Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Албена АД (ALB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение2012г бях тами за мен биваше - нямам много претенции, освен една - да са малко летуващите, ако може никак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОбраха ли камъните от плажа там? И внимавай със змиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАлбена не е ли добра акция? И не е ли оценена подобаващо сега?
Скоро ще и направя едно море и аз - на Бялата лагуна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМисля че ще е. ПФ ще ги поемат. Вероятно и затова побутнаха цената на пазара нагоре.. за да не допуснат конкуренцията да опита да влезе ниско.
Аз също нямам интерес към акцията при тази цена. Предпочитам да си купя набедена за избушеняк акция, която после масата да преоткрие и налази на цена в пъти по-висока, отколкото да купя излъскан диамант на висока цена, която вече почти е изчерпала потенциала си
Скоро ще и направя едно море и аз - на Бялата лагуна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДобри резултати:
Максим цена: 54.03
Миниму цена: 50.18
Средна цена: 52.03
Брой с пазарни: 106477
Брой с лимитирани: 194889
Закупени общо: 301366 - 98.948 %
Остатък брой: 3204 - 1.052 %
Коментар
-
щом го няма батката, мисля, че може да се получи нещо интересно. Ще си пусна някоя поръчка, защо не, едно ордерче за по 49 кинта мисля, че би изглеждало добре. Започна да ми омръзва от избушеняци, мисля че не е чак толкова лошо ако имам позицийки извън спекулантьорските интереси и пропаганди )))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТука имат едни 3% обратно изкупени акции от повече от 10 г. и нищо не правят с тях. Тълкуването на ТЗ (чл. 187а, ал. 5) води до следните изводи:
Не е зле да помислят по въпроса. Цената на придобиване им е 12 лв.
Коментар
-
Тука имат едни 3% обратно изкупени акции от повече от 10 г. и нищо не правят с тях. Тълкуването на ТЗ (чл. 187а, ал. 5) води до следните изводи:
Ако номиналната стойност на собствените акции не надхвърля 10 на сто от капитала, АД не е длъжно да се освободи от тях. Но в случай че не ги прехвърли в три годишния срок, акциите отново се обезсилват и капиталът съответно се намалява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМисля че ще е. ПФ ще ги поемат. Вероятно и затова побутнаха цената на пазара нагоре.. за да не допуснат конкуренцията да опита да влезе ниско.
Аз също нямам интерес към акцията при тази цена. Предпочитам да си купя набедена за избушеняк акция, която после масата да преоткрие и налази на цена в пъти по-висока, отколкото да купя излъскан диамант на висока цена, която вече почти е изчерпала потенциала си
Така е, нивото на влизане е също важно, колкото по-ниско толкова по-добре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеПри цена около 45 лв. можеше и да се включа. Сега ми се струва скъпо. Пък и с тези наводнения и очакваните по-слаби резултати за тази година...Все пак дано предлагането да е успешно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеПри цена около 45 лв. можеше и да се включа. Сега ми се струва скъпо. Пък и с тези наводнения и очакваните по-слаби резултати за тази година...Все пак дано предлагането да е успешно.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар