам големи бройки , но вече ще усреднявам между 3 и 4 лв...едно усреднение към 5 лв ще е 100% печелившо колкото и голям крадец да е Шиши...
          Не е препоръка....
          Леле майко. Осъзнай се, моля те. И като падне на 0.001 лв може да си смъкнеш средната на 2-3 лв. Мъдър е този, който има смелостта да си признае грешките. Всички сме се вътрили Монти, недей повече да се набълбукваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Като в Холдинг пътища,схемата е отдавна използвана.
            За мен е изгубена позиция ,но 6 лева е цената само на сградата на Графа ....
            Бях спрял да купувам големи бройки , но вече ще усреднявам между 3 и 4 лв...едно усреднение към 5 лв ще е 100% печелившо колкото и голям крадец да е Шиши...
            Не е препоръка....

Коментар

• А някои хора тук още бленуват за нови инвеститори на клетата ни борса ! Докато се позволяват всевъзможни схеми ще е все така, борса със затихващи функции !

Коментар

И защо да го ликвидират след като има активи?Няма ли първо тях да усвоят пък после като при патките.
                Нямам представа защо ще го ликвидират. Наличието на активи не прави невероятна ликвидацията, дори обратното - това е удачен начин за монетизиране на тези активи.
                Вие зададохте въпрос, аз отговорих без конкретика по отношение на ликвидацията на това дружество!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Не е нужно да се обявява фалит, за да се пристъпи към ликвидация!
                  И защо да го ликвидират след като има активи?Няма ли първо тях да усвоят пък после като при патките?Този БИХ
                  ми се струва с това ще се занимава,но дотогава време много и много неща ще се случат и хубави и лоши.
                  Last edited by Grosss; 05.03.2019, 17:11.

Коментар

Че къде видя да са обявили фалит?
                    Не е нужно да се обявява фалит, за да се пристъпи към ликвидация!

Коментар

• Първоначално изпратено от sasho7777 Разгледай мнение
                      време е за ликвидация на активите
                      Че къде видя да са обявили фалит?

Коментар

• време е за ликвидация на активите

Коментар

• И аз вече няма да инвестирам в компании с българско участие близо до алчните ни политици. Не защото са политици, а защото са алчни и дебелокожи. Не ме е яд толкова за парите, които съм изгубил, а начина по който това се случва. Както и бездействите на институциите. Случаят с Булгартабак е просто нагледен пример за това как се управлява държавата и от кого. Така се случи и с други предприятия на БФБ, така се случи и с плажните ивици по морето, така се случва с всичко ценно, на което нашите управници не държат и са готови да продадат за без пари. Евтини хора

Коментар

• Време е да кажа чао на БФБ...

https://m.dnevnik.bg/analizi/2019/02...p_bulgartabak/

Коментар

Working...
                            X