IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никой не говори за въпросните бунгала . Става дума за "Бялата лагуна" АД, а не за бунгалата собственост на "Бялата лагуна". Все пак би трябвало да се замислиш, кое е ценното на бунгалата. Със сигурност не са самите те . Успех в мисленето. Хайде стига ви толкова жокери . Успех на всички с корекцията, само гледайте да уцелите момента в който корекцията ще стане ерекция.

П.С - Не се и съмнявам, че всички коректори в последствие ще успеят да влезнат на дъното, също както и са успели да продадат на макса .

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Ха-а-а-ха-ха
      Булдозерът, Булдозерът !!!!!
      :-) :-) :-)
      По-скоро Toyota Landcruiser: "Не само ще ви закара до върха, но и ще ви върне подобаващо"

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
        Не знам коя е галактиката, но си струва да се замислите върху една галактика която е 100% собственост на "Албена" АД и се казва "Бялата лагуна" АД ( до декември миналата година беше ЕАД ). Успех на всички !!!
        Ти ходил ли си на въпросните бунгала?

Коментар

• Това инфо не е ли малко старичко - повече от година?...
          на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=85&id=31299

Коментар

• Не знам коя е галактиката, но си струва да се замислите върху една галактика която е 100% собственост на "Албена" АД и се казва "Бялата лагуна" АД ( до декември миналата година беше ЕАД ). Успех на всички !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                Първоначално изпратено от Morski
                Pichove,
                Minimum 120, slushaite me.
                Само, че в някое друго време, на някоя далечна галактика...
                галактиката е тази,времето не е много далеч!компанията е стабилна,има потенциал за растеж!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Morski
                  Pichove,
                  Minimum 120, slushaite me.
                  Само, че в някое друго време, на някоя далечна галактика...

Коментар

• Напротив - това беше едно от най-подценените дружества на БФБ.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• наду се абсолютно неоснователно тая Албена
                      нито имат ръст в приходите нито печалбата. Пълен спек, перспективата за ръст в бизнеса и е слаба. Равновесната цена си беше 75-80

Коментар

• Абе, днес да не е световен или национален Ден на Идиотът? Някакви глупаци продават Албена под ревлю, други купуват химковици по 23 стинки... сериозно питам...

Коментар

• prosto ste ustanovi ravnovesno nivo okolo 95 -100 sega za sledvashtite 3 meseca ) .... posle 120 de
                          ne preporu4vam nisto

Коментар

• Imeratore, neshto mnogo varna nodolu, da niama novina ili glad za kesh

Коментар

• Хе-хе - къде си видял пасажер в булдозер с колан ??? :-)

Коментар

• Ne samo hliab, shte ima i za porshe
                                zategnahte li kolana?

Коментар

Working...
                                X