IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Албена АД (ALB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Точно преди 5 мин имах ужасна кавга в къщи и щях да бъда заключен на терасата ...

Вчера на вилата хванах едно смоче - 1.5м...
    Поиграх си малко с гадинката и по едно време ( след фокусиране с кьоравите си очи ) виждам , че по устата е бъкано с малки гадинки - кърлежчета ...Стиснах му главата и започнах да му забърсвам устата....с един парцал. След това видях, че и по опашката ( където го бях хванал ) има дузина....Минах набързо с ръкавицата, метнах го през оградата и скоростно запалих всичко, което използвах при спасителната акция....

Имах неблагоразумието да разкажа това на жената .....Сега седмица ще спя в другата стая, а поне 1г няма да стъпи на вилата.......( ще станат 3 години ....) кефффф.....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Тази година съобщиха по тв, че покрай дъждовете и т.н. по някои места се наблюдавало увеличение на тия гадни твари, дано там да няма, че форти какъвто е традиционалист, може да иска да почива на тихо и спокойно.
      Форти, чичото защо не ви вземе с Tони в почивната станция на фармата. Какво се стиска!? Пратете му снимка с чешмата. Ще го разнежи. Едно време импето яко му се натягаше и му подариха някакви аналгини и трибестани
      там е пълно със змии.вкл. пепелянки.не си правя майтап
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Тази година съобщиха по тв, че покрай дъждовете и т.н. по някои места се наблюдавало увеличение на тия гадни твари, дано там да няма, че форти какъвто е традиционалист, може да иска да почива на тихо и спокойно.
        Форти, чичото защо не ви вземе с Tони в почивната станция на фармата. Какво се стиска!? Пратете му снимка с чешмата. Ще го разнежи. Едно време импето яко му се натягаше и му подариха някакви аналгини и трибестани
        как се сещаш за такива неща? аз досега не си го бях помислял това нещо
        на мен ми е достатъчно това, което се случва в трейдинга

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          стига го рекламира, тоя змиярник
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            От бялата лагуна
            Вече може ли да се влиза в морето без да ти трябва спешна медицинска помощ след това?

Коментар

От бялата лагуна
              стига го рекламира, тоя змиярник
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• От бялата лагуна
                Attached Files

Коментар

• Изпълнителният директор на курортното дружество "Албена" пред "Капитал Daily"

http://www.capital.bg/biznes/kompani...skite_turisti/
                  |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                  |___________||__|___|)
                  (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    На Албена съм. За малко, без нощувка. Няколко неща, които веднага се забелязват: прословутият free WiFi не работи, на най-близкия до морето паркинг няма място, заради една цигания, която го заема целия, утре комплексът има празник и незнайно защо, в комплекс с толкова руснаци, всичко е накичено със сини и жълти балони, наподобаващи украинслия флаг. И е празно, празно, празно. Поне така изглежда.
                    free WIFI е направено така,че да си платиш на Албена за нета
                    в Албена винаги е трудно паркирането,затова и някоя умна глава измислила вход 10лв за събота и неделя.през останалото време мисля беше 6лв.румънците са повече от руснаците,последните 4-5 г.
                    не ти изглежда празно а е така.след наводнението,всичко даде назад.до хотел Боряна,там където си направи място реката, изглежда ужасно.направо да те е страх да погледнеш какви ги е вършила придошлата вода.последния хотел от шестицата,Гергана от задната страна където минава реката, терасите на първия етаж бяха във водата,бара също.въобще,ръководството да не мисли само как да пази,КОМАРИТЕ в тая балта а да направи нещо това да не се повтаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      На Албена съм. За малко, без нощувка. Няколко неща, които веднага се забелязват: прословутият free WiFi не работи, на най-близкия до морето паркинг няма място, заради една цигания, която го заема целия, утре комплексът има празник и незнайно защо, в комплекс с толкова руснаци, всичко е накичено със сини и жълти балони, наподобаващи украинслия флаг. И е празно, празно, празно. Поне така изглежда.
                      аз ще ходя тези дни на Бялата лагуна. дано да има интернет, че ще ми трябва много, а с мобилен на компа едва ли ще върви

Коментар

• На Албена съм. За малко, без нощувка. Няколко неща, които веднага се забелязват: прословутият free WiFi не работи, на най-близкия до морето паркинг няма място, заради една цигания, която го заема целия, утре комплексът има празник и незнайно защо, в комплекс с толкова руснаци, всичко е накичено със сини и жълти балони, наподобаващи украинслия флаг. И е празно, празно, празно. Поне така изглежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                          След отварянето на Маказа и магистрала Тракия, Албена остава студен, ужасно далечен и неприятен спомен.
                          излизам от входа на блока и точно след 1ч и 30 мин съм на плажа в Албена
                          на мен ми харесва, имам чудесни спомени от курорта
                          а и като съм там на море - колата навърта много километри по огледи свързани с бизнеса, не само лежане под чадъра

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                            След отварянето на Маказа и магистрала Тракия, Албена остава студен, ужасно далечен и неприятен спомен.
                            Абе, да го пипнат хора.... чуден си е.

Коментар

• След отварянето на Маказа и магистрала Тракия, Албена остава студен, ужасно далечен и неприятен спомен.

Коментар

Албена не е ли добра акция? И не е ли оценена подобаващо сега?
                                Скоро ще и направя едно море и аз - на Бялата лагуна.
                                И на двата ти въпроса отговора ми е ДА.
                                Затова и не ми е интересна - добра компания, но скъпичка акция

Коментар

Working...
                                X