С това pay-out ratio и повече да приспаднат за резерви под 2,50 няма да бъде . На чатналите се лятото честито!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Ники, ела ми на гости в София да видиш за какво става въпрос по магазините и то като имаш предвид, че до преди 2 седмици нямаше почти никъде Viceroy и другите марки.
Наистина Viceroy си имат 2-3 тънкости ама едно е да даваш 2 лв. друго е 2,60.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Пичове попресилихте малко апокалиптичната картина.....не е толкова страшно положението.
Конкурентите намат дистрибуторска мрежа из страната ...и реално няма голям спад на продажби на Булгартабак.
В последния в.Капитал имаше доста обширна и конкретна статия по въпросаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Anton Chigurh
За съжаление си прав, но все някога ще започнат да го харесват.
Коментар
-
Anton Chigurh
Я кажете ще го бъде ли добрия стар табак?
Коментар
-
Знам, че ще може да ядосвам хората притежаващи акции тук, но конкурентните цени на вносителите наистина са много ниски, неочаквано даже. А както гледам ръководството на Булгартабак регира много бавно и холдинга бързо губи пазарен дял. Имах доскоро акции в Булгартабак Благоевград (4-5 януари), но когато Биохим започна да изкупува акции за SOFIX си ги продадох всичките. Честно тази позиция ми е най-големия провал 4-5 % доходност за близо 3 месеца. Не ме разбирайте грешно холдинга има много добра преспектива, но ако се приватизира, иначе ....
Мнението ми не е съвет за покупка или продажба.
Коментар
Коментар