IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Ако не се лъжа и ние бяхме 2012 и наистина най-хубавото беше, че нямаше никой.
    ще опитаме новия корпус - до морето

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      2012г бях тами за мен биваше - нямам много претенции, освен една - да са малко летуващите, ако може никак
      Ако не се лъжа и ние бяхме 2012 и наистина най-хубавото беше, че нямаше никой.

Коментар

• 266454 ПФБК
        15565 Елана
        196 Капман
        1476 Карол
        600 Юг Маркет
        9450 СИС
        768 Бул Тренд
        6695 Реал
        162 БенчМарк

Коментар

Обраха ли камъните от плажа там? И внимавай със змиите.
          2012г бях тами за мен биваше - нямам много претенции, освен една - да са малко летуващите, ако може никак

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            Албена не е ли добра акция? И не е ли оценена подобаващо сега?
            Скоро ще и направя едно море и аз - на Бялата лагуна.
            Обраха ли камъните от плажа там? И внимавай със змиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Мисля че ще е. ПФ ще ги поемат. Вероятно и затова побутнаха цената на пазара нагоре.. за да не допуснат конкуренцията да опита да влезе ниско.

Аз също нямам интерес към акцията при тази цена. Предпочитам да си купя набедена за избушеняк акция, която после масата да преоткрие и налази на цена в пъти по-висока, отколкото да купя излъскан диамант на висока цена, която вече почти е изчерпала потенциала си
              Албена не е ли добра акция? И не е ли оценена подобаващо сега?
              Скоро ще и направя едно море и аз - на Бялата лагуна.

Коментар

Добри резултати:
                Максим цена: 54.03
                Миниму цена: 50.18
                Средна цена: 52.03
                Брой с пазарни: 106477
                Брой с лимитирани: 194889
                Закупени общо: 301366 - 98.948 %
                Остатък брой: 3204 - 1.052 %
                Добър знак за бъдещето на БФБ и тренда на Софикс

Коментар

• Добри резултати:
                  Максим цена: 54.03
                  Миниму цена: 50.18
                  Средна цена: 52.03
                  Брой с пазарни: 106477
                  Брой с лимитирани: 194889
                  Закупени общо: 301366 - 98.948 %
                  Остатък брой: 3204 - 1.052 %

Коментар

• щом го няма батката, мисля, че може да се получи нещо интересно. Ще си пусна някоя поръчка, защо не, едно ордерче за по 49 кинта мисля, че би изглеждало добре. Започна да ми омръзва от избушеняци, мисля че не е чак толкова лошо ако имам позицийки извън спекулантьорските интереси и пропаганди )))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Тука имат едни 3% обратно изкупени акции от повече от 10 г. и нищо не правят с тях. Тълкуването на ТЗ (чл. 187а, ал. 5) води до следните изводи:

Не е зле да помислят по въпроса. Цената на придобиване им е 12 лв.
                      Според мен ги държат като резерв, в случай че им потрябва кеш, да си спестят времето и разходите по публично предлагане. Пък и тези акции така или иначе не би трябвало да се отчитат при изчисляване на пазарната капитализация. Друг е въпроса че законите трябва да се спазват...

Коментар

• Тука имат едни 3% обратно изкупени акции от повече от 10 г. и нищо не правят с тях. Тълкуването на ТЗ (чл. 187а, ал. 5) води до следните изводи:
                        Ако номиналната стойност на собствените акции не надхвърля 10 на сто от капитала, АД не е длъжно да се освободи от тях. Но в случай че не ги прехвърли в три годишния срок, акциите отново се обезсилват и капиталът съответно се намалява.
                        Не е зле да помислят по въпроса. Цената на придобиване им е 12 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Мисля че ще е. ПФ ще ги поемат. Вероятно и затова побутнаха цената на пазара нагоре.. за да не допуснат конкуренцията да опита да влезе ниско.

Аз също нямам интерес към акцията при тази цена. Предпочитам да си купя набедена за избушеняк акция, която после масата да преоткрие и налази на цена в пъти по-висока, отколкото да купя излъскан диамант на висока цена, която вече почти е изчерпала потенциала си
                          Браво, браво +1

Така е, нивото на влизане е също важно, колкото по-ниско толкова по-добре!

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                            При цена около 45 лв. можеше и да се включа. Сега ми се струва скъпо. Пък и с тези наводнения и очакваните по-слаби резултати за тази година...Все пак дано предлагането да е успешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                              При цена около 45 лв. можеше и да се включа. Сега ми се струва скъпо. Пък и с тези наводнения и очакваните по-слаби резултати за тази година...Все пак дано предлагането да е успешно.
                              Кога е предлагането, дадоха ли някаква дата
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• При цена около 45 лв. можеше и да се включа. Сега ми се струва скъпо. Пък и с тези наводнения и очакваните по-слаби резултати за тази година...Все пак дано предлагането да е успешно.

Коментар

Working...
                                X