IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    "Крайният срок за подаване на окончателна обвързваща оферта за тютюневия холдинг изтича идния вторник. „Аз съм оптимист, че единственият кандидат ще подаде оферта“, каза Караниколов. Надзорният съвет на агенцията според него ще одобри подаването на единствената оферта, ако тя изпълнява критериите и отговаря на целите на приватизацията.

„Надявам се, че държавата ще получи по-голяма сума за тютюневия си холдинг от цифрите, които се споменават в медиите. Ние умишлено не съобщаваме минималната справедлива цена, която е дал консултантът „Ситибанк“,

Коки ,
    написаното е много оптимистично заради мъглата която се стелеше в позицията
    и най важното остават три дни.
    Кой продал ,продал..... кой купил ,купил . Къде е черният Петър.
    Монти чувал ли си ,че най -спряганото име което дефакто ще купи Булгартабак е ей тоя >> http://www.savvidi.ru/
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Savvidi
    :
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Купувачът на „Булгартабак“ може да го препродаде и по-рано от 5 години (видео)
      http://www.livebiz.bg/interview/s/667677327
      Държавата ще иска процент от разликата в цената, на която е придобит тютюневия холдинг и тази, на която e препродаден, каза в интервю за LiveBiz изпълнителният директор на Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол Емил Караниколов

"Крайният срок за подаване на окончателна обвързваща оферта за тютюневия холдинг изтича идния вторник. „Аз съм оптимист, че единственият кандидат ще подаде оферта“, каза Караниколов. Надзорният съвет на агенцията според него ще одобри подаването на единствената оферта, ако тя изпълнява критериите и отговаря на целите на приватизацията.

„Надявам се, че държавата ще получи по-голяма сума за тютюневия си холдинг от цифрите, които се споменават в медиите. Ние умишлено не съобщаваме минималната справедлива цена, която е дал консултантът „Ситибанк“,

Коки ,
      написаното е много оптимистично заради мъглата която се стелеше в позицията
      и най важното остават три дни.
      Кой продал ,продал..... кой купил ,купил . Къде е черният Петър.

Коментар

• Купувачът на „Булгартабак“ може да го препродаде и по-рано от 5 години (видео)
        http://www.livebiz.bg/interview/s/667677327
        Държавата ще иска процент от разликата в цената, на която е придобит тютюневия холдинг и тази, на която e препродаден, каза в интервю за LiveBiz изпълнителният директор на Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол Емил Караниколов
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
          пореден ден

опита за манипулация е очевиден, а при положение, че е разконспирирана, тя тича да се оплаква на модератора да трият разобличаващите я мнения и да иска баннове на никове
          Задавал ли си въпросЪ защо имаш над 100 бана и над 100 ника .
          като си отговориш на този въпросЪ тогава ела да пишеш пак.

Ако искаш да си коректен като отвориш нов ник ,пиши аз съм Полки и ще ни спестиш обЯсненията и споровете по някой теми.Който е спорил с теб повече не е повторил защото такова рядко ....като теб няма никъде ,айде със здраве слагам игнорето и аз на този ник ..

Коментар

• пореден ден в който банковата специалистка не можа да предизвика интерес към акциите си които преди месец купи 100 бр. БТХ на 27 лв., след което акцията падна до 22 лв. и последните дни ги е сложила да ги продава на 27.50 лв. като същевременно в темата БТХ се опитва да създаде интерес към покупки:

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Ако пишеш реалистично на 30 август за акцията ще бъде открит пътя към 33 и нещо лв или рязко към 13 лв.
            Аз съм заложил на 33 лв. с 40 % от портфеила.Малко хазартно ,но....ако се продаде холдинга ще си струва риска.
            Цена от 34 лв на търговото в момента ме устройва.Това са си около 30 % плюс , при световен и БФБ с 30% спад.
            Останаха два работни дни до края конкурса. Ако има купувач търговото е 100 % сигурно защото договорът няма да допусне препродажба на акции след това.
            Настроението на инсайдърите е за нагоре..
            Правилно те мързи. Иначе ако 6 милиона акции минат през борсата на 34 лв . и спекулантите след това купуват един месец на 30-32 лв каква ли ще е средната .

