IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
    И аз търсих, но не открих нищо.
    Ами може и да няма.Вижда се,че има топла връзка между управляващи от ГЕРБ и ДПС(аферата с Тодор Бояджиев).Това може и да е една от причините за липса на новини около приватизацията на Табака.
    А то и самата стратегия показва,че не се търси максималния приход.Иначе щяха да продадат дружествата по отделнои(някои дори само като имоти) и след като приходите се влеят в Холдинга,Държавата да си разпледели целия кеш като дивидент и да го ликвидира.Така приходите за хазната ще са най-големи.
    Сега по-трудно ще се намерят инвеститори и конкуренцията ще е по-малка,а и не ми се мисли какво ще стане,ако го купи Химимпорт(спомнете си Слъце Ст.З.)
    Last edited by noko6; 19.10.2010, 10:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнение
      Да бе!
      Да нямаме новина по приватизацията?
      И аз търсих, но не открих нищо.

Коментар

• Я каква елитна компанийка съм си имал .... а аз да не знам и да воювам със сульо и пульо за едната чест ....

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
          Май скоро ще наблюдаваме раздвижване и на тази компания
          Да бе!
          Да нямаме новина по приватизацията?

Коментар

• Май скоро ще наблюдаваме раздвижване и на тази компания

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              Споко, по-скоро ми изглежда, че се застрахова човека...
              Ами дано ...
              Защото за тази година Дянков в бюджета не беше предвидил никакви постъпления от приватизация...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Пак започват номерата за точене и отлагане
                Споко, по-скоро ми изглежда, че се застрахова човека...

Коментар

• Пак започват номерата за точене и отлагане

Коментар

• http://money.ibox.bg/news/id_405708010

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                      цветанке, имахме един бас относно цената на акцията който спечелих - как ще се процедира от тук на сетне ?
                      Цели четири поста и нищо градивно....
                      Само заради баса ти отговорям , че съвсем си се побъркал той е на цена 25 лева при приватизация....дано си в ясно съзнание когато се извърши за да ми изпратиш печалбата .. .....
                      Last edited by X_Y; 14.09.2010, 09:51.

Коментар

• цветанке69, имахме един бас относно цената на акцията който спечелих - как ще се процедира от тук на сетне ?
                        Last edited by p0lki; 14.09.2010, 16:59.

Коментар

• Това ще е голяма сделка, всички гледат какво ще стане -
                          провала е изключен !
                          А с този износ цента на холдинга трябва да е пъти над сегашната -
                          .приятната изненада е много вероятна

Коментар

• Ебати разкатаването, ебати бюрокращината.
                            Такова лениво животно като държавния чиновник, нема! Кюта си лека-полека, заплатката си тече, премийки, командировчици, банкетчета, секретарки, а данакоплатеца плаща ли плаща за неговия рахатлък
                            Само Плевнелиев е на ниво и министерството му работи на високи обороти.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение

Ами ако се побавят още малко и ще дойдат следващите на власт и с начале.... вече шести път.
                              Мече, ти що се косиш. Таман може да спекулираш повечко време. Че ако дойде нов собственик и обяви едно търгово на 14,5 и под натиска го вдигне на 15лв, по-добре ли ще е?
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Ех Батя ,
                                Тези от профит бг. са си в час , но управляващите и Трайчо не са в час.
                                Аз очаквах да обяват начина на продажба и виртуалната зала а те днес са подписали договора със Сити ,сиреч консултанта и от тук почва да тече 50 дневен срок ... а конкурса беше февруари ... как да им вярваш на тия новите /който вече почва да им изтича мандата / който не знаят че на борсата има правила и доверието се крепи от една дума казана от минфин и мин. на икономиката... ....
                                Договора даже не е подписан, а одобрен. Сигурно ще го подпишат следващите седмици. И както 50 работни дни са си два месеца и половина, към началото на декември ще имаме готова стратегия.

Коментар

Working...
                                X