IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...ha_75_mlrd_lv/

При това нарастване на активите в пенсионните фондове и малкото възможности за инвестиции в компании като „Албена“ едва ли ще останат акции в община Балчик. Интересното е обаче, при каква цена ще мине „пакета“, като се има предвид , че около края на септември миналата година когато общината обяви намерението си да продаде акциите си, цената им беше около 64 лева и досега поддържаше като цяло негативен тренд основно в следствие на тази новина...

- имам акции

Коментар

• Във връзка с потвърден на 24.07.2014 г. от Комисията за финансов надзор проспект за публично предлагане на 304 570 акции на „Албена“ АД, собственост на Община Балчик, и предстоящото публично предлагане на предложените за продажба на приватизационен сегмент на Българска фондова борса акции, уведомяваме инвеститорите, че Община „Балчик“ определи първоначална минимална продажна цена за една акция - 48.94 лв. (четиридесет и осем лева и деветдесет и четири ст.).
      Интересно ...
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        В Албена положението много сериозно, няма ли някой на място да даде повечe информация?
        100 кинта двойна стая във Фламинго-Гранд и мога да помогна с 10-дневно спасяване на сезона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Игра с акции Разгледай мнение
          Жалка история!
          :
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• В Албена положението много сериозно, няма ли някой на място да даде повечe информация?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
              Един от хотелите се бил наклонил сериозно от наводнението, ако не падне сам сигурно като се упокоят малко нещата ще трябва да го срутят.
              - Би трябвало да имат застраховка....

Коментар

• Един от хотелите се бил наклонил сериозно от наводнението, ако не падне сам сигурно като се упокоят малко нещата ще трябва да го срутят.

Коментар

• Жалка история!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Мдаа, когато нямаш идеи и ти е зор да си отговориш на тоя въпрос начи е дошло времето да станеш контрарник на ....себе си.
                    ееее заядлив си!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      е, какво да купуваме? може и на лични , пък кафето в кулите ще е от мен!
                      Мдаа, когато нямаш идеи и ти е зор да си отговориш на тоя въпрос начи е дошло времето да станеш контрарник на ....себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        отдавна съм станал - преглеждам пазарите
                        а на борсата от 1998г
                        е, какво да купуваме? може и на лични , пък кафето в кулите ще е от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          де ходиш бре - успа се днес!!!
                          ама ти откога си по борсите?!?!
                          отдавна съм станал - преглеждам пазарите
                          а на борсата от 1998г

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            През 1998г купих Албена и тя ми беше една от основните акции до към 2004 година. Тогава някъде спря нарастването на приходите без много инвестиции и я продадох. Въпреки това продължавам да ходя в курорта почти всяко лято - имам сантимент към него, спомени ..........
                            де ходиш бре - успа се днес!!!
                            ама ти откога си по борсите?!?!
                            Last edited by tony1975; 13.04.2014, 09:02.

Коментар

• През 1998г купих Албена и тя ми беше една от основните акции до към 2004 година. Тогава някъде спря нарастването на приходите без много инвестиции и я продадох. Въпреки това продължавам да ходя в курорта почти всяко лято - имам сантимент към него, спомени ..........

Коментар

• тъпата община Балчик, затапи хубавата акция!
                                то пък е добре за закъсмелите купувачи!

Коментар

Working...
                                X