опита за манипулация е очевиден, а при положение, че е разконспирирана, тя тича да се оплаква на модератора да трият разобличаващите я мнения и да иска баннове на никове
            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• голяма акция за голямата инвеститорка
              НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Това съобщение е скрито ,защото 2012 е във вашия игнор лист.

Смени си ника за да го сложа и него в игноре .... Жалко че пропускам поредните ти "умни" мисли.

Коментар

• Ако има игноре до живот , 2012 трябва да влезе там.
                  В тема София БТ.
                  Заяждане с колега и тотално непознаване на правилата за изплащане на дивидент на компании ,манипулация на пазара в цената на БЛАБТ че дивидента ще се изплаща на Нова година и веднага един малоумник продал на загуба.
                  В тема ВАСВ .
                  заяждане с инвеститори и бягане от пряк отговор.
                  В тема БТН
                  Лични обиди и неверни и непроверени писания.
                  В ДАХ
                  Спори с Гугъла.
                  В Спорта
                  Срещу всички .
                  В бисери.
                  На равнището на предучилищна смешки .
                  Боже какво направих като махнах игноре а мислех да се извинявам....

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                    Да тук всички сме хазартни.

2012 Този член е във вашия лист с блокирани потребители.

Така е marcy,и аз ще играя на червено и черно!
                    Сега ще излеза от профила и ще проверя последните постове на 2012 който е в игнор листа ми от два месеца и ако има нещо какво да се научи от него ще смятам че аз имам вина в дългогодишната кавга и ще се извиня публично на колегите за спама .

Коментар

• Да тук всички сме хазартни.
                      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Хахахах и аз се чудя -но нямам де.
                        Червено или черно . Бърза печалба до два дни от 30-% или бърза загуба и години чакане за връщане на цената
                        Този месец търговия и анализи ва БФБ няма то поне някой комарджия да си пробва късмета в тази позиция.Няма значение в коя посока.

Коментар

• Червено или черно . Бърза печалба до два дни от 30-% или бърза загуба и години чакане за връщане на цената
                          Този месец търговия и анализи ва БФБ няма то поне някой комарджия да си пробва късмета в тази позиция.Няма значение в коя посока.

Коментар

• Не дърпай дявола за опашката.

Първоначално изпратено от desinvest Разгледай мнение
                            Май и Руснаците се отказаха
                            Такива коментари може да ги пише само Факушка.
                            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Май и Руснаците се отказаха

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                                Не се радвайте толкова много, малки калпазани такива

Първо знаете, че държавата иска да си запази дивидента за 2011-та а това е една голяма сума която най-вероятно ще бъде извадена от цената на офертата която ще се подаде.

И второ дори да се сключи сделка където ще имате търгово явно сигурно то има едно малко условиице

Търговото гласи така: Да се предложи не по ниска цена от търгуваната средно претеглена на борсата за последните 3 месеца. Тук не съм запознат и честно мързи ме да проверя дали става дума за целия период от 3 месеца или само за един ден в която е била най-висока средно претеглената.

Обаче ако е за целия период от 3 месеца средно претеглената тогава положението не е толкова розово защото да не забравяме, че на 16.08.2011 има изтъргувани 50 000 бройки на цена 23лева средно претеглена и този ден ша ви влезе
                                Какъв дивидент за 2011г. те гони бе братлеНали първо трябва да свърши годината,пък да се види има ли печалба дружеството,няма ли.Пък ако има-ще я раздава ли като дивидент,ще си я запазва ли като резерв.Е,ееей -тя дълга и широка
                                А ако става въпрос за дивидента за 2010г,той вече ми е в подсметката при ИП-то.
                                Предполагам и държавата вече си го е гушнала,нали

Коментар

Working...
                                X